Att sova hjälper.

Känner mig lite bättre idag.. Tack sömn!
Jag och Anders tog en liten sväng på stan idag och lunchade med Leffe och Lina på Kitchen. Det var mkt folk där dock, men trevligt!
Sen gick vi runt i lite olika affärer inne på CK och när vi var på Cubus så gick jag till ett ställ med massa rea-kläder. Och där hängde en jättesnygg jacka(!) En beige trenchcoat. Och gissa hur mkt den kostade!? eller rättare sagt hur lite - sjukt billig... bara en hundring =) den hade tidigare kostat 500 så det var ju värsta kapet jag hittade idag. Nu vill jag bara ha vår så jag kan börja använda alla mina nyinköpta ting!!
Kvällen har varit en riktig mys och svullo kväll. Först hockey med pizza och cocacola hemma hos Tobbe och sen film med godis och chips. Snart får det vara slut på gottigris-perioden. Hälso-Jossan ska snart komma i form igen =P

Imorgon är det träning och sen lunch med laget. Senare på eftermiddagen ska jag till studion med fotografen Åke och ta lite bilder..

Dags att sova nu.

Att sova bort det.








Jag känner mig sjuk..
Blää, vill inte!



Är det okej att sakna ibland?






  


 


 













ett helt annat landskap

Kul dag på jobbet idag. Jag och Petra fick värsta skrattanfallet mitt i varsitt samtal med kunder.. haha inte bra, men satan vad kul det var. Vet inte varför vi börja apskratta men det är ju oftast då det är som roligt också, bara skratta och inte behöva ha något att skratta åt. Och så blir det bara roligare för man skrattar åt ingenting och man skrattar för den andre skrattar men vet inte varför man börja. Men hur som haver, det var kul =)
Efter jobbet skullde det bjudas på fika men min nyfunna vän (sen i somras) Johanna har hunnit åka. Hon och hennes pojkvän flyttade tvärt till södra Sverige för att bla plugga. Men hon skulle ge mig en update och vi skulle ta fikan om några veckor när hon kommer upp igen =)
Så jag fick ändra mina kvällsplaner lite. Anders och hans pappa gick på hockey, Skellefteå-AIK nördar ;) Jag tog en kort liten shoppingrunda på stan. Hittade riktiga fynd på MQ. Ett vitt linne, basic, mkt simpelt för halva priset så det kostade bara 64 kr. Sen hittade jag en jättefin, lite annorlunda blus/skjorta som kostade 349 ord pris och den var nedsatt till 149 kr. När jag skulle dra på mig den i provhytten såg jag att den var lite sprucken i sömmen, nej det var inte jag som tog sönder den. Var så innan =P. Men iallafall, så tänkte jag att det där är ju lätt fixat. Lite nål och tråd så är den hel igen och det syns inte att man sytt i den eftersom det var under armen typ.. Så jag fick lite mer rabatt och kunde köpa den för bara 100 kr. Vilket kap!! =)

Jag sitter nu i mysbyxor, äter gifflar med mjölk och Lars Winnerbäck dånar ur högtalarna. Det är mys det ♥

Avslutningsvis tänkte jag lägga upp en bild på mig från en studentskiva á la Disco 07 som jag hittade på pixbox.se


I miss the old times.
But I look forward
to see what tomorrow brings.









jag öppnar mina ögon försiktigt.

Skorna är mina =) De är superfina, men tyvärr ser de inte superfina ut på bild när jag försöker ta med min kamera.. så jag lånar en bild av stilikonen Elin Kling. Mina skor ser likadana ut som hennes fast de är bruna!





Jag vill ha vår nu! Men tyvärr dröjer det lite extra länge för snön att smälta här i norrland - men den som väntar på något gott.... får alltid vänta för länge!



Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.



There's only us
There's only this
Forget regret
Or life is yours to miss
No other road
No other way
No day but today
There's only now
There's only here
Give in to love
Or live in fear
No other path
No other way
No day but today.










jag lever för skratten, precis som du.

Anders är på bortamatch och jag har hela dagen för mig själv =)
Träffade Petra för en fika på Wayne's, snacka en massa skit och njöt av en chokladlatte!
Sen tog vi en runda på stan och jag hitta ett par SKITSNYGGA skor på Pixie's som jag bara SKA ha. Men de hade stängt idag så jag får gå dit imorgon efter jobbet.. de var inte så dyra heller så det var ju perfekt. Ska testa de imorrn då och sitter de bra blir de mina =) självklart lägger jag upp en bild om det blir så.
Två gulliga trosor hittade jag på rea på Cubus oxå, 10 kr st, så det var ju som hittat!








det är de små sakerna som gör skillnad.




Ja, jag trivs. Väldigt mycket faktiskt. Men jag kan inte hjälpa att känna saknad ibland. Det är de små löjliga detaljerna som kallades trygghet och vardag.
• Lilla Valentina.
• 610 och Roslagsbanan - kollektivtrafiken är ju så uppskattad efter några månader i norrland utan körkort!
• Shoppingmöjligheterna ;)
• Att känna igen sig, veta vart allt ligger och bara kunna gå från punkt a till b utan att tänka - på automatik.
• Tellushallen.
• Mina vänner.
• Att gå ut på gatan och känna igen människorna.
• Ringa mamma och fråga om vi ska ta en tripp till Täby C.
• Springa till pappa på fem min för att äta middag när man inte orkar laga nåt själv.

• Bara det gamla vanliga.....








Att längta och bara drömma sig bort.

- Jag vill ha sommar och beachvolley!




