Sista.lördagen.

Det var jättetrevligt igår. Supergod mat på Oleary's och alkoholfria drinkar! Mätta och belåtna gick killarna ner till flotten och fortsatte kalaset där medan vi tjejer styrde upp girltalk, med spel och fler drinkar hos Jessica. Riktigt trevligt hade vi!

Idag har jag packat en del och träffat Emelie. Vi gick på stan en sväng och sa sedan adjö. "Vi ses vid jul" har varit en återkommande fras idag till alla vänner.

Vi avslutade lördagen på det bästa tänkbara sätt. Grillad oxfilé i stugan tillsammans med svärföräldrarna och E&E. Vi körde en sista minigolf för den här sommaren (älskling vann och jag kom sist, som vanligt), vi spela spel, åt god efterrätt, proppa chips och riesen och hade bara så himla mysigt!

Tiden har gått rätt fort här ändå, och vi har ju hunnit med en himla massa! Men ärligt så ska det bli ganska skönt att komma hem. Hem till sitt, sin säng, komma igång med vardagen och köra igång med volleybollen. Rivstart måndag morgon!

Imorn säger vi hejdå Skeå och hejhej Linde.


30.7.10

Igår var vi och åt tårta i stugan, svärmor fyllde år i onsdags. Hon fick sin present igår också. En jättestor supersnygg röd resväska med fyra hjul så det kan snurra sådär praktiskt åt alla håll. Jag önskar också mig en färgglad, ordentlig, bra resväska som inte smälter in med alla andra tusen miljoner svarta resväskor på väskbandet när man åker nånstans!

Imorse chocka pojkvännen genom att säga:
- Jag vill gå på stan idag!
haha jag trodde aldrig jag skulle höra de orden i följd komma från hans mun.
Men sagt och snart gjort. Idag blir det stan tillsammans med lovely!

Och ikväll, Oleary's med bästa underbaraste vännerna! (Vi åker ju hem på söndag!)


(old pic)


29.7.10

Jag har bra träningsvärk i armarna idag. Det blev hårt pass igår. Körde bara överkropp på gymet, i typ 1 1/2 h. Massa axlar, biceps, triceps, bröst, skuldror.. sen mage och rygg förstås. Jag hoppa i bassängen efter också för jag tänkte simma 2 km men det gick inge bra för det gjorde för ont i knät. Så jag simma bara 1 km fast inte med riktiga simtag, det blev mest sprattel med benen. Men armarna fick ju jobba på bra!

Mest pinsamt var ju när jag kommer in i badhuset och hela Skellefteå AIKs elithockeylag är i poolen och har gemensam träning. Så det vara bara att dra in magen, sträcka lite extra på sig och snabbt gå ner till andra sidan och ner i vattnet! haha fy vad jag kände mig uttittad! :)


Torsdag.

När jag vakna imorse var det tomt på andra sidan sängen(!) Jag blev snopen när jag vände mig om och han var borta, likaså täcket och kudden. Tomhet! Har han lämnat mig? Vad har jag gjort? :) Ska jag leva resten av mitt liv i ensamhet!?!? haha skojja bara! Han tyckte att det var för varmt på övervåningen så han hade lagt sig där nere för att kunna sova.

Nu ska jag åka till Eddahallen, gyma och simma lite. Knät känns inte hundra men jag tränar lite ändå!


Gårdagen.

Det blev en sista lunch hos FramorR igår, innan vi åker. Kommer inte se henne igen förens vid jul så vi ville passa på att träffa henne en sista gång innan vi åker. Hon bjöd på god mat (som vanligt) och man blev proppmätt (som vanligt). Jag tror gamla människor har mer fett i maten än vi har idag. Jag har lärt mig efter att ha ätit hos farmor att man MÅSTE ta två gånger, ibland fylla på tallriken en tredje gång. Så jag tar pyttepyttelite mat för jag vet att jag måste ta igen. Det är ju nån slags artighetsgrej att inte säga nej. Så det slutar ju alltid med att man rullar därifrån sen!

