Beslutsångest.


Ett samtal. Ett erbjudande. Ett svårt val.




 


Valborg.

Idag jobbar jag tråkigt nog till 18, men hoppas på att kanske få sluta lite tidigare. Vi har bjudit över två vänner och deras lilla bebis på valborgsmiddag hos oss. Det blir inget krök eller vara ute och ränna - man är ju inte tonåring längre(!) - utan en trevlig lugn kväll med tacos (inte så valborgsaktikt men det funkar alltid) och sen efterrät. Kanske en promenad och se på majbrasa :)


Idag är det också träningsledigt, hinner inte på gymmet och köra ett pass så det får bli lite extra träning i helgen.


Fynd.

Det blev en snabb runda på stan en timma innan affärerna stängde. Jag lämnade tillbaka en jumpsuit på Gina och reklamerade en väska på Glitter och då fick jag tillbaka lite casch. Så jag gick en sväng och tokfynda två ting. En jättefin sommarfräch, lätt tunika/kofta 79,50 (ord. 249) på Lindex och ett par gladiatorsandaler på Kapphal som egentligen kostade 199kr men jag fick lite rabatt och betalade endast 149kr. I like it!


Bild lånad från Agne

Go go go.

Nu har solen hittat fram bakom molnen igen och det har varit varmt och härligt idag! Jobbet avklarades än en gång i rask takt och det blev 40 min promenad dit och 35 min hem - det går alltid fortare hem av någon konstig anledning!



Det kommer även bli en långpromenad ikväll, en rejäl powerwalk :)

Tips från coachen.

Det var mycket lärorik träningsrådgicning/coahing med Patrik på 360. Vi diskuterade träningsupplägg, vad jag ska tänka på gällande övningar och kosten och det kändes jättebra. Jag fick bra råd och lärde mig mycket gällande kroppens prestation, uppbyggnad och återhämtning. Vi satte ett mål för mig och tog alla (vikt)mått - fettprocent, BMI m.m
Han ska lägga upp ett träningsschema som utformas utifrån mitt mål, syfte och nästa säsong.

Två bra tips!
Matdagbok - skriv ner allt som äts varje dag.
Mål - Sätt ett tydligt mål med syfte och planering!



Nu är det sista avsnittet av Andra Avenyn som gäller!

På obestämd tid.

Nu har jag bestämt, att varje dag ska jag springa (minst) 2km - utöver min vanliga träning!
Beach 09 närmar sig allt mer och mer, det är inte långt kvar tills bikinin ska på (fast det kan kännas så idag då det är skitväder ute).
Fast jag hatar att springa och tycker det är asjobbigt så vinner jag hur som helst på det. Nu får ni inte tro att jag är sån där tjej som tycker att jag är tjock och bara klagar.. Nej, tvärtom. Jag är nöjd men jag måste ju tänka på volleybollen också. Hålla sig iform under sommaren är inte så lätt för en gottegris som mig =) Och att tappa ett par kilo och få dit lite mer muskler är absolut inget jag tackar nej till. Så det är bara att dra på dojjorna och ställa sig på bandet. Och detta leder då till dagens träningsupplägg. Innan jag ska på den där träningsrådgivningsgrejjen som ingår i medlemskapet på 360 så blir det:
2 km löpning
Situps på balandboll (maxa)
och några rumpövningar,
1h Afropowerdance


Verena Rizzol är en förebild. Jag gillar henne skarpt!


Sunshine?

Det blir bussen till jobbet idag, för det är regnigt ute. Och jag är supertrött, jag fattar inte varför.. somna vid tio igår och gick upp vid sju, det är ju 9 h sömn.. men inte gör det mig piggare! Hmm.. Får ta mig en rejäl sovmorgon i helgen.

Idag är det jobb 9-15 som står på schemat och sen boka tid hos frissan och vidare till gymet för en rådgivning + PT. Mer om det senare.
Ha en bra dag!

En typ av investering.

Nu har jag lagat köttfärs för en hel armé. Typ 2 kg. Och så fort det svalnat ska det packas i små portioner och frysas in.

Idag har jag varit bra och förtjänas av lite ost och kex. Mums!


Träna is my religion.

