Anygivensunday.

En söndag med plusgrader. I like it!
Jag och sambon tog en skön sovmorgon sen var det en snabb storstädning som stod på tur, följt av en välförtjänt pizza. Vi handlade mat på ICA och ikväll ska vi göra tacos till middag.
En helt vanlig bra söndag med andra ord.


Tung förlust.

Matchen igår mot Gislaved vill jag helst inte nämna. Det gick inte alls som vi hade tänkt oss. Stundtals gick det riktigt bra och vi skulle egentligen vinna med 3-0 men vi gav bort hela match till de med våra egna misstag. För egentligen var Gislaved inte så bra, det var vi som var dåliga och tog inte tillfället i akt att köra över de. Men men, vi lär oss av den här förlusten och går in i slutpselet starkare och med mer erfarenhet. Det var ju bra iaf att den här matchen kom nu och inte i kvarten tillexempel.
En positiv sak var att jag blev matchens lirare igen :) Det var kul! Jag fick ett rosa gulligt paraply med vita hjärtan och en roller i samma mönster!


260210.

Igår efter träningen var det myskväll till nya Beck-filmen. Den var riktigt bra! Och till det hade jag bakat en kladdkaka, som även den var riktigt bra - Mums!
Jag måste erkänna att jag slarvat lite med maten och så på sistone men så fort säsongen är slut och man kan pusta ut så ska jag ta tag i allt det där. En ny sockerfri vecka ska inledas och jag ska äta nyttigt och ordentligt :) Jag kommer lägga upp allt här i bloggen om min träning och kost så det är bara att hänga med för er som vill!
Man måste ju börja snart för att hinna komma i form till vår och sommar :)
 





Löning, för vissa.

Hej hopp. Starta dagen med huvudvärk är inte det mest optimala. Men skönt är iaf att när den här dagen är slut så är det helg. Har tagit ledigt imorgon för vi ska åka på bortamatch mot Gislaved. Matchen är inte förens på lördag men vi ska åka ner dagen före. Ska bli riktigt kul med match, det är mycket som står på spel nu när slutspelet närmar sig.
Nej, snart börjar arbetspasset så måste sluta skriva...
Hej så länge!




Som ett brev på posten.

Jag väntar med spänning på att den här skönheten ska komma hem till mig!




Kiss me good morning.

Nu är jag riktigt sugen på plusgrader och försmak på våren. Har lust att göra om lite här hemma med nya möbler och sköna färger. Vill även rensa garderoben på gammalt groll och fylla med nya fräscha våriga plagg!
Jag är grymt sugen på att färga håret brunt också, men det får vänta till hösten.
Vår du är så välkommen så.




Måndag.

Ny måndag och ny vecka. Inte så jätteroligt att gå till bussen halv åtta imorse när det visade sig att det var -23. Brrr!
Men tack där uppe så gick dagen på arbetet fort och jag det var över i all hast. Träning stog näst på schemat och den var bra och även över fort. Det är bra när tiden går fort, ibland, men speciellt måndagar.

Nu är det OS som gäller innan sängen...



Lördagsmys.

Efter matchen fyllde jag på med min favvomat. Gravad lax, potatis, sallad och avocado! Det är inte dåligt det. Så nu är jag förtjänt av lite godis till kvällens mys i soffan. Jag ska snart slänga mig där och mysa ner mig i en filt och kolla melodifestivalen. Myskläder på! (haha vad mycket mys det blev i det här inlägget).



 

 


Dagens match mot Engelholm.

Oj, vad roligt det var att spela idag. Även fast vi förlorade så känns det som att vi vann. Jättekonstig känsla. Första set knep vi åt oss. Vi spelade riktigt bra, starkt och som ett lag. Andra set vann Engelholm. Tredje var vi sååå himla nära att vinna och det hade varit så bra om vi gjorde det för då hade vi tagit en poäng från de. Och det är ju lite synd att vi inte gjorde det för vi var så nära. Men jag är ändå otroligt glad över dagens laginsats. Där står Engelholm, svenska mästarinnorna, som förlorat en match under hela säsongen (jag tänkte inte såhär under matchen vill jag understryka, utan bara nu i efterhand) och vi var 2 spelare kort och vi lyckas spela så pass bra mot de som vi gjorde under första och tredje set. Ja, jag är glad! Dessutom har jag inte spelat så mycket de senate matcherna och jag fick chansen att visa för coach att jag ska stå på plan. Och det gick jättebra! Och gladast är jag nog över att jag blev utsedd till matchens spelare (av Engelholms coach, som även är förbundskapten) :D 




