borta bra men hemma bäst.

Då var man hemkommen från en träningsmatchhelg i Danmark! Kom hem sent inatt och det var bara raka vägen till min efterlängtade säng och sambo :) Borta bra men hemma bäst!!
Men hur som helst så har vi haft en riktigt bra och rolig helg. Vi har lärt känna varann lite bättre på och utanför planen! Resultatmässigt: Hamburg 1-3, Fortuna 3-0. Nästa dag Hamburg 0-3, Fortuna 3-0. Så två vinster tar vi med hem!
Lägger upp bilder senare..

Nu ska jag iväg på möte!
Ha en bra dag allesammans :)



an.ordinary.day.

Liten sovmorgon imorse. Uppstigning vid nio.. Då var det bara att plocka fram dammsugaren och skurhinken. Det blev nämligen en massa spackeldamm som hamna på golvet igår. Men nu är det skinande rent på golven!

Har jobb 12-16.30 idag på Brotorp sen är det träning som gäller! Nu ska jag göra iordning mig.
Hej!


Från invigningen av arenen.


fyra.stygn.senare.

Det blev en tur till akuten igår kväll! Sambon hade fått en puck på hakan under en träningsmatch. Så det var bara åka upp på lassa och sätta sig och vänta. En timme och fyra stygn senare kunde vi åka hem. Han ser ut som en riktig badgajj nu :P Men det hör ju till sporten I guess! Men appropå detta.. Jag tycker att alla spelare borde spela med helvisir. Galler upp till 18 - fine! Men om man sen måste gå över till visir så ska det vara heltäckt tycker jag. Inte bara över ögonen utan hela ansiktet. Det kommer ett liv efter hockeyn och då kan det ju vara skönt att inte ha fjortontusen stygn i fejjan och massa ärr! Eller!(?)


klickat.hem.




H&M.


nya.rum.

Idag är det en sån där dag då jag bara ville lägga mig under täcket i sängen, mysa, kolla film - bara slappa hela dan! Det är så himla tråkigt väder ute. Jag skulle vilja ta en promenad men regnet håller mig inne.
Uppstigning 7 imorse (=tvättstugan). Nu väntar jag bara på att målaren ska komma och göra klart vardagsrummet! Det blev riktigt fint i sovrummet. Ska visa bilder sen när vi gjort iordning allt med möblemang och så.. vi måste till IKEA och köpa lite grejjer!

Avslutar detta inlägg med lite inredningsinspo!!



(googlade bilder)


regnig.morgon.

Uppstigning 6.45 imorse. Målaren kom och börja tapetsera. Han har i skrivande stund nästan hunnit klart med sovrummet :) Vilken skillnad! Så himla fint och tusen gånger bättre än de mörka väggarna som var innan.
Klockan är bara kvart över tio och jag har redan hunnit med en morgonlatte på wiener (supermys) och en långpromenad i skogen. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig, sen blir det lunch med gilrsen på stan!

 


gammal bild.
snart dags att bli brunett kanske? :)

Jag lovar att säga till om/när jag gör det Emelie ;)


en.tro.


det.stavas.kärlek.

 

Jag bara älskar dessa ringar från Thomas Sabo!


-Älskling? :)


att.göra.


att.sakna.en.vän.





that's.me.


new.

Blev en sväng till Örebro idag. Åh, det kliade i fingrarna (kan jag lida av en släng shoppaholic!?) när jag gick i butikerna. De har smått börjat prydas med höstkollektionerna och jag blir ju så ivrig. Är ju inte så jättekul att handla för mkt höstgrejjer nu eftersom man typ inte kan använda nåt än men ett å annat slank ner idag. Köpte ett par supersnygga gummistövlar på eurosko, en ny plånbok, jeansskjorta, skärp, nagellack, underkläder m.m

Klippte av ett par gamla jeans till shorts också.. så uppfinningsrik jag kan va ibland!

 


Ursäkta röran - vi gör om!



Kan bli ett framtida köp!


(jag ska försöka ta bilder på mina inköp men just nu är det så rörigt hemma)



time.will.tell.

Jag har varit lite dålig på att blogga, förutom idag då men det är bara updates från de dagar jag inte gått in här.. Jag vet inte om jag tycker det är lika kul att blogga längre. Funderar på att lägga ner bloggen... (?) Det känns bara som jag tjatar om samma saker och emellanåt hinner jag inte med att skriva inlägg.
A, vi får se hur det blir.. Hoppas på att få inspiration.

running.