Nytt system på jobbet gjorde att dagen gick i väldans fart.
Tyvärr blev det ingen promenad då regnet öste ner så jag fick sjuss till gymet och körde en prommis på bandet, inte så roligt kan tyckas men med Tyra Banks Show på stortv så gick det an..
Detta följdes av ett tugnt benpass
Bencurl 2 x 15
Benpress 2 x 15
Hamstring 2 x 15
och massa axelövningar + bänkpress med hantlar.
Efter detta gick jag på ett Core-pass (mage+rygg) och det var sjuuuukt jobbigt. Men skönt! :)
Allt som allt slutade det med 2 ½ h på gymet, jag är stolt!



Nu maaaat

Godmorgon.

Uppstigning kl 7 och sen 40 minuters promenad. Skönt. Jobba 9-15 och sen hoppas vi på fint väder så blir det 40 minuters promenad igen och sen gym! Kan ev. bli ett gruppträningspass på 360 eller så kör jag fys.. Återstår och se.

Ha en bra dag nu allihoppa! :)
Peace.


Söndag.

Som nästan alla andra söndagar så blev det en pizza till lunch och till sällskap hade vi Petra och Nisse :)
Och efter pizzan fick jag och älsklingen ett stort städryck. Det blev vårstädning XXXL. Balkongen blev lite finare med trall och i veckan ska vi till Rusta och köpa uppfällbart bord och stolar. Kanske en blomlåda där jag kan pyssla med blommor och sånt.. men får se hur det blir med den biten.

På kvällen blev det en "broarna runt" - en promenad på sådär 1h.
Och nu ser vi på söndagsparty med Philip och Fredrik, i pausen blir det en dusch.
Trevlig kväll.

Lördagen.

Hela dagen igår spenderades på stan tillsammans med älsklingen, och en viss del med Petra och Nisse. Vi shoppade och åt en burgare på torget i det härliga vädret och då träffade jag på Isa :)

På kvällen var det jobbfest. Jag och Madde inledde festen hemma hos Lisa med suuuupergod mat och massa musik.
Sen kom Petra förbi och en kort stund senare satte vi oss på cyklarna och begav oss till Hälsostudion där resterande jobbkamrater var i full gång med fest. Vi hade jätteroligt!
Men att kombinera stress, ingen vila, överladdning och lite nervositet resluterar i en relativt tidig hemgång - inget jag rekomenderar!

Men idag är en ny dag och nu är det dags för långpromenad med min favorit!
Later.


Spontant och oplanerat.

Igår var vi på parmiddag med godavänner. Vi åt grekiskt och drack drinkar - det var riktigt trevligt. Sen fortsatte vi kvällen hemma hos oss med ost, vin, kex några druvor och självklart lite choklad! Vi satt och kollade på gamla bilder från förra årets midsommar, festival m.m.. Vi skratta så vi höll på att dö :)
Senare gick vi på Kalles och träffa några andra, det var trubadur och vi sjöng med! En riktigt rolig spontant oplanerad kväll - de är nästan de bästa!

Jag hittade den här bilden igår på mig och fina Linda...

Snart ska jag bli blond igen, lagom till utlandsresan, så det blir sådär solblekt och fint!

090424

Sitter och äter gröt framför tv till vakna med the voice när plötsligt älsklingen står och rycker i byxorna...
- Jag har en knäck i fickan!


Försommar.

Solen har lyst över Skellefteås gator hela dan' och man blir ju bara sådär kittlandes glad av sitta med solbrillor och bara känna att sommaren verkligen är på ingång nu!


Bild från förra sommaren.


Under eftermiddagen har vi storhandlat. Man mår verkligen bra av att ha kylen full med mat och godsaker. Inte sant!?
Ikväll har jag träningsledig, det blir en promenad med älsklingen och sen softa framför tvn i mysdress.

gör mig lycklig.

Den här låter är ju bara så jävla braaaaa! =)

Träning är mitt liv.

Nu ska jag på aerobic 1 h sen kör jag direkt 1 h challenge.
Kan eventuellt bli en 20 minutare i solariumet efter det...

Det återstår att se.


dunkadunka.

Linda
la upp en låt på sin blogg som bara är så sjukt skön. Jag vill bara upp på bordet och dansa!
Den här är också braaa:

vardagsmat.