Resultat
Lindesberg - Engelholm  1 - 3  (25-23, 9-25, 21-25, 13-25)
Lindesberg 68 poäng på: Serve 6, Block 1, Anfall 36, Motst misstag 26
Engelholm 98 poäng på: Serve 1, Block 8, Anfall 48, Motst misstag 40
LagSet 1Set 2Set 3Set 4Totalt
Lindesberg 25 p Timeout Timeout  9 p Timeout Timeout  21 p Timeout Timeout  13 p Timeout  68 p
Engelholm 23 p  25 p  25 p Timeout Timeout  25 p  98 p
Tid 24 min 19 min 25 min 17 min 85 min
Timeout  Timeout
Starting line-up Startsexa
Substitute Inbytt
NrLindesbergPoängServeBlockAnfall1234
16 Nadya Greseva 18 1 1 16 Starting line-up Starting line-up Starting line-up Starting line-up
3 Crystal Marie Palmer 7 2 0 5 Starting line-up Starting line-up Starting line-up Starting line-up
14 Madeleine Eriksson 6 0 0 6 Starting line-up Starting line-up Starting line-up Starting line-up
9 Josephine Tegenfalk 4 2 0 2 Starting line-up Starting line-up Starting line-up Starting line-up
11 Sara Forsberg 4 0 0 4 Starting line-up Starting line-up Starting line-up Starting line-up
10 Therese Granlund 4 1 0 3 Starting line-up Starting line-up Starting line-up Starting line-up
8 Lisa Tannerfalk 0 0 0 0 Substitute
L Malin Lindgren 0 0 0 0
6 Sara Thörnberg 0 0 0 0 Substitute Substitute

 


Secret.

Träningen ikväll var bra. Vi slipade på ett nytt vapen mot matchen imorgon. Det kommer bli så jäkla grymt! Ha ha Engelholm ska få smaka. Neee jag skojja bara. Nu blev ni rädda va, Engelholm!? (läs det med glilmten i ögat) Vi har inget hemligt vapen som vi har slipat på. Men vi är iaf laddade och ska gå in med en riktig fightingspirit! Alltid kul och lärorikt att möta bra lag. Hoppas det kommer mycket publik. Lindehallen kl 14 är det som gäller!

Nu laddar jag med OS i hockey - Hejja Sverige!

Här bjuder vi på lite bilder från förra helgen när vi vann mot Sollentuna med 3-1.


Middag i Örebro.

Dagens arbete är inte mycket att hurra för. Endast ett sälj och jag var sååå nära att få in en precis innan jag sluta men kunden var inte lätt att övertala. Jag och Lisa stanna kvar i Örebro och åt varsin paj till middag och en blåbärspaj till efterrätt. Mycket bra! Men det tog emot lite när Lisa skulle byta ut sin biskvi (torr och ihopsjunken, inte god alls. Jag provsmaka) till en blåbärspaj. Men hon fixade det efter lite pepptalk ;)


 


 


Ingen bra start.

Vaknade med feber imorse. Inte bra. Men nu efter en hel dag i soffan känns det lite bättre så jag ska göra mig redo för träning ikväll. Kanske inte det bästa men måste man så måste man..(?)




Mycket att göra på så kort tid.

Snacka om att jag är snabb och effektiv nu. Jag tog bussen från jobber tio över fem. Hemma klockan sex och då bytte jag om till träningskläder, packa väskan, la fram träning och vanliga kläder till imorrn. Förberedde lasagne med att steka och fixa allt, bara stoppa in den i ugnen sen. Och så har jag hunnit skriva lite här på bloggen allt inom loppet på 30 min. Det måste ju vara rekord gott folk.
Dagens arbete är ju inget att hurra för heller men jag har en annan god nyhet i samma kategori. Mer om det sen.
Nu ska jag hinna slänga i mig något i magen och bege mig till hockeyn. A har match klockan sju och jag ska se första perioden innan jag måste gå hem igen för att hämta ett par stövlar jag ska posta (tradera) nere på ica och sen till träning.... pjuuuh! En lång och intensiv dag idag.