På kvällen träffa vi några vänner och hade hur mysigt balkonghäng som helst. Jag låg lågt med alkoholen, måste ju vara lite seriös nu när säsongen snart börjar. Vi tog oss ut till station8 vid midnatt och där var det en jättegullig kille i baren som bjöd mig på en drink (alkoholfri) och den var dessutom huuuur god som helst! Nästan godare än en drink med alkohol i. Aja, kvällen var riktigt bra. Nykter, men riktigt bra för det. Jag kan ju faktiskt gå ut nykter och ha hur kul som helst :)


Lill.rens.

Eftersom jag shoppat på mig en del de här veckorna i Skeå och vi åker hem till Linde om några dar (5) så ska jag rensa lite. En del lämnar jag kvar och en del ger jag bort. Jag är ju sån att jag vill ha nytt, som ersätter. Så det gamla åker ut och ger plats åt det nya! Call me crazy ;)


Pain.

Jag har så fruktansvärt ont i mitt knä! Jag vet inte om jag gjort nåt speciellt som åstadkommit denna smärta(!) men mina nära och kära har en teori på överansträgning. Kan nog vara så och jag hoppas verkligen att det går över, helst till imorn. Jag har ju planerat veckans träning för det här är sista veckan innan säsongen börjar!
Gaaah, känner smått paniken!
Så som ni säkert kan räkna ut har det varit träningsledigt. Ligger på soffan nu och kollar supersize vs superskinny, sen börjar Ja, vi elsker hollywood! Bra program.
Hej.




Dagens.träning.

Drog till Eddahallen och simmade 2 km! Simmade också 10 längder så fort jag kunde med vila mellan varannan längd. Det var lite tungt men kändes bra att typ alla muskler i kroppen fick jobba! Jag tog mig in sväng på gymmet också och körde massa bålstabövningar på balansboll och sen framsida och baksida lår samt axlar och skuldrerna i maskin.
Helt slutkörd efter men det var meningen. Pumpa ut krafterna!
Till middag blev det supergod kyckling med chashewnötter med ris från Wok&Roll - smaskens!

En lugn promenad på kvällen ca 1 h avslutade jag och älskling dagen med. Precis lagom innan det börja regna igen(!)


Måndag.

Hade svårt att sova igår så det blev en rätt lång sovmorgon idag. Behövligt! Efter en liten frukost tog vi oss direkt ner på stan. Har varit dåligt väder hela dan så fantasin på vad man ska hitta på har ju inte direkt flödat. Blev lite shopping för min del och så köpte vi en present till svärmor som fyller år på onsdag!

Riktigt bra träning blev det i eftermiddags också! Nöjd!


Söndag.

Det blev grillning hos Tord&Sandra igår. Hur trevligt som helst och timmarna sprang iväg för oss.
Idag regnar det! Kommer bli en exemplarisk slapparsöndag. Ska snart ta oss ut till stugan i Falkträsket, kanske läsa en bok och senare äta middag med svärföräldrarna och E&E.


Lördag.

Det blev en sväng på stan idag. Många trästockare, typ överallt!
Vi tog en fika på den nya trappan i bryggarbacken. Det var mys!
Nu ska jag försöka få lovely att gå med på att äta middag ute. Det är ju så härligt väder :)


Gårdagens.pics.



Det var en del vatten som forsa ut när de stora grabbarna gick ner i tunnan! 



Jessica och David - pusspuss :)


LalalaLindström ser ut att ha det bra ;)

 
Ölreklams-pose?

 
No comments :)
 
Hade vi glömt någon!?


 
Petting är snabb i stafettkubb!


Och det var vi som vann! :D


Mobilbloggar - lördag.

Det var en lyckad tillställning igår! Trevligt sällskap, brasa, badtunna, bastu, lekar och massa mys! Bilder lägger jag upp ikväll nu ska vi försöka göra dag av den här lördagen :)

Party.Party.



