Impuls.

Idag tvärgick (norrländska:P) jag in på Gina Tricot och impulsköpte en söt liten klänning.
Den är fräck, fin och frän! Och det fanns bara en kvar i 36 (menas det att det var meningen att jag skulle köpa den eller betyder det att jag absolut inte kommer vara ensam om att ha den i sommar?) :P Hur som helst så gillar jag den.
Men undra vad jag ska ha på mig ikväll.. Jag och några från jobbet ska på "afterwork"middag ikväll. Ska bli trevligt. Vi har blivit som ett litet gäng :) Och nu ska jag sluta skriva om jag ska bli klar till halv sju...
Later.




saknar



jag skulle ljuga om jag sa
att det inte gör ont.


Äntligen hemma..

... efter en lång tågresa är vi nu äntligen hemma. Och ännu skönare är de två vinster vi tar med hem i bagaget! 6 poäng satt fint! Vi tog tre raka set mot ett pressat RIG Falköping igår. Vi spelade absolut inte på topp och siffrorna var jämna men med en högre lägstanivå än RIG så kunde vi ta tre viktiga poäng. Vi byte runt lite grann så alla fick spela. Evelina fick tillexempel börja matchen på högerposition och det gjorde hon med bravur, Petra gjorde elitseriedebut och det vet vi ju hur nervöst det kan vara, men hon gjorde ett bra jobb. Sophie blev även inbytt i baklinjen mot Freja och servade. Även detta gjordes bra :)


NrNorsjöPoängServeBlockAnfall123
8 Miyuki Kuroiwa 190118Starting line-upStarting line-upStarting line-up
5 Carrie Beck 9027Starting line-upStarting line-upStarting line-up
12 Evelina Hedman 5023Starting line-upStarting line-upStarting line-up
7 Freja Morén 3102Starting line-upStarting line-upStarting line-up
9 Josephine Tegenfalk 3003Starting line-upStarting line-upStarting line-up
4 Yvonne Lindahl 2002Starting line-upStarting line-upStarting line-up
1 Petra Andersson 0000SubstituteSubstitute
LRebecca Gustavsson 0000
2 Caroline Nordén 0000
13 Sofie Persson 0000Substitute
3 Sara Lindahl 0000SubstituteSubstitute


Det blir ingen ledig dag för mig.. jag ska om en timme ta mig till jobbet för att jobba 12-18.. Men sen ikväll då är det mysbyxor och soffan som gäller.
Ha en bra dag!


På hotellet i Skövde.

Jaaaarå, vi vann! :) 2-1 till oss! De två första seten spelade vi lite ranglit men kände in hallen och motståndet lite grann.. Sen de två sista set körde vi bara över. Vi fick koll på bitarna och körde ett snabbt och hårt tempo. 25-16 och 25-14 blev det i de två sista.. Som sagt så började matchen lite ranglit och värsta av allt var att någon i Gislaved servade mig rakt i huvet, jag fick bollen över ögat (och jag stod inte ens på plan när jag blev träffad) och det sved så ända in i norden. Någon i deras lag kan tydligen inte serva, för jag tror inte att det var med flit.. men hallå, om du som servade på mig läser det här.. du kan väl iaf vara lite sportslig och om inte före så efter matchen säga att det inte var meningen eller kolla hur det gick (!?) Men men, det tog några bollar innan jag fick upp tempot igen och sen gick det bra. Tog 4 poäng den här matchen så jag är nöjd! Och alla mina spelare gjorde ett superjobb. Muiyuki som vanligt med sina spikes men Kerri och Freja var i tid alla gånger och Becka slet upp många bollar i försvar. Carro och Yvonne böt av varandra bara och båda körde på bra hela matchen.. Sophie gjorde även ett kanon inhopp, bytta med Freja i serve och går ner och sätter ett ess. Starkt jobbat!

Snart börjar melodifestivalen och jag ska ta mig upp till rummet som jag delar med Yvonne denna helg och leva loss på schlager och lösgodis =)

Imorn bär det av till Falköping...


Lång bortamatchhelg.

Nu är det inte långt kvar tills vi tar tåget från Bastuträsk söderut till Skövde. Vi besöker Gislaved imorgon och Falköping på söndag. Vi ska bjuda de på riktigt bra motstånd och de ska inte få ta någon poäng från oss :)

Kommer sakna baby någon enormt bara. Det är så typiskt, jag åker i kväll och är borta till måndag morgon.. inte långt innan jag hinner hem på måndag så åker han på borta match och är (om de vinner) borta till tisdag. Han kommer hem sent på tisdag och då blir det bara pusspuss på morgonen, jobb, hem, pussppuss och sen har jag sen träning och blir borta hela kvällen.. kommer hem typ halv tolv... så vi kommer inte ses på en hel vecka(!) Det är ju ett riktigt 'roligt' liv man har :P Men men, det är ju så när det är säsong och slutspel närmar sig... Sen har vi ju hela sommaren tillsammans - en utlandsresa är snart spikad! Woohoo!