öppna och stängde idag med. Men eftersom det är lördag så är det bara öppet fyra timmar. Men under dessa fyra timmar lyckades det komma in huuur mycket folk som helst. Jag hade fullt upp non stop. Men det gillas ju såklart.
Efter jobbet tog jag mig en löptur på 40 min. 40 svettiga minutrar blev det. Det var varmare ute än vad det såg ut att vara. Gjorde lite situps och armhävningar när jag kom hem och sen börja plocka undan möbler och saker. Vi ska nämligen få omtapetserat på måndag! Yeahjj. Både i sovrummet och vardagsrummet har vi supermörka tapeter som satt när vi flytta in och under vinter blir det verkligen dystert. Så vi tänkte ljusa upp med vita tapeter med en mönsterfondvägg och en grön fondvägg. Det blir nog fint!


miss.sixty.

Igår var det träningsledigt. Skönt! Jag jobba på IIS hela dan. Det var spännande och kul eftersom jag både öppna och stängde. Snacka om ansvar. But I liked it!
Det är rea i typ hela butiken och så har det kommit 13 kartonger med höstnytt. Tror ni jag trivs något! haha det är som paradiset. Jag låna med mig och testa lite nytt hemma. Kommer bland annat behålla ett par miss 60 jeans som sitter som en smäck. Lite dyra men helt okej med personalrabatt ;)
Kändes lite avigt med koftor och mössor men billigt är bra!


torsdag.

idag blev det en liten sovmorgon till nio sen ner på stan med lovely. vi åt lunch på bellas sen sjussa han mig till jobbet med lilla pärlan. Åh det är så skönt med bil! Har jobbat eftermiddag på fritids idag och målat och gjort armband. Soft!
Snart är det dags för veckans sista träning. Vi har fått långledigt över helgen. Jag klagar INTE! :)

Och imorn gott folk ska jag jobba heeela dagen på klädesaffärn IIS. Det ska bli skoj!

peace.




träningsmatch.

Kändes bra att matchinviga den nya arenan men en vinst igår. Det var iofs bara en träningsmatch men ändå! Örebro stod för motståndet och de gav oss en present som lycka till och för den fina arenan. Det ironiska var att det var en stooor skål med GODIS i :) haha

tre.år.<3.

Helt sjukt vad tiden går fort. Jag och lovely har 3årsdag idag! Jag smög upp tidigt som attan imorse och gick till affärn och handla nybakat bröd. Sen duka jag upp stora goda frukosten och överaska älskling :)

Det är en speciell känsla jag har, en bekräftelse på att det är rätt. Han är "the one". Allt känns så himla bra och det är svårt att hitta de rätta orden som beskriver mina känslor för min bästa underbara hälft!

Du&jag - alltid, oavsett!



K Ä R L E K


första.gången.

Första träningen i nya arenan - check! Kändes bra att äntligen få gå in i nya hallen och köra. Känna på golv, referensen, luften.. ja, allt vad det nu kan vara. Mycket serve och mottagning blev det. Imorn är det träningsmatch mot Örebro kl sju som gäller. Hela den här veckan är som en öppen invigningsvecka så vi har tid imorn och ska visa upp sporten för alla som kommer! Känns ju liiite tidigt med träningsmatch tycker jag, eftersom vi bara hållt på i typ två veckor. Men det ska nog gå bra!


Från invigninen igår.


lindesberg.arena.

Bilder från ingivningen, kommer mer senare idag.




invigning.

Nu är det dags att inviga Lindesberg Arena! :) Yeahjj! Det är stora förväntningar på kvällen. Hela stan har pratat om den här dagen i flera veckor nu och det ska uppträdas och massa annat.


monday.morning.

Frukost i magen, träningskläder på. Nu blir det en powerwalk runt sjön. Sen skriva ut cv, kanske sola (är en riktig blekfis) och så jobba 13-16 på fritids :)


Nike träningströja som jag köpte på rean igår :)


love.this.song.


think.pink.

Idag tog vi lilla pärlan till IKEA, Marieberg. Jag gick lös och ville få in lite färg i badrummet så jag köpte rosa handdukar, krokar, lådor, duschdraperi... Och sen en massa kläder och träningskläder i gallerian.