Fettotisdag.

Jag har haft en dag på jobbet som har gått i all hast. Det gillar jag. Hela fem sälj lyckades jag med idag, tror jag kom tvåa eller trea.. men det är hur som helst mycket bättre än igår då jag gick hem utan ett enda sälj.
Bussresan var i vanlig ordning sömnande. Både jag och Lisa slockna på vägen hem!

Nu blir det



Hemma hos oss.

Det här inlägget är tillägnat mamsen :)
Se så fint vi har fått nu!

 

 







Gött med vinst.

 


Vi vann! Yes, 3-1 blev det. Hade hoppas på att få spela mer men får väl vara glad för de tre bollarna man blev inbytt. Nej, jag är inte bitter. Inte alls! Vi vann ju :P

Hur som helst så var väl det bästa under denna dag som går i kärlekens tecken att jag fick träffa älskade pappa, gamla tränarn, goa vallentunasupportrar och bästa vännen Cissi. Mycket kärlek på det <3

Nu är det godispåsen som inhandlades på godisstoppet i hummelsta som ska fram med täcke kudde och myskläder i soffan. Inväntar också sambon som även han var på bortamatch idag. Och som också vann! Vilken dag hörrni ;)


Livesändning. Linde vs. Sollet.

Nu är det dags att sova. Match mot Sollentuna imorrn med start 14.30. Här kan ni följa matchen live:

Streaming Video by Ustream.TV

Veckans bästa dag.

Idag har det varit en riktigt mysig och härlig dag. Vi firade lite alla hjärtans dag i dag ist, eftersom vi båda har match imorn på självaste dagen. Vi startade men en skön och stor frukost med allt du kan tänka dig på bordet, bacon, ägg, jos, baguetter, ost, marmelad, youghurtshots m.m...
Men jag var tvungen att åka till Fellingsbro på dagen-före-match-träning mellan 13-15. Men när jag kom hem igen så laddade vi med taco kväll, melodifestivalen och vinter-os med två underbara vänner!

Jag blev också överraskad med en superfin present av min bästa!

Mycket kärlek <3


Äntligen friday.

Åh så himla skönt det är med fredag. Kortare arbetsdag idag, till 15.45, det är inte dåligt!
Och jag vet någon som kommer ta sig en lång och skön sovmorgon imorrn :)
Vad händer i helgen annars då? Jag och A ska ha en liten mysig allahjärtans dag på lördag ist för söndag. Båda har nämligen match då. Vi möter Sollentuna borta - en otroligt viktig match!

Hej så länge.


Bloggar från mobilen - äntligen över.

Dagens arbetspass är avklarat och jag slår död på lite tid i örebro innan det är dags för att åka med spelarbussen till träningen. Hej.

Det är fint väder ute och här inne sitter jag.

Sitter på jobbet, har lunch så jag passar på att titta in här. Det finns två andra volleybolltjejer (örebrovolley) som också jobbar här, jag hänger med de! :)
Träning ikväll, åker direkt från Örebro.
Och en annan sak. Jag är trött, så himla trött.
Hej så länge.

Det nya.

Då har man typ blivit säljare igen. Inte så jätteroligt och inget idealjobb för mig men jag kämpar på och tänker att det iaf är pengar medans.. Jag jobbade tidigare på Xzakt och det var ibland himlans roligt. Efter två dagar på det nya stället så har det inte varit roligt. Det känns väldigt oseriöst och oproffsigt där, iaf om jag jämför med mina tidigare arbeten. Any who, jag skrattar åt en del och försöker se det ur en positiv synvinkel. Vi får se hur framtiden blir.



Bloggar från mobilen - I got it.

Jag fick jobbet! Upp med tuppen imorgon sen kommer en mer detaljerad uppdatering. God natt!

Sista dagen på denna vecka.

Den här söndagskvällen består mestadels av att springa ner och upp från tvättstugan, men också av ligga i soffan och kolla tv mellan varven.

Tänkte även dela med mig av vad morgondagen är för slags dag. Jo, nämligen en viktig dag. Jag ska börja om på en ny sockerfri vecka OCH så ska jag på arbetsintervju. Jajamensan! Så håll alla tummar och önska mig lycka till :)

Ha en trevlig kväll.