PartyParty ikväll! Hela gänget samlat, taggade till tusen - kan inte bli annat än succé!



MelissaH.på.Trästock.

Jag skulle vilja säga att Melissa Horn igår, var magiskt.. Men kan inte riktigt sträcka mig så långt. Trodde att det skulle vara så men det snuddade bara vid det uttrycket. Det var rekordpublik enligt norran och de har nog rätt!
Kvällen får ändå helt klart godkänt! Trevligt sällskap gör mycket :)


;)


22.7.10

Fy vilken dålig natt. Jag brukar aldrig ha problem med att sova. Jag kan slockna vart och när som helst typ. Men just inatt gick det inte somna ordentligt. Ingen höjdare!
När älsk vaknade åt vi en stor och god frukost. Han läste morgontidningen och jag bläddra i H&Mkatalogen som just kommit. Även då stickat, stövlar, mössa och höst känns lite avlägset just nu så längtar jag faktiskt liiiite grann.
Vi gick en promenad runt broarna också, och jag testa mina vikter runt handlederna för första gången. Det blev tungt efter ett tag men det är ju perfekt träning för armarna samtidigt som man promenerar. Så får de va med och jobba lite!
Snart blir det duschen. Ska göra oss iordning. Middag hos farmor-R med E&E. Sen ska vi till trästocksfestivalen och lyssna på Melissa Horn!! Can´t wait <3




Good.workout.

På kvällen blev det riktigt svettig träning. Jag och Emelie möttes på Bonnstan där Friskis & Svettis höll i ett pass. 1 h arobic! Det är rolig och bra träning, man använder verkligen hela kroppen och tar man ut rörelsen ordentligt blir det ännu jobbigare! När timmen var över så kände vi att när vi ändå liksom var igång så kunde vi ju träna mer. Och det gjorde vi. Vi satte upp en sträcka på typ 60 m och så sprinta vi och jogga tillbaka. Sammanlagt 14 gånger (7 x 60m sprinter och 7 x 60m jogg). Vi jogga ner lite efter sprinterna men ruschade i uppförsbackarna. Tävlingsmänniskor som vi är!
Ett skönt och svettigt kvällpass. Ja, det gillar vi!




In.the.city.

Det har blivit många steg idag. Har varit på stan i flera flera timmar. Jag kan verkligen spendera tid inne i butiker. Men jag tycker om att gå runt och kolla och bara känna harmonin.. Älskling tycker väl inte direkt samma sak ;)
Jag hittade massa snyggt men en del grejjer ska jag "suga på karamellen" innan jag bestämmer mig för att köpa. Det får inte blir för mycket. Men en träningströja åkte med hem, vristvikter, en klänning och en ny mascara!




Walking.on.sunshine.

Låg på stranden typ hela dagen igår med Emelie och några andra volleytjejer. Vi spela beach, åt glass och stekte dagen lång!
På morgonen tog jag en 30 min powerwalk och körde lite styrketräning med skivstång. Blev mest ben. (Jag ska, enligt önskemål, visa lite bilder och så på övningar men måste bara ta tag idet :))
På kvällen blev det en till promenad, runt broarna, det är ju så härligt att gå den svängen. Fin natur, längs med vattnet och härligt sommarkvällsväder - svårslaget!




Sommarläsning.

Imorse innan frukost blev det en liten joggingtur på ca 3 km och ikväll blir det en långpromenad ner och runt broarna. Det är perfekt sommarväder! Påväg hem från Svansele så stanna vi till på en lanthandel och där köpte vi 4 böcker. Så nu ska det till att läsas!



Svansele.

Idag har vi lekt skogsmulle! Vi åkte med svärföräldrarna till Svansele, där de har ett populärt vildmarks"ställe". Det var ascoolt med massa uppstoppade djur som ett muséum. Och så var det vildmatsbufé! Supergott! Älg- och renskav, lax och potatis. Och han som ägde stället var hur kul som helst. Jag forstod knappt hälften av vad han sa för han prata norrländsk bondska!
Kungen ska btw inviga nån gruva i närheten och då ska den här vildmarkskillen servera hans berömda mat till Hans majestät! Det är coolt!