När man sitter på en kundtjänst är det inte så trevliga samtal man får, speciellt inte när kundens faktura gått till inkasso eller när tjänsterna inte fungerar som de ska vilket är i.. jag skulle tippa.. 8 av 10 samtal som kommer in varje dag. MEN, så ringer "Agda 85" och berättar bekymrat att hennes pension har minskat och hon har inte råd att prenumerera på Ica Kuriren längre och när jag då berättar att jag har ett superbilligt erbjudande till Agda så hör man hur hon lyser upp och blir så otroligt glad. Hon tackar naturligtvis ja till erbjudande och säger att Ica Kuriren är bäst och alla som jobbar på kundtjänsten är så trevliga och hjälpsamma. Det snackar jag om vänd kund! Tack själv Agda 85 (inte för att hon läser min blogg men ändå!)

090421

Denna dag har avdankats i snabb fart. Jobb 9-15. Promenad och 1 1/2 h på 360.
Det blev 1 h afropowerdance, och shit vad jobbigt men kul det är! Sen körde jag vidare 30 min efter det. Mycket triceps och mage.
Brottarpress 3 x 10
Triceps med rep 3 x 10
Dips 3 x  20
Latsdrag 3 x 10
50 st situps och andra magövningar på balansboll.

Nu - Andra Avenyn!

På vägen dit.

Jag nämde ju förut att jag fick hem ett paket. Innehållet i detta paket var 3 produkter från Holistics.
Proteinpulver - för att bygga muskler, immunförsvar, nervsystem m.m
Psylliumfröskal - Rikt på fibrer, ger mättnadskänsla.
Linfröolja - Fleromättade fettsyror. Renande. 
Dessa tre är en bra kombination om man som jag vill bränna fett och bygga muskler, rensa ut gifter och liknande ur kroppen och få energi.

 

Dagens träning.

Dagens träning har bestått av 40 min rask promenad, 25 min löpning på bandet. På gymmet körde jag igenom kroppen med några pinn-övningar och lite rörlighetsträning men det var mest fokus på bålstab - mage och rygg.
Bänkpress 3 x 10
Biceps 3 x 15
Axlar 3 x 15
Rygglyft 3 x 10 med 5kg.
Sneda rygglyft 2 x 10 på vardera sida.
Sneda situps 2 x 30 med 5kg.
Situps 2 x 50
Brutalbänk 2 x 20

Jag syndar

Äter liten bit kladdkaka såhär innan det bär av till gymmet. Haha dålig kombination men jag ville bara ta mig en liten bit =) Jag får ta och springs lite extra på bandet och köra en eller två extra situps!
Ska byta om och dra snart, tänkte bara meddela att jag har fått ett paket på posten. Mer om det och träningsupplägget senare...
Peace.


Precis som jag vill ha det.

Det har varit väldigt lugnt idag, precis som söndagar ska vara - sovmorgon god frukost och en promenad.
Söndagen fortsätter med ett AIK-mål på Max, en ånginsident på kaffemaskinen som gjorde både mitt och älsklingens ansikte brandbildsröda. Men nu i efterhand skrattar vi åt det!
Kvällen kommer avrundas med film och lösgodis! Precis som det ska vara en söndag.

Jag har kört på rätt hårt i veckan med träning så i helgen har det varit ledigt. Men imorgon börjar jag igen. Jobbar 9-15 hela veckan så det kommer hinnas med mycket träning!

Over and out.


Det här är norrland - big time!

Pärtan fyllde 26 i helgen och det firades med en årlig skoterdag i Glommersträsk. Grillning, sol, race och renplädar - It is norrland big time!
Det var hur mysigt som helst och vi hade verkligen tur med vädret.
Efter en heldag i "vildmarken" så fortsatte firandet i en spa/relax lokal och vi sjöng singstar med trådlösa mickar och två nya spel ;)



Jag antar utmaningen.

Jag blev utmanad av Linda :)

5 saker jag vill göra under 2009:


¤  Arbete
Jag vill arbeta med personkontakt. Träffa människor, påverka och ge intryck. Inspirera folk. Någonting med att hålla föredrag kanske?

¤  Ekonomi
Stadig/säker ekonomi = Helst få en fast heltidstjänst, men det är svårt när man inte vet från säsong till säsong vart man ska spela.

¤  Hälsa/skönhet 
Brasilienbikiniwax till beach 09 ;)
Bli av med mitt beroende av choklad!
 
