Beachvolley ikväll.

Efter middagen blir det leka i sanden med några vänner. Bland det bästa med sommaren är ju att kunna lira beachvolley, hålla igång mellan säsongerna, få bra bränna och umgås - svårslaget :)

By the way, jag har köpt en ny mobil idag :) en Iphone! Det är som en dator och mobil i ett, perfa! Så nu kommer jag kunna blogga mycket mer ;) hehe

The Hangover.

Den här filmen måste bara ses! Den är så sjukt bra :) Humor när den är som allra bäst. Jag och sambon var och biodejtade ikväll och skratta i samklang under hela filmen.



Den får högsta betyg ;)

Ny mobil.

God morgon. Skönt det är att vakna upp en måndag och inte behöva gå till jobbet :)
Idag ska vi till elgiganten och hoppas på att hitta en mobil till mig. Jag har bytt från tre till telia och hoppas på att mina mobilräkningar ska bli lite mindre, och har jag räknat rätt på det så blir det också så :)
Jag vet inte vilken mobil jag ska välja bara, det är så svårt. Är lite sugen på en Iphone eller Samsung touch. Jag vet också att de får in nya mobiler på marknaden om en vecka så ska ta en titt på det också. Hoppas jag hittar nån bra!

Kärlek.




Håll min hand,
jag släpper inte taget.

Joråsatt.

Helt sjukt, jag överträffar mina egna förväntningar. Snacka om överraskad.
Jag trodde det skulle vara jättetugnt att springa och att jag skulle vara helt utmattad efter.
Men när jag väl börja springa så gick bara benen av sig själv. Helt plötsligt hade jag hur mycket energi som helst, jag kunde lätt sprunget en vända till kändes det som. Det var en jätteskön känsla och i slutet på rundan så blev det lite intervaller mellan lycktstolparna och 50 m utfallssteg. It feeels good!







Kvällsträning.

Nu är det svalt och skönt ute, när solen gått ner en bit vid horisonten.
Och då passar det bra att träna, det är alldeles för varmt annars. Så nu blir det en löprunda vid älven på 4km med ipoden i högsta hugg.
Wish me luck, för det är inte med lätthet jag tar mig ut - omotiverad.


Definitionen av sommardag.

Solen har skinit på alldeles lagom idag och vi har haft en heldag ute. Först en liten båttur, glass, dopp i sjön, sola, minigolf och god sommarmiddag :)
Helt lovely.
Nu ska jag bara vila bort paltkoman (när man äter så mycket att man blir proppmätt) sen ska jag ut på en löprunda.

Lördag.



Även idag är det ju helt sjukt bra väder! Jag och sambon kommer starta med en löpning på gymmet, det är nämligen fööör varmt för att springa ute. Jag gjorde det igår och jag höll på att dö.

Sen blir det nog en liten reashopping på stan. Det är rea typ överallt! Och kanske en sväng med flotten på älven. Helt underbart!


So long.

Bara njuuuuta.

Vilken helt sjukt underbar dag:
Sista dagen på jobbet, och den slutade 13.
Lunch hos svärmormor.
Sol och bad i Boviken.
27 grader varmt.
Beachvolley.

Och nu glass på balkongen!
Jag kan inte be om en så mycket bättre dag.


Thank you.

The song of today.


18.50

När jag går hem idag kl 19 har jag bara två dagar kvar här på Xzakt. Det ska bli skönt att få njuta av sommaren hela juli och städa, rensa, packa och fixa inför flytten. Men det kommer ju bli lite knapert i augusti, inget lyxliv direkt.. men det är det faktiskt värt. Ledighet!


Midsommaren 2009.

De här var våran midsommar :)


Samling.

 
Grillning.
 

7-kamp.
 

Stafetter.
 

Stövelkast, där vissa mindre lyckat kastade bakåt istället för framåt.


Och det tyckte vi var r oligt.

 
Straffar.


Observera gapskratten i bakgrunden ;)
 

 Något ihoptryckt men ack så j-vla kul vi hade under kvällen!!


Mycket bra.



Jag ska träffa pappa idag.
wiiiie.

Glad midsommar.

Jag hann med och fyndade imorse. Jag gick en akutrunda på stan i hopp om att hitta något. Och på Vero Moda fick jag tre fina inköp på rea. Alla plagg gick på 79kr vardera. Fiiint! :) Två koftor och ett svart linne i siden. Kanske har den ikväll, vem vet :)



Snart ska vi iaf till Bondstan och fika lite med Anders farmor. Sen är det party party =) Massa lekar, god mat och bada i badtunnan står på schemat.

Over and out.


Inte mkt träning idag.

Ojojoj så mycket vi har stått i de senaste dagarna. Fixa och dona. Planera och handla.. Mycket fix och trix för midsommar men ojojoj så jäkla oslagbart det ska bli :)
Imorrn är det midsommar. Tagga tagga tagga!

Nu är det bara en halvtimme kvar på denna arbetsdag och sen blir det en sväng ut med flotten med några vänner. För omväxlings skull är det bra väder idag faktiskt.



Gabriella och jag :)


Mer energi tack.

Imorse satt jag och sambon och planerade midsommarafton! Det blir fullt med lekar, god mat och massa ståhej :) Jag är riktigt taggad.
Men min inplanerade träning och solning blev ju då lite förflyttad... Jag får ta det ikväll efter jobbet istället.
En timma skön poweryoga och sen sola blir perfa!