Efter skånetrippen.

Ja alltså det gick väl både bra och dåligt i helgen...
Först så var det en sjuk resa ner till skåne, upp 05.15 för bil till Umeå sedan flyg till bromma och ytterligare ett flyg till skurup och sist bil till matchen mot engelholm. De bjöd på bra motstånd, som alltid, och vi blev bra matchade mot de så det var kul. Tråkigt att vi förlora bara.. vi spela sjukt bra i första set men med deras stabila spel var det svårt att hålla jämna steg resterande set.
Dagen efter var det match mot Svedala och där körde vi verkligen över de i första och andra. Satan så bra vi var =) men som alltid och för alla lag är 3e set svårt. Svedala höjde sig snäppet och deras nr 6 utmärkte sig rejält i block. De tog två raka set och inför 5e var vi mer taggade än nånsin. Vi VILLE verkligen vinna, och guess what!? Det gjorde vi också =) Vi var starka och tog en ledning med 6-0.. ( Bra servat Carro;)!! ) Men egentligen skulle vi faktiskt tagit de med tre raka och fått 3 sköna pinnar i tabellen men men.. en vinst är alltid en vinst.
Hemresan var lika jobbig som ditresan och mitt inatten kunde jag säga hej till kudden. Gad, vad slut man var.. och så upp idag och jobba.. Man är lagom flummig nu ska ni veta =P ganska så övertrött!


sick people.

Inte bra, inte bra alls. Det här är inte bra! Två bortamatcher i helgen, Engelholm + Svedala... och jag är SJUK!! =/
fanfanfanfanfanfaaaaan
Halsont, tung i huvet, svidande hosta långt ner i bröstkorgen.. men ingen feber dock (tror jag, känns inte så iaf) så lite positivt är det iaf (?)

Tog ledigt från träningen idag så jag kan vila upp mig lite och försöka friskna till. Jag vill spela i helgen. Jag kommer att spela i helgen.

Så länge.




Full rulle.

Det nya året har startat i rasande fart - jobba,träna, jobba, träna!
Trivs jättebra på nya jobbet, Xzakt. Dagarna går fort och sen bär det av till Norsjö som vanligt på kvällarna. Hade match i helgen mot Lindesberg men vill inte skriva mer än så. ( ni kan nog gissa hur det gick)

Anders och jag tokshoppa igår på Solbacken. Det var 70 %rea på Shape, en mycket bra inredningsbutik, så vi köpte bl.a krukor, mattor å kökslampa. Vi har fått det jättefint hemma nu, riktigt bra! =)

Ett par nya skor har jag köpt också, ballerina dock så jag måste vänta till våren tittar fram innan de åker på - men I like them alot. Mina nya favvo =) 



Jul och nyår.

Julafton var riktigt mysig. Jag var kvar i norrland och firade med Anders familj. Vi hade en riktigt kall, snörik och mysig julafton. Många paket, glögg, julgröt, kärlek och sällskapsspel blev det <3
   



På nyårsafton började vi dagen med hockeymatch, där mitt lag vann - såklart! ;)
Sen var vi hos Madde och Pärtan på "parmiddag". Gabban å Edberg, Nisse å Petra, Anton å Jennie och så jag å Anders =) Madde serverade en trerättersmiddag som var otroligt god! 5 stjärnor får den. En västerbottenspaj till förrätt och huvudrätten var pepparstek med sötpotatisgratäng. Efterrätten vet jag inte hur det stavas men det uttalas panakotta ;) och den var supergod - jordgubbar och choklad över =) MUMS!

(Fler bilder på facebook för den som vill se)


Med lekar, raketer och champange inledde vi det nya året!

Gott Nytt År!

ett tag sen sist.

Nu när jag äntligen fått iväg mitt inlägg om "året som varit" så kan jag bara mata på med inlägg... Jag har inte varit så aktiv här på sistone, men det ska det bli ändring på =) Trust me.

mitt 2008

Jag tänker inte ge mig på en lång recension, utan jag låter bilder och några meningar förklara hur mitt 2008 varit =)

Hmm, vart ska jag börja.. Det har hänt så otroligt mycket men jag tar bara ut några godbitar från året som har gått.

I början av året så vann jag ett SM-silver med Elverket, förlorade finalen på bortaplan i Örebro. Och det är förens nu i efterhand jag verkligen kan glädja mig åt ett silver, istället för att gråta över ett förlorat guld. Man få se det som att vi vann ett silver.



Sommar =)
 
Gotland.

Midsommar.
 
Stadsfesten.
  


Sen när sommaren tog slut så packade jag väskorna och begav mig till Norrland, närmare bestämt Skellefteå, för att inleda den nya säsongen i elitlaget Norsjö.


Jag blev sambo med min älskling Anders, och fick ett förstahandskontrakt på en jättefin lägenhet i centrala Ske-å. Vi drabbades av en vattenskada, men i slutändad så var det bara positivt - våran hall har blivit superfin nu (vi gjorde om lite)!

Det har varit ett bra år som bjöd på många goda skratt, händelser och 2008 har varit ett stort kliv för mig. Att flytta 80 mil från familj och vänner har inte alltid varir en dans på rosor, men det har dock varit mycket lärorikt.
Jag hoppas, och tror, att 2009 kommer vara minst lika bra. Jag ser framemot året och vet att jag kommer ha the time of my life! Jag har så mycket framför mig som jag vill göra och kommer att åstadkomma, volleybollmässigt och i privatlivet. Du är så välkommen så 2009 =)









Välkommen till min blogg.