070210.

Tjejkvällen igår var minst sagt mycket mycket trevlig. Vi gjorde egen pizza med massa gott på och drack god dricka till. Vi sneglade lite på melodifestivalen men mest pratade vi om allt möjligt och hade en allmänt mysig tjejkväll.





Söndagspromenad i vintervårväder.




En helt underbar långpromenad blev det idag i detta vackra väder.

Jag blev fylld med glädje och motivation!


Nu är det fredagsmys.

Så himla skönt med långledig helg. Inte behöva tänka träning och volleyboll.. Bara koppla av!
Och just det ska vi göra, koppla av, med en mysig middag nere på stan. Så nu ska jag fixa mig lite innan vi går.

Ha en skön fredagskväll!


Nu är det fredagsmys.

Så himla skönt med långledig helg. Inte behöva tänka träning och volleyboll.. Bara koppla av!
Och just det ska vi göra, koppla av, med en mysig middag nere på stan. Så nu ska jag fixa mig lite innan vi går.

Ha en skön fredagskväll!


Ironiskt.

Jag gick igenom vårat album från Gotland och sommaren i Ske-å. Jag börjar inte alls längta till varmare dagar med härliga stunder. Ohnej!







040210.

En bra dag idag. Eller iaf en bättre. En daglig promenad har det blivit och sen träffa på några vänner på stan + en fika på Bellas. Skickade iväg pälsmössan till den som vann budgivningen på Tradera. Ni har väl kollat in auktionerna? ;)
Efter fikat blev det ett par inköp på bolaget till vår spellediga helg. Då ska det kalasas med tjejorna!

Nu inväntas bara träning sen är det heeelg för min del! Wiihoo.




Sol, vind och vatten.

Blir inte alls sugen på sommar och sol när jag ser den här bilden. Nej nej, verkligen inte!


Ny header, någon?



Jag är sugen på en ny header! Är det någon som kan hjälpa mig att fixa en ny? :)


Säljer på Tradera.

Blåsigt väder idag. Men det har inte hindrat mig från att ta mig utanför dörren.
Jag har lagt upp lite grejjer på Tradera också, så gå gärna in där och kolla om du hittar något du gillar och buda ;)
Jag la upp en pälsmössa från H&M imorse och två timmar senare var den såld! Haha så himla guld. Det gjorde min dag må jag säga. Jag gick till och med hundra kronor plus på mössan.
Men det som ligger uppe nu är till bra pris så gå in och kika!

Jag själv har några höjdare på budgivning som jag hoppas vinna! Man kan hitta allt möjligt på Tradera :)


Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.




020210.

Igår var det kidsvolley och träning i vanlig ordning. Det sämsta just nu är att jag gjort illa mig i axeln. Inte bra!

Och idag i skrivande stund är klockan tio i ett och jag sitter fortfarande i pyjamas. Så mycket har jag att göra idag. Jag väntar in kvällen och promenad med Fia. Inget annat kul händer idag. Attans rabarber så himla tråkigt det här är!!


Söndagen.

Söndagen var slappare än slappast. Så himla skönt. Vi steg inte upp ur sängen förens typ tolv. Sen gick vi ner på stan och tog oss en pizza och kebabtallrik. Mumma! Mängder av cocacola skönk ner i magen också, hmm konstigt(?)

På kvällen laddade vi upp med godis och popcorn och en film som visade sig vara riktigt bra.


(och för tillfället vill inte blogg.se ladda upp mina bilder så det kommer lite senare.)


Lördagen.

Till att börja med vill jag bara säga att vi vann i lördagens derby mot Örebro. Japp. 3-0 tog vi de med! Superskön seger!

Och på kvällen firade vi segern med ett hej dundrans party. Började hos Maddis där vi möttes upp sen tog vi oss vidare till Ritz. Där blev det mycket dans och ståhej.
Kvällen var helt underbart great och det var länge sen jag hade så roligt!



Dåligt av mig.

Jag ber om ursäkt över en dålig uppdatering.
Imorgon kommer flera inlägg om helgen m.m

Ses då, nu ska jag sova.


Välkommen till min blogg.