Mys vid elden


björnungar och liten mus


en albinoälg - så cool!


den så kallade AIK-fågeln


bufén


eld och renpläd - äkta norrland

Svärföräldrarna

och en "vildmarkslatte"!


En.tanke.


Söndag.

Det har varit en slapp helg. Rätt skönt faktiskt. Det ligger åska i luften och det känns i kroppen. Det är som att jag spelat en match och är helt utmattad i kroppen.. känner mig hur seg och trött som helst. Så får se om det blir träning idag eller vila. Har iofs varit ute på en 1½h promenad så det lutar åt träningsledigt idag.
Nu ska vi kolla tennis. Final! Heja Robban!




Friidrott.

Är inte så hajj på friidrott egentligen men man får inspiration som heter duga!





(googlade bilder)


Tidsförbättring.

Tog mig ut på en 5 km löprunda. Snabbare tid idag. Förbättring. Det gillas!
Köpte en beachvolleyboll idag också. Bolla lite med älsk. Nu ska jag få tillbaka bollkänslan som så snabbt försivnner så fort man lägger ifrån sig bollen ett par veckor. Icke bra!
Efter träningen och en skön kalldusch tog jag en långpromenad. Det har blivit sånt där härligt sommarkvällsväder här i norr.
Jag är ensam ikväll. Ganska skönt faktiskt. Ligger och läser Chic och Veckans NU, eller läser och läser, jag tittar väl mest på bilderna! Älskling är med ett par old friends från skoltiden och äter surströmming. Jag är inte ett jättefan av strömming så det går ingen nöd på mig!


 Röhnisch är mitt nya favoritmärke.
Snygga träningströjor.


Fredag.

Världens tråkigaste och segaste dag? Ja, nästan.. Det har varit dåligt väder och inte mycket att hitta på. Jag tog död på några timmar nere i stan. Köpte några träningströjor och så hälsa jag på bästa Petra på hennes jobb.



Inlines.

Jag lånade älsklingens inlines ikväll, något stora men det gick bra ändå, och så tog jag mig ut och körde järnet i 30 min. Shit vad jobbigt det var! Benen och rumpan får verkligen jobba, och vristerna!
Efter det tog jag en skivstång och lite vikter ut på tomten och körde igenom kroppen från topp till tå. Benböj, olympic, situps, rygglyft, utfallsböj, sumosquats, bicepscurl.. massa härliga övningar! Skönt att köra slut på kroppen. Jjag lär ju ha träningsvärk imorn.. men men!


Husvisning.

Vi tog en spontantripp till Piteå idag. Det tar inte mer än en timme att åka så.. Det blev lite shopping, glass och lunch på Challenge som jag verkligen kan rekommendera. Så om ni mot all förmodan skulle befinna er i Piteå måste ni äta där. Supergott!
När vi kom hem åkte vi på husvisning på Sunnanå Strand. Alltså hur fina hus som helst men de kunde få vara liiiite större enligt min smak! Men jag skulle ju inte tack nej till ett. Underbart läge vid älven och nytt,nytt,nytt! Like!


(bilder)




Good.workout.

Den mesta tiden idag har bestått av att slappa. Vi cruisa runt med bilen och kolla på hus på skojj en sväng mitt på dan. Fina hus det finns i Skeå! Dock skulle jag inte tacka nej till ett på Sunnanå Strand (drömmer mig bort).
När vi kom hem från en fika på Mobackens sommarcafé drog love iväg med Tord och spela tennis. Jag själv tog mig ut och kuta 5 km. Det var lite för varmt för att springa egentligen.. Efter löpningen körde jag massa styrkeövningar, på gräsmattan utanför huset, såsom armhävningar, situps i dess mängder, benböj, utfallssteg, rygglyft m.m. Ett ordentligt träningspass - det gillas!