¤  Träning
Bränna fett och bygga muskler. Jag är supernöjd med min kroppsform och min size, men skulle vilja byta ut det fett som finns till lite mer muskler, så de syns mer :)
Och volleybollmässigt vill jag bättra på min spänst, men vilken spelare vill inte det.

¤  Personligutveckling 
Jag anser mig själv som en medveten positiv människa men vill ha egenskapen att vara mer öppen mot andra och inte känna rädsla att släppa folk in på livet.


Jag utmanar Rebecka, Maria och Jennie ;)

Mycket roligt på gång.

När man jobbar 14-18 som jag gjort idag så har man mycket betydelsefull tid innan. Jag tog mig en liten sovmorgon till 8 och körde lite löpning på gymet bara sen gick jag och älsklingen ut på stan när affärerna öppnade klockan elva. Vi testa lite kläder som vi hitta på stan men inget passade sådär super. Dock hittade jag en bikini på H&M som jag testade storleken på men ska beställa hem en annan färg från nätet, de hade inte den i butiken... Sen på lördag ska vi ju till Glommersträsk och ha en skoterdag. En vän fyller år så vi ska ha en heldag hela gänget och sen på kvällen blir det såklart fest! Och då måste ju födelsedagsbarnet få en present som vi inhandlade idag :) Det kommer bli en riktigt rolig lördag!

Nu blir det lite italiensk feeling som avslut på den här dagen - spaghetti och köttfärsås med ett glas rött!

Inspiration.

Det är ju inte sådär jätteroligt att jobba 9-18 när det är superväder ute men lunchrasten tillbringades mestadels på bänken utanför entrén så lite sol fick man.
En timme på gymet med min grymma vän Petra avklarades mellan 20 och 21. Vi körde ett hårt styrkepass med fokus på överkroppen. Axlar, biceps, bröst, mage och rygg. Det här passet var det tunga vikter och några repetioner som gällde. Jag körde 3 x 10 på alla övningar. Magen blev det 50 situps på balansboll och såna där när man ligger på rygg och håller i ribbstolen och så kör man upp, ner, sida och runt med benen.. Vet inte vad det kallas.. Men jobbigt var det! :)
En skön kall dusch efter det och nu sitter jag här i mysrocken med en smoothie och inväntar älsklingen och Tobbe. De ska byta tv med varann så vi kommer få en mycket större!


Bra start på dagen.

Vilken underbar morgon. Igår blev det tidigt i säng och det resulterade med en tidig morgon idag! Jag steg upp strax innan sju och snörde på mig löparskorna. Tog en joggingrunda på 25 min.

Solen skiner och det är vårvinter i Skellefteå!!

Mjölksyreträning.

Det blev en timma på gymet och det var bara att köra musten ur sig. Mjölksyreträning är bra för det främjar bildandet av tillväxthormon och testosteron vilket ska göra en slank och snygg ;) 
Uppvärmning: 15 min löpning på bandet.
Ben: Bencurl 3 x 25, Benpress 3 x 25, Utfallssteg 2 x 40
Armar: Hantelpress 3 x 30, Axelpress 3 x 15, Bicepscurl med hantlar 3 x 30.
Mage: 100 sneda situps med 5 kg.


Pressrelease.

Jag har fått många oroande mail om vad som händer med Norsjö volley nästa år. Det är ju så att de drar sig ur Elitserien inför säsong 09/10.
Det här tycker jag är jättetråkigt. En del av mig ville stanna kvar och spela även detta år eftersom det gick så sjukt bra för laget OCH mig själv som spelare. Men eftersom det inte är tillräckligt många spelare i laget som känner samma sug och motivation som mig att spela så bestämde sig klubben för att gå ner och spela i Div. 1. Jag kommer i och med detta att inte spela i Norsjö volley nästa år då jag fortsätter min satsning uppåt och kan därför inte gå ner och spela i Div. 1.