Jag blir så sugen på höstkläder, västar, pälsjackor, kängor, mössor, koftor... men det är ju fortfarande för varmt. Nej, nu vill jag ha kyla, oreanga löv och HÖST!

 


Det är bara en härlig badrumsmatta som fattas.


vi.är.med.bil.

Helgen har varit händelserik, vi har gjort saker hela tiden, så därför har det varit lite tomt här på ett par dagar.
I fredags efter träningen blev det iaf en middag med bästa Tompa&Fia på Fenix. Vi avnjöt en trerätters och hade supertrevligt.

Igår var det 2 timmars morgonträning och sen en lunch med laget på Bellas. Jag följde med örebroarna tillbaka och shoppa lite på stan. Sen kom älskling och hämta mig med våran nya bil!! Japp, han köpte en bil igår :)
Lilla pärlan kallar vi den. En riktig statsbil. Passar oss perfekt!
På kvällen laga vi god middag hemma och hade värsta myskvällen med chips, godis och en superbra film - Brothers (se den!!)



möt.mig.halvvägs.


Idag.är.det.fredag.

En givande morgon och möte på CC. Har nu suttit på fiket med en latte och jobbat med volleytrycket och läst Glaze ett tag. Ska väl så smått röra mig hemmåt snart och städa och dona lite men först ta en liten sväng om här på stan. Det finns två riktigt fina och bra inredningsbutiker här i Linde som har hur mycket fint och massa grejjer. Så jag måste passa på att gå in i de butikerna när älskling är på jobbet. Han diggar inte de lika mycket som jag! haha


Min snygga datorväska :)




Imorn.är.det.fredag.

Jobb 7-16. Gick i rasande fart och lucky me så slapp jag blöjbyte! Ha, börjar bli bra på att lyckas smita från den delen av arbetet. Dock kan det vara lite svårt när de lite större barnen sitter på toa och skriker Fäääääärdig! Ja då får man ta till övertalningsmetoden och hoppas på att ungen faller för finten att torka sig själv. På nåt sätt tycks ju alla barn om att man säger att de är stora tjejen eller stor kille!
Kanske blev lite mkt bajs nu men ville bara dela med mig lite! haha

Träningen var bra, och jobbig! Massa löpning och rusher. Det gillas när man är klar, men verkligen inte under tiden. Då testas man på hur bra man är på att bita i det sura.

Imorn är inget jobb inplanerat. Får se om poolen ringer och väcker mig och ger mig några timmar nånstans. Annars är det möte på CC som gäller och sen har jag the hole day att fylla! Tills kvällen förstås för då är det träning, like usually!


Gammal bild.
Kanske ska bli brunhårig igen!? ;)


Natti natti




Mitt.i.veckan.

Har egentligen inte sådär jättemkt kuligt att berätta. Det blev en del hoppa hage, färglägga, göra armband och kolla sommarlovsmorgon på jobbet idag. Tiden gick fort och det var bra. Imorn är det jobb på ett annat ställe med lite mindre barn. Blöjbarn. Så det blir inte lika många roliga intressanta konversationer som tidigare i veckan men jag ska nog försöka lära nåt snillebarn ett eller annat ord! Mission!

Har varit träningsledigt ikväll så det har diskats och donats lite hemma. En liten prommis blev det också.
Helsike!! Kom just på att jag har tvätt nere i tvättstugan. Men åååh så jobbigt! Orkar inte...
Aja, får ta i tur med det. Hej hopp så länge!


Ordinary.

Idag har det varit jobb med de små barnen från tidig timme. Eller små och små, det är lite större barn, närmare bestämt fritids. Det är hur kul som helst för man kan ha intressanta konversationer med de och pysslar pyssla pyssla! Jag gjorde 3 armband och färglade Hello Kitty ;) Man är som barn på nytt.
Det är också hur lugnt som helst. Sen är man ute på gården och leker, hoppar hage och fingervirkar. Toppen!

Ikväll var det träning. En bra sådan, men kände mig lite stel i kroppen från det hårda passet igår. Ändå höll vi bra nivå idag. Imorn är de vila - sköööönt! Då är det tvättstugan och soffan som gäller. Men först uppe ännu tidigare än idag för mer jobb på fritids! Yejj!