Sommarkväll.

 

 







Det var riktigt trevligt igår med grillat, efterrätt och massa roliga samtalsämnen.
Det var en toppenkväll med andra ord!


Grillparty.

Ikväll blir det grillparty ute i stugan med älskling och hans familj! Supermys!!



Running.

Efter shoppingen snörde jag på mig joggingskorna och mina nya träningsstrumpor och tog mig en vända på 30 min. Hej å hå vad fort det gick. Jag hade bra tempo och det kändes inte lika tungt som igår när jag sprang. Håll i det här nu Jossan!




Converse.

Det var halvtaskigt väder idag så det var perfekt att gå på stan och shoppa lite då. Fick med mig ett par ursnygga låga converse bland annat. Det var rea typ överallt men det mesta var urplockat.


 



Utomlandskänsla.

Har spenderat många timmar på vitbergsbadet idag i vår 30 graders heta värme. Skönt att bada i pool. Jag är inte så mycket för sjöar och hav. Vi tog med lunch och åt där också, hade det riktigt skönt.
Man har inte orkat så mycket i hettan men ikväll när det blev lite svalare tog jag mig ut på en joggingtur. Det var riktigt tungt (helgens bravader har satt sina spår!) så jag tog det rätt lugnt i sisådär 30 min. Ska komma igång med träningen på allvar nu. När vi åker hem till Linde första augusti så börjar ju säsongen på en gång och då gäller det att vara fit och förberedd. Men det är inga problem. För löpning är ju snabb och effektiv träning sen har svärföräldrarna lite vikter i källarn så man kan köra lite frivändningar och sånt! Mycket bra.

Våra underbara vänner N&L och deras lilla E hälsa på idag också! Sötare unge för man leta länge efter :) <3

Nu sova. Imorrn stan!


Beachvolley.

Vi vann Guldspelen i lördags. Då stod Aron och Mattias med på vår sida. Finalen var riktigt spännande och rolig att spela! Det var jämt men vi lyckades vinna det avgörande setet med ett motståndar misstag. Tack och bock! Vinnare! Vi fick en liten guldmedalj och en rosa korg fylld med diverse godsaker.
På söndan var det 2-manna men vi var bara tre lag så det kändes lite oseriöst. Vi var alla trötta, slitna och bakis. Så den andra (sista) matchen i "gruppspelet" bestämde vi skulle vara "finalen" eftersom ingen av oss hade lust eller egentligen ork att spela fler matcher. Jag och Emelie var verkligen inte på topp så Tessan och Carro fick "ta hem segern". Grattis!


Min beachpartner Emelie.


2 av 4 planer på Folkparken.


Festivalen.

Festivalhelgen har varit grym! Jag har haft så sjukt roligt. Ja, förutom att jag cykla rakt in i Nisse och gjorde en crashlandning på näsan (bokstavligen). Så jag har väl sett ut lite som en boxare men humöret har varit på topp och inget har kunnat stoppat mig. Lite smink på det så var det bara att fortsätta kriga. En tredagars tar på krafterna må jag säga, speciellt när man ska upp och spela beachvolley lördag och söndag klockan nio. Men för lite sömn och skrapsår på näsan har det varit värt för jag har haft så jäkla roligt i helgen!

Och appropå beachen så vann vi Guldspelen i lördags!

 


God.morgon.

Godmorgon! Jag steg upp åtta idag, utvilad och pigg. Så himla skönt. Jag har inte sovit bra på flera nätter.. men nu när man äntligen är här och andas norrländsk luft så kan man slappna av och känna harmonin!
Vi har klarblå himmel här i Skeå och jag hoppas det håller sig så hela dan, då kanske man kan jobba lite på brännan samtidigt som vi tränar beach.
Vi ska snart cykla in till stan och shoppa lite sen blir det lunch hos farmor-R.
Ha en fin dag allihoppa!





