Dags.att.packa.

Är i full gång med att packa. Usch vad jag ogillar att packa. Imorn bär det av till Sthlm där jag ska säga hej till mamma en snabbis och sen vidare till Arlanda för att flyga till Ukraina med KFUM-landslaget. Kommer bli riktigt skoj!

Hejåhå så länge!




Take.a.walk.on.the.wild.side.

2h lång blev promenaden. Oj vad duktig jag känner mig. Men det är lika bra att köra på med träning när man har suget för det, och så blir det ju lite lättare att gå långt när det är bra väder. Jag ska belöna mig med glass på balkongen tror jag! haha



Massa.tok.

Så här roligt kan man ha i sina senaste inköpta träningsbyxor påväg ut på powerwalk.




Pics.

Efter frukost tog jag en promenad nere vid sjön. Det såg ut att vara fint väder men efter ett tag kom molnen fram. Jag tog med mig systemkameran och övade att ta lite olika bilder. Det här blev resultatet.







Capture.






En.kategori.för.sig.

Godmorgon!
Gårkvällen var en kategori för sig. Riktigt trevligt hade vi! Kul att träffa lite nytt folk och lära känna nya ansikten.
Massa dans och bra musik bjöds det på också.



Imorse vakna jag till strålande sol medan sambon gjorde sig klar för jobb. Skönt med lite sovmorgon för min del. Men den varande inte länge då jag tog på mig joggingskorna och sprang min vanliga runda innan frukost.
Så himla skönt att kickstarta dagarna såhär.



Spontan.lördag.kväll.

Ingen soffa för mig ikväll. Nej, inte till en början iaf.
Nu blir det vin och spontan-fekke-med-mia-och-ac hos Jocke!




Rain.day.

Idag jobbar A heeela dagen lång. Så jag går ner på stan och passar på att sälja fler annonser till VT. Inte den bästa lördagen kanske men får ta en lunchfika på Wiener sen så blir den kanske lite mer mysig.
Vad ska ni göra idag??
Jag ska iaf poppa lite musik nu och göra mig iordning.
Hej så länge!

 


Äntligen.

Jag ser femman! Äntligen.


Today.I.wear.this.

Igår på Lager 157 så köpte jag två chinos för 150 kr. Helt sjukt billigt. Blev de svarta som jag har på bilden och ett par i blått.
Köpte även lite grejjer från H&M, bland annat linnet och halsbandet.





Det.rullar.på.

Än så länge så har det gått bra med annonsförsäljningen. 7 av 9 har sagt ja. Så det rullar på. Sen blir det ju några återbesök också eftersom vissa vill ha lite betänketid!
Sitter nu på ett mysigt café i Linde och har sammanställt försäljningen so far.
Tänkte kolla på en datorväska snart, innan jag fortsätter..
Lägger upp lite bilder som jag tog med min nya systemkamera.






28.5.10.

Godmorgon allesammans!
Idag ska jag sälja annonser till volleytrycket nere på stan. Ska kolla på en datorväska också.. hittade ingen som föll mig i smaken igår på MediaMarkt.




Bilder från livecamen på datorn.

Ska göra mig iordning nu.
Hörs senare!



Dagens.

Träning: kl sju var jag uppe imorse, slängde in tvätt i maskin och tog mig ut på en 20 min joggingtur innan frukost. Avslutade den med massa situps, stepups och rumpövningar. Måste ha sett kul ut för den som såg mig halv åtta untaför huset imorse. det bjuder jag på. Det var iaf en skön start på denna dag.

Kost: Till frukost blev det proteinsmoothie hallon/mango och 3 fincrisp.
Lunch bestod av en halv foccacia (stavning?), den var inte så god.
Till middag blev det bara en latte och två knäckemackor. (Var helt uppjagad av alla nya grejjer så var inte så hungrig, haha)



Utstyrsel: Jeansshorts och tshirt - H&M, cardigan - gina tricot, halsband - glitter


Allt annat känns puckat.