Som ni också kanske märker så kommer jag inte på så kul att skriva om. Ni kan väl ge mig lite ideér om det är nåt speciellt ni vill läsa eller om det är nåt jag ska skriva mer/mindre om!?!

 


Måndag.morgon.

Gårdagen var inget annat än bakis-slappar-söndag. Bra program på tv och dåligt väder. Bra kombo!
Lördagen var mycket lyckat och riktigt kul med nya laget!
Idag blir det jobb med söta små barn och sen väntas träning så det blir lugnt här på bloggen idag.
Hoppas ni får en bra start på denna vecka!


Sugar.

Ikväll har jag invigit den nya godisskålen med massa gott! Mest choklad, men det är bara för det är godast!
Det var jag förtjänt av efter dagens träning. Gick bra. Och den här dagen kändes det lite bättre.
Imorn är vi full skara och det är flera timmars lagmöte som står på lördagens schema. Vi ska gå igenom ALLT, taktik, försvar, block, mottagning, kombinationer, namnen på alla pass, koderna till passen..etc etc. ja det är en hejdundrans massa saker som ska va på det klara inför seriestart! Det minst lätta blir ju att lära om sig alla koder på passen som faller sig så automatiskt och naturligt på plan. Men det är kul! (not?)
A, men iaf, så blir det big party på kvällen så det känns ändå helt okej.
Men det är ju imorn. Ikväll är det massa mys med godisskålen som jag skrev om tidigare i detta kanske lite för långa och nu meningslösa inlägg. Men jag har inte så mkt roligt att skriva om nu. Såå.. ska ta mig till soffan igen och invänta karln som snart kommer hem från isträning.
Lovelovelove.


Äntligen.fredag.

Träningen igår var inte mycket att hurra för. Så frustrerande när man tror att man är lika bra som när man sluta förra säsongen men så är det typ inget som vill gå som man själv vill.. Pass till höger och vänster.. aja, tur det bara är försäsong nu!

Vakna med ont i nacken idag. Måste ha sovit lite tokigt.
Ska träffa coach på en lunch och sen till Mejk för att fixa en outfit till lagfesten imorn. Tema - Ursäkta, jag måste ha kommit fel!?
Några ideér på vad man kan klä ut sig till?





5.8.10

Lindesberg bjuder på klarblåhimmel och 22 grader varmt. Man tackar!
Har inga ärenden eller jobb inplanerat idag så jag tar dagen som den kommer. Kan ev. bli en spontan tripp till Örebro men måste hinna hem innan träningen så får se hur det blir med den saken.
Efter träningen igår spenderade jag min ensamma tid i soffan. Sambon jobba nämligen natt så det blev att sträck se massa tvprogram typ. Och en obehaglig röd tråd som typ alla program hade igår var om döden! Usch! Men vi ska inte börja filosofera om det utan bjuda på en dagens och sen ska vi ner mot stan och kanske äta lunch i vanlig ordning. I love my life!



klänning - indiska
tunika - rut mfl
och så ett par vita converse till det här!


Knappt.godkänt.

Hur var då det nya stället Palmas!? Jo, det kan jag säga, det ska mycket till för att vi ska gå dit igen. De hade ingen babs (tar tio dagar att fixa en, ni vet en sån man stoppar in kortet i så man kan betala med det) så vi, som alla andra som ska äta där, gå och ta ut pengar en bit bort. Jobbigt! Och sen så slår killen inte ens in våra luncher i kassan och skriver ut ett kvitto! Nej, han öppnar kassalådan med nykeln och stoppar ner pengarna = svart! Maten ser dock rätt lovande ut, finns en del att välja mellan på bufén MEN den visade sig vara ljummen/kall. Och det värsta av allt - salladsbuffén var FULL med BANANFLUGOR! Bläää. Så jäkla vidrigt, de var överallt. På maten, i såserna och på sledarna man tar salladen med. Nej, ingen sallad för mig!
Sen var det en del smågrejjer som är anmärkningsbara och sänker helhetsintrycket rejält.
Alltså hur lyckas man floppa så efter att haft öppet i typ en månad!


Palmas.

Mötet på CC gick bra. Efter en latte på stan så handla jag på bolaget inför kommande lördags lagfest!
Har varit hemma en stund men ska gå ner på stan igen med älskling och äta lunch på det nya stället Palmas!


En.kvällswalk.