Jeansklänning från h&m åkte på idag.
och i hörlurarna gick Melissa Horn på högvarv. <3


Dagens.

Juste, jag hann ju faktiskt träna lite ikväll också. När vi kom hem från middagen så körde jag igenom kroppen lite innan jag hoppa in i duschen.

10 armhävningar
20 rygglyft
50 situps
50 sneda situps
20 rumplyft
20 squats
20 utfallssteg
30 benlyft

-> gånger 2!

Inga ursäkter! Jag måste verkligen hålla igång och köra på med träningen lite extra, speciellt de två sista veckorna här sen.. För när jag kommer hem börjar säsongen direkt och då gäller det att ha hållt sig fit!

Grillat.är.gott.

Resan gick ju hur bra som helst! Allt flöt på och tajmingen var perfekt. Svärfar kom och hämta på flygplatsen och då var det nästan raka vägen till bolaget och fylla på skafferiet inför helgens bravader. Haha!
På kvällen blev vi bjudna på grillat ute i stugan. Hur mysigt som helst! Vi avrundade kvällen med en klassisk minigolf som ligger intill. Där Ekan för övrigt skrällde och vann!



Imorn blir det att förhoppningsvis shoppa nåt snygg på rean som är över hela stan som man kan ha nån kväll under festivalen. Klockan tolv är det lunch hos farmorRagnhild! Halv två är det lite beachträning som gäller med min partner Emelie och två våghalsar som ställer upp som motsånd. Kan ju vara bra att träna nån gång innan Guldspelen lör-sön tänkte vi!
Det är full rulle imorn så bäst att sova nu så man är pigg imorn!


On.the.way.

Då var vi iväg. Sitter på swebus nu.
Det var tufft att gå upp imorse, jag fick inte många timmars sömn inatt. Jag är en sån som drabbas av resfeber. Inge vidare!
Än så länge har det gått smärtfritt med bussbyte och allt vad det heter. Det fattas väl bara ett mess från fossi som säger att alla flyg är inställda pga ett askmoln, som förra gången när vi skulle åka till Skeå! Skrockfull(?).


på bussen.




Rubrik?

Härlig dag på jobbet idag! Tiden sprang iväg och jag hade att göra nonstop. Precis som det ska va!
Innan jag börja jobba hann jag också gå på stan och köpa en datorväska. Svart Converse. Skitsnygg!!
Hinner inte med så mycket mer nu.. Är stressad upp till öronen! Ska packa ihop det sista och städa. Så himla skönt att komma hem sen till städat och nya sängkläder.
Får se om jag hinner kasta in nåt inlägg imorn. Vi ska ju upp cepe tidigt och ta bussen till Arlanda.


Min första Skeåfestival! Imorn börjar min tredje! Jiho!


Mitt.motto.

Pjuh vilken kväll! Ner till tvättstugan. Upp, ner, upp, ner. Och mellan varven hann jag till och med slänga in en löpning 30 min medan tvättmaskinen gjorde sitt. Effektivt! Packa,packa,packa. Det är svårt att packa när man ska vara borta i lite mer än 3 veckor. Man tar ju alltid med sig för mycket och så kommer man på att just den tröjan man inte packa ner skulle sitta fint nu. Så mitt motto är - hellre för mycket än för lite! (max 20 kg dock).



Fular mig lite :) Hoppas ni står ut ;)


My.new.skirt.

Fixade mina naglar hos Malin imorse. Fila ner de och förstärkte. Kan inte ha långa naglar nu när jag ska spela beachvolley. Japp! På lördag och söndag uppe i Skeå ska jag leka i sanden med min nyfunna vän Emelie. Vi klicka sådär sjukt bra under resan till Ukraina med KFUM-landslaget. Vi ska vinna hela skiten ihelgen tänkte vi!