Nu hungrar jag nästan ihjäl så jag måste äta något. Ska handla lite mat som jag kan ha med på tåget också.. det lär ju inte finnas så mkt annat att göra än prata och äta, men det ska inte vara några problem hehe.
"Då får jag önska en trevlig helg" som vi säger på Xzakt.
Ciao.


Ny favorit.



Brämhult + premium är riktigt smarrigt ihop, och ganska nyttigt dessutom ;)


Dålig update.

Jag har inte varit så bra på att skriva på bloggen men det ska ändras, ska försöka hinna slänga in ett inlägg lite titt som tätt, men det har varit ganska mkt jobb och träning nu på sistone.. Vi börjar ju närma oss slutspelet. Och matchen i lördags vill jag inte ens komentera... =P

Den här dagen började iaf väldigt tidigt. Jag fick gå upp halv sju för att vara hos sjukgymnasten på REKO kvart över. Jag har ju lite ont i mina benhinnor.. Men han kunde inte hjälpa mig så mycket, helt ovärt att gå dit egentligen.. han tyckte jag skulle få en idrottsläkare utlåtande.. blablabla.. jag fatta typ inte vad han prata om men jag fick en kontakt jag ska höra av mig till och se vad han säger..
Annars har det varit en häktiskt dag på jobbet. Utbildning, information, system som krashar, många kunder som ringer.. ja ni kan ju tänka er vilken kaosartad stund det var där ett tag.

Nu ska jag skrapa en trisslott och sedan bege mig, än en gång, till Norsjö för träning och uppladdning inför helgens två bortamatcher mot Gislaved och Falköping.
Pussåkram.


Happy alla hjärtans dag.

Godmorgon. Gårdagens fredagen den trettonde tog man sig igenom utan skador och otur. Jag tror inte riktigt på den där dagen, men gör man det så är det klart det händer massa konstiga "oturliga" saker... Aja, idag är det iaf... match =) haha ni trodde säkert jag skulle skriva alla hjärtans dag(!?). Örebro, regerande svenska mästarna 07/08, kommer och gästar våran hall! Sist vi spela var vi såååå nära på att vinna. Det är alltid lika kul att spela mot ett bra lag =) Det blir oftast så himla bra volleyboll då, snygga räddningar, rent spel och hårda spikes ;)

Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna och melodifestivalen på tv. Stjärnorna är ju här i stan och uppträder i Skelleftekraft Arena, vi hade möjlighet att se melodifestivalen live men väljer hellre att sitta med Anders föräldrar och mysa i deras soffa.

Nu ska jag åka till Norsjö för en timmas träning och sedan MATCH!! Jag är taggad :)
Peace,



en liten hälsning på posten.

Oj, vilken trött och seg dag det har varit idag. Efter jobbet tog jag en kort tripp på stan, köpte en allahjärtansdag present till mami som jag ska posta till henne på torsdag och sen köpte jag en skjorta på rea på h&m. Riktigt snygg, bara 98 kr, dock herrskjorta men i S så den sitter sådär snyggt otajt  =) Raka jeans och slarvigt uppkavlade armar är en snygg outfith som går hem!


När jag kom hem såg jag att älskling storstädat hemma, sicken underbar sambo man har! ♥



Här kommer några matchbilder.

     
och jag avslutar med denna underbara bild, som säger mer än tusen ord!
 
Fotograf: Åke Andersson.




Söndag.

Godmorgon folket!
Steg upp i hufsad tid och tog mig en liten morgonprommis på 30 min.
Nu äter jag macka och dricker mjölk, ska snart gå till busstation och låta 208an ta mig till jobbet.
Det blir några timmars helgjobb innan träningen ikväll =) Hoppas vädret tillåter en tur och retur till Norsjö senare.. Det börjar blåsa och snöa rätt mycket nu faktiskt...
Men men.. dags att åka nu.
Tjing


Norsjö Elverket 3-0 (25–19, 25–20, 25–16).