Vi åkte till MediaMarkt på deras premiäröppning idag, jag sambon och Jocke. Det var helt sjukt mycket folk men ojjojoj vilka pangpriser!
Jag fick med mig en dator, systemkamera, minneskort, kameraväska, usb-minne, mobilskal, två eltandborstar, kaffekokare, vattenkokare och en dvd för 6000 kr. Helt sjukt. Och jag är så nöjd över datorn och systemkameran. En dator var ju helt klart behövligt då den gamla lagt av. En systemkamera har jag velat ha så himla länge och nu när det var så billigt så slog jag till. Ska bara lära mig lite hur man gör så blir det bra.
Här är några bilder som jag tog idag.



Snabbt.

Jag ska bara berätta att jag köpt en nya dator bland annat! Titta in lite senare så får ni se vad mer som kom hem från Media Markt idag!


26.5.10

Jobbar sent idag. Och vakna med huvudvärk är inte det mest optimala en sån här dag. Men jag är inte bitter för det. Nej då, solen skiner ju och så är det löning imorn.





.








Morgonstund.

Ihelgen var det frulle på ballen i solskenet som gällde och så pyssla ihop pallen från IKEA.. och.. woalla!

 


Igår.

20 min morgonjogg innan frukost.
Jobb.
20 min löpning + 40 min powerwalk på kvällen.

Ska lägga in lite gympass när jag kommer hem från Ukraina också. Då är det god tid att börja bygga lite för sommarträningen.


Rubrik.

Igår var det solsken med massa plusgrader och idag regnar det och är kallt. Brrr! Ingen höjdare att vara ute på gården och leka med barnen. Slutar 16 idag och då ska jag träna lite volleyboll med gymnasietjejerna hade jag tänkt. Har ju inte rört en boll på alldeles för länge och jag känner att det vore smart att kanske göra det innan EM.


Det var inte igår.

*eko*
ojojoj vad dött det varit här ett par dagar nu. Men det är följden av att inte ha någon fungerande dator hemma.
Ihelgen har det iaf varit lugnt och jag ska inte trötta ut er med tråkig update. Så i korthet har det varit en sväng till IKEA, Marieberg - massa shopping på H&M (de har så himla mkt snygga vårplagg nu). Eeeh, massa träning har det varit också och jag är nere på -3 kg nu. Klapp på axeln!

Sen har jag och sambon samlat på oss massa vuxenpoäng då vi förra veckan köpte oss en brandsläckare av en superhärlig kille från sshem som knacka på dörren och var så trevlig så.

Vad har mer hänt de senaste dagarna.. hmm.. jo jobb i vanlig ordning och det  blir det även den här veckan.
Och juste, nästa vecka åker jag med KFUM/KFUK landslaget till Ukraina och spelar EM. Det har jag ju glömt att berätta.
Men det får räcka såhär för nu så återkommer jag lite senare.
Ha en fin dag!

Sommar&Sol.

Ja idag är det sommar, minst sagt! Så himla härligt väder. Klarblå himmel, strålande sol och varmt,varmt,varmt! Det gillas :)

Jag och en annan fröken sitter på en bänk då ett barn kommer fram och frågar den andra fröken:
- Har du ett barn i din mage?
- Nej jag är bara lite mullig!

Haha klockrent! Barn alltså, så himla roliga.


It's a new record baby.

Slog antal-unika-besökare-rekord igår! Woohoo!
Det firar vi med en sommarbild :)


Ge mig sommar, slimmad kropp och bruna ben tack.


Framochtillbaka.

Ibland undrar man ju vad han där uppe menar.
Igår gick jag till hemköp för att handla och när jag ska betala inser jag att jag har lagt ut alla mina betalkort ur plånboken (smartass). Och kontater har man ju inte nuförtiden. Så det vara bara att vända hem och hämta och sen går ner igen, för att än en gång gå hemmåt. Undra om han där uppe ville säga mig att kanske röra lite extra på mig. haha men det var ju bra väder så det skadade inte.




Kom ihåg mig då.

Jag var så himla trött när klockan ringde imorse kl 6. Fick slita mig ur sängen men en latte piggade snabbt upp.
Igår sa jag hej då till Crystal och Pula som åkte hem till usa tidigt denna morgon. Så himla sorgligt. Jag hatar hej då. Tack för att facebook finns ändå.
Jag fick den här lattemuggen från Espresso house av Crystal och nu kommer jag tänka på henne varje gång jag dricker min latte. Som tillexempel imorse. Underbart!