Idag var det jobb 12-18 också. Ojoj så mycket kunder det kom under hela dagen. Härligt när man har att göra nonstop, då går tiden mycket fortare. Imorn är det samma tid som gäller. Gillart!






SpeedShopping.

Jag tror jag slog rekord idag. Mest besökta butiker i Sthlm på kortast tid - aka SpeedShopping!
Dock hitta jag inte så jättemkt men det var nog tidspressen som gav sin påverkan. 2 skor och en kjol slank ner iaf.



Home.sweet.home.

Jag hade rätt. Inte helt oväntat. På hovet på högsta volym! Och så kände vi in de nyaste låtarna också, såklart. Winnerbäck i allra högsta grad. Love it!
Lördagkvällen innehöll allt det goda med underbart sällskap. Familjen T&T <3
Det är ju nått speciellt att åka hem och hälsa på familjen. Kvalitétid när den är som bäst! Dock otroligt jobbigt att åka därifrån.. kan inte hjälpa att få ett par tårar i ögonen. Jag måste bli bättre på att åka hem, speciellt under säsongen!
Lillebror, du är bäst! <3



Idag har jag rest hela långa dagen. I sommarens hetaste dag(?). Och efter att ha suttit på en 2h40min lång bussresa som skulle tagit slut i Örebro 16.10 men egentligen slutade 16.20 och gjorde så att jag missa nästa buss till Lindesberg så fick jag slurpa på en cola i 1 1/2h på Macedonken i Örebro till tåget tillslut fick ta mig till Linde.
Men nu äntligen är jag hemma och soffan har aldrig varit så skön och omtyckt.
Kvällen är dock inte slut än. Det ska tvättas och ompackning inför Skeå-resan ska påbörjas.

Slänger in ett till inlägg ikväll och visar dagens inköp.



Love.the.way.you.lie.


Saturday.

30 grader varmt idag! Inte dåligt. Vi startade dagen med att gå ner till sjön (bara fem min från mamma) och sola. Ett lilldopp blev det också bara för att svalka mig.
Nu är vi i full gång och göra ordning oss sen ska vi åka till familjen Thisjöö för lite god mad och trevlig sällskap. Jag kan sätta hundraspänn på att det kommer spelas Winnerbäck också. Men inte mig emot!

Bild från Gotland 09


Friday.

En helt underbar dag med strålande svenskt sommarväder ute i skärgården. Det blev en massa grillning, solning och lite bad. Vi åkte med ett gäng orginal, jag och mamma. Hela resan var som tagen ur småstadsliv!

På kvällen satt jag och lillbrorsan och prata om livet och allt därtill. Kvalité! Jag kan verkligen sakna honom något enormt.

Och hör och häpna, jag hann med en löptur idag med. En 30 minutare i lugnt tempo i den svala kvällsbrisen.



Thursday.

Efter ca 4h resande kom jag fram till mamma och då var det bara att knyta på sig löparskorna och ta sig en vända. Inga ursäkter här inte! Jag sprang typ så fort jag kunde på 20 min. Så himla skönt!


In.my.shoping.bag.

   

Detta bland mycket annat smått och gott fick följa med hem efter gårdagens shopping. Skorna är ett par favoriter, gillar verkligen kilklackar det är så mycket skönare att gå i. WEtröjan är en hood med dragkedja och inte riktigt så skarp i färgen som på bilden. Den är mer ljuskorall, och passar sig perfekt till brännan en sen sommarkväll! (+ att det var halva priset.)

Om en timme beger jag mig till Sthlm och stannar till söndag. Ska försöka blogga under tiden men mest vill jag ju bara slappa och umgås med famlijen.
Hejåhå!

 

 


Today.

Igår blev det shopping. Ohja! Och det var rea ÖVERALLT! I like it. Ska försöka hinna visa det som kom med hem.
Men idag har jag mycket att fixa och dona med. Tänkte åka till Sthlm ikväll och hälsa på familjen över helgen så måste packa bl.a.

Hej så länge.

Välkommen till min blogg.