Måndag = nytt försök till bättre träning och kost.

Imorse avdankades ett spinningpass och ett core pass ^^ Kändes bra att få svättas och rensa kroppen på lite slagg och andra otrevligheter. Helgen var ju fylld med diverse onyttigheter (som vanligt?) 
Det var första gången jag körde spinning. Jag trodde inte det skulle vara så kul men det var faktiskt det, kanske för att det var helt nytt för mig men jag kommer defenitivt köra ett till pass.
Resterande dag har följts av goda nyttiga anda. Nyttig lunch: bacon, ägg, sallad och nyttig middag: potatis, lax, avocado och romsås. Okej, romsåsen kankse inte är supernyttig men men =P

Nu är det bara att jobba fram till 22. Det enda positiva är ob-tillägget!



Hej å hå

Igår, söndag, var det hästridning som aktiverade famlijen söderström och lilla mig under ett par timmar.
Vi åkte till Burträsk och red islandshästar! :) Det var superkul och jättemysigt ute i skogen.
Roligast under dagen var definitivt Anders som verkligen inte har nåt att göra på hästryggen (no effence älskling). Det var så kul att se han studsa omkring och skrika stanna när hästen kom upp i galopp ;)

I'm fragile.

Jag hittade en ännu bättre.
Tack
Maria :)

Rysningar.




Curly Jo

Ikväll är jag vågig.



 






Konstaterat.

Ta inte med dig choklad in på kontoret där majoriteten är kvinnor. Visst, du blir populär för en stund men det blir inte mycket över till dig.
- Åhhh vad gott med choklad! Får jag smaka en bit ^^


Efterlängtad.

Snart bär det av till jobbet och det ska sittas och ta samtal fram till 19, sen är det äntligen helg! Ikväll blir det myskväll med film och gott gott, imorrn en runda på stan och kanske lite fest och på söndag blir det hästridning! Ohja =)
More later. <3



Tshirt H&M, Kjol och skärp Åhléns, väska Burberry.


Inspire me.

Löpningen har avtagit lite grann, jag tycker inte det är lika roligt längre, och då är det svårare med motivationen. Men! Då går jag in på den här bloggen och då kommer suget lite mer....
Bra inspirationskälla!













Att fånga en känsla.

Den här låten är bara så sjukt jäkla bra. Rösten, pianot, texten ja allt är bara så underbart bra!
 







Tårögd.
Om och om igen.

My arms around you.




Jorå.

7.30 Frukost: Ägg, bacon, youghurt och banan.
9.30 Träning: Löpning 3 km, mage + rygg.
12.00 Lunch: lax, potatis och avokado.
14.30 Jobb........



 

Upp och hoppa.

Att sluta halv två en sådan här fin dag är inte fy skam inte. Och vad passar inte bättre då än att ta sig en sväng om på stan.. Jag har några ärenden att urföra. Ska ex. byta halsbandskjedja som jag köpte på Glitter, det är lite för långt... Och så självklart köpa mig en biljett till festivalen som äger rum 1-5 juli.

När sambon slutar vi fyra ska vi ta oss till idrottsplatsen och köra lite intervaller och spänst-träning iform av häckövningar.




Jag vill ju se Darin.

Fasen jag måste ju fixa biljett till Stadsfesten! =)

Say no more.

Helgen var riktigt bra med vin och gott sällskap. Men nu är det måndag = jobb = tråkigt.


Morgontrött

Igår blev det tidigt i säng och det resulterade med en tidig morgon idag.
Jag ville äta ägg och bacon till frukost men jag orkade inte laga så det blev mackor och mjölk ist sen en timmas benträning på gymmet. Kände mig inte så värst fräsch i kroppen med en veckas vila i bagaget men jag körde på och avslutade med lite bröst och mage.

Blev inspirerad när jag var inne här och kika.
Kan bli en sådan till lunch.


Friday baby, friday.

Pjuuuh! Trög dag. Packa upp väskan, dona, tvätta, promenera...
Nu är det dags för en dusch och sen film med godis och popcorn, och så älsklingen såklart :)

Trevlig fredag.

Hello Sweden.

Då har man landat i super(kalla)norrland. Man möts av blåst och tunga moln, ingen höjdare direkt men det gör inget för vi har haft en så sjukt skön och underbar vecka i Turkland.

Det har varit massa sol, bad, pingis, yatzy, rutchkana, mat, shopping och åter shopping!
Vi var iväg på en båttur en dag, som tog typ 7 h och efter 2 h var jag seasick. Inte bra. Så jag höll jäkligt låg profil men försökte ändå njuta av bad i havet och sightseeng.

Sa jag att vi shoppa föresten!? Det vara inte Spara utan mer Slösa. Eller kankse inte slösa i den bemärkningen, mer spendera! Jag köpte en Burberryväska med matchande plånbok, en gucci-sminkväska, pikétröjor, EdHardy tshirt och boxertrosor, adidasbyxor m.m m.m Riktigt kul att gå på marknaderna och pruta och shoppa! Älsklingen var ju en riktig höjdare på det där också, måste ligga nåt i blodet från pappa JP ;) 

Här är några bilder:
   

fler finns på fejjan ;)


 

Välkommen till min blogg.