- Visst är det en besvikelse att måsta hoppa av när vi kommit så pass långt som vi gjort under de här tre åren, säger Norsjös ordförande Ann Bergquist. - Men redan i år har vi haft en relativt tunn trupp och när nu flera spelare aviserar att de inte har tänkt spela volleyboll på den här nivån nästa år så känns det som den enda vägen att gå. Vi har från dag ett sagt att vi ska vara ett lag som är byggt av och med spelare från Norsjö med omnejd, så när vi nu på grund av ett generationsglapp inte kan fylla på med egna produkter underifrån så väljer vi istället att flytta ner vårt representationslag till division ett. Med det har vi inte sagt att vi inte siktar på att komma tillbaka till elitserien en vacker dag, men ska det göras så ska det göras av egen kraft, och det skulle vi inte mäkta med under nästa säsong med det spelarmaterial vi har att tillgå. Även om vi nu tar ett steg neråt i seriesystemet så ser vi det inte nödvändigtvis som ett steg bakåt i utvecklingen, utan kanske snarare tvärtom. Nu vet vi vad som krävs av spelare, tränare och organisation för att bli ett etablerat elitserielag, så i framtiden kan vi förhoppningsvis komma bättre förberedda. Vi har dessutom idag en bättre bredd bland ungdomslagen än vad vi hade för några år sedan, och det bäddar för att vi ska kunna bibehålla en jämnare ström av unga hungriga talanger som knackar på dörren till representationslaget, vilken serie det än rör sig om.
 
Frågor? :)



100 % ob-tillägg idag - Ja tack!

Nu är man back in buiss igen! Jobba jobba jobba. Var btw ute på en sjukt skön joggingrunda imorse innan frukost. Stolt!


För en tid som bara går och aldrig kommer igen.

Helgen har varit underbart bra! Det har varit så kul att gå i de gamla kvarteren igen  :P träffa familj och vänner! Jag har verkligen njutit av varenda sekund av den här långhelgen hemma i Vallentuna/Täby.
Det var med blandade känslor jag satt på flyget tillbaka till Skellefteå.

090411

Även idag bjuds det på härligt vårväder och jag å mamma ska ta oss ut på en promenad efter frukosten.
Igår hade vi en jättemysig tjejkväll med vin, druvor, ost och kex. Vi tittade lite på Talang 2009 och hejjade på småtjejerna som dansade och sjöng med stora fluffiga hår. De var ascoola!
Nu ska jag ringa älsklingen hemma i Skellefteå och se om han har vaknat =)

En fyratimmars i Täby Centrum.

Det var inte så mycket som stod på vill-ha-listan idag.
Några fina ballerinaskor såg jag men det är fortfarande snö i norrland så det fick vänta.
Jag köpte iaf två blusar, en vit och en grågrön, rosa/lila nagellack och en jättesöt färgglad bikini på rea. 50 kr för båda delarna!! =) Det är mitt bästa klipp på länge..



Tidlös.

God morgon allihoppa! Då har man anlänt till soliga Stockolm. Det är underbart vårväder och det känns lite konstigt, men bra, att komma hit. Det känns som tiden stått stilla medans jag varit i norrland. Allt är sig likt men ändå har det tagit nästan ett helt år sen jag flyttade. 

Idag ska mamma, jag och bror ta en liten shoppingsväng i efterlängtade TC. Jag har hört att de öppnat några nya affärer så det ska bli kul och se vad de har att erbjuda.

More later.

Morgonpass på gymmet.

Mycket skön start på denna dag. Gick upp vid sjutiden, tog mig en äggmacka och drog på mig träningskläderna.
Traskade till gymmet och körde ett 45 min styrkepass:
- Uppvärmning 10 min rodd.
- Hantelpress 3 x 20
- Triceps med hantlar 3 x 25
- Triceps i dragmaskin 3 x 40
- Bencurl 3 x 20
- Benpress 3 x 20

Fick mer energi efter passet och beslöt mig för att fortsätta hurtigheten med en 40 minuters promenad till jobbet. Jobbar till 20 ikväll så jag lär inte hinna träna efter, kanske en promenad men jag måste hinna packa till min weekend hemma i Stockholm =) Det är mycket att hinna med nu...
Ha en bra dag!


Stockholm here I come.



I helgen ska jag hem.
Ska bli sååå mysigt att
träffa familj och vänner.
Längtar.



Afropowerdance.

Shit vad kul det var. Jag och tre jobbarkompisar möttes upp på gymmet och var med på ett pass Afropowerdance. Det var helt sjukt roligt. Och svettigt!! 
Afropowerdance är en perfekt blandning mellan träning och dans. Fötter som stampar, armar som sveper och rumpor som svänger till härlig trumrytm! Ett kraftfullt och frigörande danspass. I love it. Kommert lät köra fler av dessa pass.