Men gaaad så underbart! Vi krossade Elverket =) Vi spelade så sjukt bra. Knappt några dippar, endast på ett par poäng, stabil servemottagning gjorde det enkelt för mig att spela bort deras block. Vi hade som taktik att serva på Taru, som är en av deras nyckelspelare, att få henne ur balans och vi lyckades. Vi psyka ut henne och hon klarade inte pressen. Hon blev utbytt. Men Elverket har ett stort block med alla spelare och vi visste att om vi skulle vinna så var det på snabbhet och variation i anfall. Med Miyuki på kanten så blir det lätt som en plätt. Hon är så snabb och kan ta poäng från alla håll och kanter. Riktigt kul att ha henne som spiker. Men sen började Elverket ställa upp mycket block på Miyuki och då hade vi andra vassa hungriga spelare som gjorde det lätt att lura deras block och vi tog poäng på många positioner. Veckornas hårda försvarsträningar har gett utdelning. Vi fick upp många bollar och gjorde det frustrerande och svårt för Elverket att ta anfallspoäng.
Caroline spelade libero idag och det gjorde hon med bravur. Riktigt bra var hon. Stabil mottagning och grym i försvar.
Vi hade ett bra lugn och hög fokus hela matchen igenom. Extra plus i kanten var att jag fick pris för bästa spelare, jag fick ett superfint halsband. Dessutom så var viljan på topp och revanschsuget fanns efter senaste mötet...

Norran skrev en artikel också. Kolla in den på länken här: http://norran.se/sport/norsjovolley/article243518.ece

Det var självklart kul att vinna men också kul att träffa Roland igen (faktiskt) och tjejerna! Of course! De var ju lite deppade efter matchen men det var skönt att prata lite med de innan de bar sig ner till Stockholm igen..
Som ni kanske vet så har jag haft lite hemlängtan och saknat den trygghet och vardag jag hade i Vallentuna.. MEN.. idag efter matchen och efter att ha bytt några ord med Mia och Malin bland annat så kändes det bara så jäkla bra. Jag vet att de fortfarande är mina vänner, även fast jag flyttade hit, och jag vet vart de finns. Vallentuna kommer alltid vara kvar och det känns skönt att bara få det bekräftat att allt finns kvar. Vännerna, minnerna, hemorten, hallen... ja, allt finns kvar! Och jag känner bara hur rätt jag valde, att flytta hit med Anders och få spela volleyboll som är det bästa jag vet. Jag kanske är extra känslosam nu efter vinsten men så får det vara då. Detta är här och nu!

Nu ska jag bara njuta av vinsten och äta choklad med Melodifestivalen i tvrutan!

(matchbilder kommer)



"Jag har aldrig sett så mkt snö i hela mitt liv."

Det kan låta stockholmskt, men satan i gatan vad mycket snö det är här! Snart börjar vintervåren här i norrland och det förbereds men en helvetes massa snö. Ni anar inte, det är meterhögar med snö överallt =O
Idag är det iallafall match.... mot Elverket på hemmaplan =)  Ska riktigt kul, jag är tokladdad, nästan för laddad. Jag måste coola ner mig lite.. Men det ska bli kul att träffa tjejerna igen och visa de MIN arena, min hall och mitt lag med våran enormt stora och härliga publik. Norran skrev en artikel om mig i tidningen också inför mötet mot gamla klubben. Här är länken: http://www.norran.se/sport/norsjovolley

Om fem min ska vi ta oss till Norsjö för en morgonträning och förhoppningsvis en vinst också!
Önska mig lycka till! =)



Januari 2009

Hej och hå! Vet ni vad? Jag har blivit månadens säljare på mitt nya jobb =) Wooohoo!
Jag fick diplom (stolt), två trisslotter och två biobiljetter och en bok om kladdkakor (så passande)

Jag blev lite chockad när jag reda på det.. hade inte trott att jag skulle bli det har ju inte jobbat på Xzakt så länge....

Månaders säljare för januari 2009 tilldelas Josephine Tegenfalk, med följande motivering:

"Säljsiffror är som vi alla vet ganska likt en berg- och dalbana, med höga toppar och i bland små dalar. Josephine började på uppdraget för fyra veckor sedan och har sedan dess stått stabilt på högsta toppen med sina 160 st sälj. Denna månads säljare bevisar ett starkt säljfokus och en vilja som är få förunnad.

Bra jobbat, Josephine!"


Jag är glad =) och nu ska jag skynda mig till tärning..
Later.



090201

Vi gjorde en riktigt bra träning i förmiddags. Massa försvar, svett och brännsår! I like =)

I studion var det minst lika roligt. Här är ett smakprov.

Fotograf: Åke Andersson

Imorgon blir det att jobba, lämna tillbaka en tunika på Gina Tricot och köpa en skjorta på H&M. Sen gym och kanske, om jag har tur, bli bjuden på bio av min babe ;)
Nattinatti.


Välkommen till min blogg.