Träningshelgen har gett resultat.

Under denna långhelg=träningshelg har jag

*gått innan-frukost-powerwalks på mellan 30-60 min. Har varierat lite från dag till dag.
* dragit ner på kolhydraterna.
* tagit långpromenader på minst en timme eller 20-30 min joggingtur på eftermiddagarna/kvällarna.

Detta har resluterat i att vågen numera visar två siffror mindre, - 2 kg.
Och den nya vågen jag köpt registrerar mängden vatten, muskler, ben, fett och totalvikt. På så sätt har man koll på att det inte är muskler som försvinner.

Nu är det bara fortsätta med hälsokosten och långintensiv träning så ska nog även jag våga visa mig på stranden i sommar. Haha skämtåsido.

(ni kanske har märkt att ni ibland måste ta det jag skriver med en nypa salt ;))




En god nyhet.

Har ju glömt uppdatera om detta inlägg jag skrev förut. Det handlade om volleybollen. Vi kommer få en ny coach till nästa säsong. Han verkar grym. Men jag vill inte ropa hej än.
Det kan inte bli annat än bättre iaf, det måste jag säga!



Läs mer om det här på Na.se

 

Uppe innan tuppen (bokstavligt talat).

ojojoj här ekar det nästan. Vet att jag varit dålig på att uppdatera men det är en följd av att datorn inte fungerar som den ska. Nu sitter jag iaf på jobbet, första barnet kommer om 10 min så jag passar på att säga hej och god morgon.
Helgen har varit lång och skön. Jag har tagit mina morgonpromenader och eftermiddagsjogg. Mias 25års kalas med Mexikanskt tema var riktigt skoj. Och nyktert för min del. Men jag hade lika roligt för det!
Och så har det varit sommar och sol ena dagen och spöregn andra. Och så klart lite shopping i Örebro.
Nej, mer kreativ än såhär är jag inte på att skriva tjugo över fem på morgonen känner jag så jag sätter punkt för det här inlägget och önskar alla en trevlig dag.
På återseende ;) haha

P&K

Bloggar från mobilen - Dagens.

40 min promenad innan frukost som sedan bestod av latte och två mackor. Proteinrik smoothie till lunch och två knäckemackor till mellis. Jag trotsade regnet, tog på mig gummistövlarna och promenera i två timmar. Skönt var det faktiskt! Till middag blev det gravad lax och avocadosallad och avslutningsvis en kort löprunda på 30 min. Bra träningsdag!

Bloggar från mobilen - regn, regn, regn.

Datorn funkar fortfarande inte och det suger ju en regnig dag som denna. Men jag fick ta min tid till annat. Passade på att städa och dona lite hemma, kollade tyra banks show och top model sen solade jag och trotsade vädret med en långpromenad. Nu är jag åter i soffan och ska snart slänga mig i duschen. Imorn blir det örebro!

Bloggar från mobilen - Dagens.

Frukost: smörgås, latte Mellis: frukt Lunch: pasta bolognese Middag: tomatsoppa (125kcl;)) Det blev en promenad på 60min efter jobbet idag och imorn när jag slutar halv sju så inleds långhelgen! = träningshelg :)

Bloggar från mobilen - den 25e åker gammdatorn ut!

Men då! Datorn har cpryck, den stänger av sig själv hela tiden.. Den 25e är det jag som köper en ny, modernare och bättre dator. Men en bra sak är att jag fått fortsätta på mitt vik på förskolan en vecka till sen efter det kanske det blir ännu en vecka men får se när ord. kommer tillbaka från sin sjukskrivning. Hur som så är ju det superbra!

This weekend kick ass.

Helgen har varit helt underbar. Middag i fredags bara vi två, som tidigare nämt. Det var helt underbart.
I lördags åkte vi in till Örebro och shoppade en aning. Hittade dock inga jeans som fick agera födelsedagspresent så han har ett par innestående. Men vi hitta lite annat smått och gott. På kvällen blev det hög mysfaktor i soffan med godis och en bra film.