Efter dansen kände jag mycket energi och glädje i kroppen så jag körde lite styrke. Bencurl 2 x 25, Benpress 2 x 25, Pulldown 3 x 20, och några bröst + bicepsövningar med hantlar 2 x 15. Sist körde jag 2 x 50 st sneda situps med 5 kg.

Dagens träning har alltså bestått av 40 min promenad, Afropowerdance och 30 min styrketräning.
Kost till denna träning har varit  frukost; äggmackor och mjölk, lunch; lax, potatis och avocado. Till mellis innan passet åt jag några nötter och en mango/hallon smoothie - ny favorit! Och till middag efter passet så fyllde vi på med lite kolhydrater då förbränningen och upptaget i kroppen är som högst - en köttfärsbiff och lite pasta. Och massa vatten! Måste fylla på vätskebalansen.

Följ min väg till beachen.

Igår var det en liten mjukstart på gymmet. Men idag fick jag mig en spark i rumpan. Elitispelare som jag är säger att nu jäklar, inte vara någon pussy. Allt eller inget! Nu ska jag verkligen gå in i det här med beach09, att hamna där jag vill vara ;)
Kosten kan självklart förbättras på vissa håll men jag ska inte haka upp mig för mycket på vad jag ska äta och inte. Vill inte bli värsta superkontrollfreaket. Jag vet vad som är bra och mindre bra. That's it! Sen måste man ju alltid få unna sig ibland, utan att låta för... jaa.. jag vet inte.. kommer inte på nå bra ord men ni hajjar säkert..

Idag jobbar jag till 15 och då ska jag promenera hem, 40 min, ta en runda på stan och se om jag hittar något. Ska köpa brun utan sol bl.a. :)
Sen blir det en repa på gymmet.  Upplägget kommer efter passet ikväll =)
Ha en bra dag allihoppa!

Första passet genomfört.

Slutade 18 på jobbet och fick skjuss av Rebecca till 360. Där köpte jag gymkort och körde en liten träningssväng.

Bencurl 2 x 20, Benpress 2 x 20, några axelövningar med hantlar 2 x 25, Bröst 2 x 15 och avslutade med mage & rygg.
Det var ett lagom första pass och imorgon blir det ett nytt pass!

När jag kom hem åt jag gravad lax, potatis och avocado. Mycket bra måltid med rätt fetter, lagom mycket kolhydradet och lite protein :)

Känn harmonin.

Dagen har varit lugn och harmonisk. Ingen stress.
Åt lunch hos A's farmor. Hon bjöd på biffar och stuvade makaroner. Sååå gott!
Sen tog jag och A en promenad i Skellefteås fina vårväder. Vi tog även en liten runda på stan. Jag hittade lite träningskläder på rea på Stadium, så jag passade på. Fick ännu mer inspiration inför träningen som ska börja imorgon. Jag köpte 3/4 byxor och en röd-rosa skön tröja av märket SOC. Träning blir så mycket roligare med snygga sköna träningskläder. Beställde hem proteinpulver från nätet idag också.. Nu jäklar kör vi!

Kommer även lägga ut träningsuppläggen här på bloggen :)

Fullt ös.

Gårdagen var galet rolig!
Vi började med att äta Västerbottensost-paj som Madde lagat - mumsigt! Sen var det lite räkor, sallad, vitlöksbröd m.m
Efter middagen ramla fler och fler in till lokalen och festen kunde börja! Vi hade en riktigt rolig och skön kväll med singstar, bad å bastu. Sen åkte vi till Station 8 och svängde våra lurviga. Det blev mycket dans och skratt! =) 
Innan hemgången gick vi på MAX (det finns ingen donken här!! Ja veeet, helt sjukt) 
Men men, det var gott =)

En tvådagars.



Nu taggar vi till nästa fest.. Woohoo!!


VIPkvällen på Clive Russel.


Dumma mig hade ju glömt kameran till VIP-kvällen men shit vilken special-treatment det var. De hade gjort jättefint med tilltugg, vin och styleing. Min frisör, Elin, började med att styla mitt hår. Hon gjorde häftiga vågiga lockar med hjälp av en plattång sen ruffsa hon till det och gjorde lite volym i det. Jag har ju alltid rakt hår så det här var en helförändring. Men en bra sådan!
Sen när jag var färdigstylad så fick jag styla Petra med lite hjälp av Elin. Vi gjorde en rockig frisyr med lite coola lockar på sidan.
Vi fick lära oss massa knep - lockar, tupering m.m , tips om vad man ska tänka på, vilka produkter man ska använda för vad osv =)
Vi fick även en goodibag! Massa Redken-produkter och sedan 10% rabatt på Redken om man vill köpa något framöver.