Det blev en 50 min powerwalk vid åtta-tiden med vristvikter. Man får ut liiite mer av walken då!
Nu ska jag snabbduscha sen mysa ner mig med lovely i soffan med en stor kopp te och kolla Wallander.
Jag har möte med CC imorn så det blir upp tidigt!
God natt.


Dagens.

Vi kör en dagens här då


linne - 360 sunshine
jeans - jc
skor - converse






Mat.

Det är ingen träning med volleybollen ikväll men för att inte stelna ihop alltför jäkligt i kroppen (har nämligen träningsvärk i vaderna och armarna) så har jag promenerat en massa och storstädat. Konstigt hur det kan bli så dammigt och smutsigt när man varit bortrest i tre veckor.

Det här blev det till middag också - huuuur gott som helst och fullsmockat med protein!


Kött, sallad, keso och bönmix.


Sweets.

Den här dagen blev ju super! Gick in på IIS och spana in rean och det vart att jag fastna där ett tag och prata med brudarna som jobba. Men inte mig emot! Ett halsband från OXXO fick följa med mig vidare. Jag gick in på Stil&Ting och gjorde några inköp. Bl.a. de här


Gäller bara att fylla den med godsaker!


Vit bordsduk från Bruka Design.


Snart.lunch.

Och jag har blivit männika igen. känns bra! Jag börjar bli lite trött på bloggens utseende.. måste orka ändra!
Tänk vad kul man kan ha med en webcam. Har suttit och fulat mig lite och lyssnat på popmusic 8)





Breakfast.

Mm, supergod frukost imorse. Frukost är den bästa måltiden. Jag är bra på att äta frukost!
Det blev a-fil, müsli med frukt och nötter och två mackor med ost.
Har ingen träning ikväll och love jobbar hela dan + att det inte är så bra väder. Jahapp, vad ska man då hitta på!?
Ska börja med att få mig ur det här zombiemodet jag är i nu!





Första.volleybollträningen.10/11.

Säsongen första volleybollpass - CHECK! Gick bättre än förväntat. Jag var lite skrajj med knät eftersom det fortfarande(!) inte är hundra än :/ Å så känner jag redan nu att jag kommer ha träningsvärk. Kul! Men det gick bra.
Vi var inte full trupp dock, det blir vi på lördag, så det blev extra mycket bolltouch. Det gillas iofs! Vi körde bl.a 3 småspelsmatcher och jag å Anna vann(!) höhö.
Coach verkar bra också. Första intrycket sägs det ju säga en hel del om. Så, plus där!
Kul att ha Kaisa i samma lag igen. Sist spela vi i Elverket under mitt första år i elitserien. Och nu är vi på samma planhalva igen. Det är bra! :)


från när jag spela i Norsjö 08/09.
Foto: Åke Andersson


Randigt.

Vips så var man mitt i vardagen igen. Härligt! Rutiner mår jag bra av. Hade möte på CC imorse sen gick jag förbi Hårstudion och hälsa på bästaFia. Hon är så gravid nu! Nästan så man själv blir lite sugen på en egen! ;)

Rensat garderoben har jag gjort också. Det är jobbigt, tar på krafterna mer än vad man tror.
Sen har vi proppat kylskåpet med massa god och nyttig mat!




Tänk om man hade ett sånt här roligt kylskåp!














2.8.10

Det var så skönt att komma hem igår natt(!). Resan tog sig en liten turn när pucko1 och pucko2 (vi) stod vid terminal 4 och trodde att bussen skulle komma dit, men det gjorde den ju inte. Terminal 5 var det som gällde. Tråkigt! Men vi fick åka in till centralstation och ta en lite senare buss. I örebro plocka Danne upp oss och körde hem oss. När vi är påväg in i porten möts vi av en lapp där det står om att det varit översvämning i källaren! Så vi går ner och kollar om våra grejjer tagit skada. Ohja! DYNGSURT! :( Inge vidare men det fanns en till lapp från en upprörd granne, så nu ska vi se till så att vi får ersättning av LIBO. Det är tydligen inte första gången det här händer.


1.8.10

Packat och klart! Det var med nöd&näppe vi fick igen resväskorna. Övervikt(!) Men iaf, nu drar vi. Först lunch i stugan med svärfar som sen sjussar ut oss till flygplatsen.
Vi ses till jul Skeå :)



Välkommen till min blogg.