Idag tog vi med oss Pula och gick till Parkudden i skogen vid Lindesjön. Vi grillade hamburgare till lunch och drack kaffe framför en lägereld. Det var helt underbart mysigt! Efter det så tog vi en promenad runt sjön och när vi kom hem så städa och tvätta vi lite. En toppensöndag har det varit! Ikväll blir det mys till Wallander och tidigt isäng. Jag öppnar imorrn så det blir uppstigning 4.15 för min del. *Gääääsp*


Pluspoäng?!

Den här dagen har gått i rasande fart. Det tycker vi om. Och medans älskling är och spelar lite boll med grabbarna så tänkte jag vara lite duktig flickvän - jag har nämligen städat, diskat och gjort fint här hemma. Och snart ska jag laga mat så det är klart när han kommer hem. Pluspoäng?!
Senare ska jag ta en långpromenad med Pula och eftersom halsen inte är hundra än så blir det inte i så högt tempo. Åh, jag som vill komma igång med träningen ordentligt.

Tills dess får vi njuta av en härlig sommarbild.


Bloggar från mobilen - rast.

Nu har jag jobbat två långa dagar och idag går jag till halv sju. Money money! Känner mig fortfarande inte hundra procent kry men det blir sakta men säkert bättre :) det var en kort uppdatering och mer än så har inte hänt. Men till helgen blir det kul för sambon fyller år!! Hej så länge.

Surrealistiskt tidigt.

Vet ni när jag gick upp imorse? 4.15!! Japp, helt sjukt tidigt, men vikar man för en kille som öppnar 5.15 så gör man!
Men det bästa är att de två första timmarna är hur soft som helst, sen är det frukost med barnen. Ut på gården en timma sen in på lunch. Och sen får man gå hem kl ett! Helt perfekt. Men är rätt trött nu. Jag kommer nog somna tidigt ikväll. Och samma veva är det på fredag för då öppnar jag igen!
Ikväll ska jag träna volleybollgymnasiet och måste knopa ihop några bra övningar nu och äta innan det är dags att dra till hallen.

_Hej_svejs!

Safe.

Silverschampoo är räddningen för min utväxt! FrisörFia ska fixa i veckan. Pjuuuh!





Safe.

Silverschampoo är räddningen för min utväxt! FrisörFia ska fixa i veckan. Pjuuuh!





Nytt i garderoben.

Jag gjorde ett nytt försök i Örebro idag (läs igår) och de hade öppet den här gången! Wiihoo! Köpte ett par skitsnygga jeansshorts på H&M, det är sällsynt med jeansshorts som sitter bra på mig så jag tvungen att köpa de, även då det är lite tidigt med shorts kanske.. (Och nu vet jag att svärfar tänker; shopping!? Igen?! hehe)
Sen utökade jag min väsksamling med en liten beige sak från Glitter för bara 149kr (visar en bild sen) men när jag kom hem så såg jag att bandet släppt lite så jag får försöka sy ihop det eller byta. (billigt skit) ;)



Vad många paranteser det blev i detta inlägg!

Det gick ju bra förra gången.

Jag gav mig på ett försök att färga min utväxt igår då jag tänkte vara ekonomisk och spara in pengarna om jag skulle gå till frisören, det är ju rätt dyrt.
Men det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Numera är jag brandgul/oreange i hårbotten! haha inte bra. Så jag ska göra ett nytt försök ikväll och hoppas det blir ljusare som jag tänkt mig, annars blir det ett stort och dyrt bakslag om jag måste till frisören ändå. Aja, fingers crossed!


Tänkvärt.


Outfit - me.

Idag har jag på mig



Skjorta - H&M
Jeans - H&M
Vita tygskor - Eurosko


Första maj suger.

Tog mig in till Örebro idag för jag tänkte köpa en present till sambon som fyller år nästa helg men jag möttes av - 1/5 STÄNGT! Så himla typiskt. Men tur i oturen så hade Åhléns öppet fyra timmar från tolv och det tajmade jag in bra. Där hittade jag en kjol, strumbyxor och en cool mysig lång tröja på rea. Så jag kom inte hem tomhänt iaf.






Välkommen till min blogg.