Sedan bar det av hem till mig där A hade sin grabbkväll.

Vi knäppte en massa kort på våra nya frisyrer och sen gick vi till Old Williams och träffade resten av gänget.


Got me going.



Love Sex Magic.


Det kallas aprilväder.

God morgon allihoppa! Idag snöar det men jag har sovmorgon så jag deppar inte. Börjar inte förens elva så jag sov lite längre idag.
Ska på en liten promenad och sen sola, och har hälsokosten öppnat så ska jag köpa proteinpulver. Nästa vecka är det slut på vilandet. Då börjar jag med träningen igen.

Ha en bra dag!
So long.

Biomys med bästa vännen.

Jag och Petra var på bio ikväll. Vi såg En shopaholics bekännelser. Och det vara bara vi två + två st andra som satt bakom oss i hela salongen!! Haha alltså jag har aldrig varit med om dess like :)
Det var ju iof soft att det bara var vi.. men ganska komiskt!
Filmen var bättre än väntat och jag skrattade faktiskt flera gånger.



Trots alla hennes skulder så blev jag sjukt sugen på att shoppa...!!

Hej mitt namn är Josephine, vad kan jag hjälpa dig med.

40 min morgonpromenad även idag. Skellefteå bjöd på bra väder och det var riktigt skönt att promenera. Tyvärr var det inte så pass soligt att brillorna hamna på näsan, men tog med de i fall att det skulle ändra sig =)
Dagen på jobbet har varit sååå sjukt seg men det som livade upp var Lisa och Petra. Vi flumma oss och prata om dildos, en eventuell tjejkväll på lördag och om annat skoj mellan telefonsamtalen med kunderna. Hehe, det var riktigt kul faktiskt!

Chinos - Gina Tricot

Tshirt - Gina Tricot

Skinnjacka - Second Hand

Pälsväst - Rockn´Blue / Hanséns





You really got me there.



Tack guud att det bara var ett (inte så roligt) aprilskämt. Jag trodde verkligen på thevoice-gänget igår.
Ni som inte vet det så tittar jag och A alltid på de varje morgon.. Frukost i soffan till vakna med the voice! Det är en bra start på dage :)
De lurade mig totalt med att Jacob skulle sluta på gund av att han visade rumpan. Blev nästan lite lessen av det, hela upplägget var så sorgligt. De visa ett klipp med highlight och tackade för tiden.. ja ni vet, en sån där avslutningsgrejj...
Men imorse berättade de att det bara var ett skämt! Tack! Och att det är många som blivit upprörda  och så, precis som jag =)

Egentid.

A ska spela innebandy ikväll med grabbarna så då ska jag passa på att ta mig en egen skön ta-hand-om-mig kväll. En sväng i solariet, dusch, rakning, choklad, mysbyxor, ett glas vin och Grey's Anatomy.
Tack Linda för inspirationen ;)







Jag känner motivationen
närma sig mer och mer.
Snart. Snart!





Vårkänslor.

Idag har det varit en helt undebar dag i, annars kalla, norrland. Solen har skinit och det har varit plusgrader! Man ser snön smälta och man värms av solstrålarna. Precis som jag vill att det ska vara nu, är så otroligt trött på snö.
Jag tog en morgonpromenad på 40 minuter och sen var det jobb 9-15. Kort och lättsam dag. 
Var en sväng på stan efter jobbet också, köpte inget dock, kikade bara på utbudet - få lite inspiration och om det är något man verkligen vill ha då kommer man ihåg det och efter någon dag köper det. Så vi får se om det blir några inköp närmare helgen. Måste kanske köpa mig något nytt att ha på mig till VIPkvällen på fredag, vi får nämligen sluta tidigare på jobbet då så vi kommer hinna dit... :) Yeahjj!

Slänger in en dagens outfit för omväxlings skull.


Skjorta herr - H&M
Vitt linne - MQ
Leggins - Gina Tricot



Välkommen till min blogg.