filmkväll med den bästa.

nu blir det godis och "tre systrar och en mamma" eller vad den nu heter.. slapparkväll med bästa och ladda inför bortamatchen mot Gislaved imorrn. Avfärd 6.45 imorgon bitti och tur att man ska ställa om klockan så jag får sova en extra timma.. Den kommer vara behövlig!!


superwoman.

shoppa loss lite i Örebro idag... köpte bl.a. Gynnings nya bok Ego Woman. Gynning är inte bara jävligt snygg, fräsch och cool - hon är smart också!!


det blev en supermysig kväll igår med värl...

det blev en supermysig kväll igår med världens underbaraste pojkvän :) god mat på restaurang sen discobowling i allra högsta grad. Han kicka mitt ass ganska rejält men vi hade så jäkla kul ändå, även fast tävlingsinstinkten titta fram ibland! Haha så äre när man är två idrottsmänniskor ;)


full rulle hela dagarna.

nu är det slut på denna arbetsvecka och nästa vecka är det höstlov och skolan är förstås stängd så inget jobb.. MEN.. det blir ingen lugn vecka för mig ändå.. jag ska jobba med Volleytrycket och på klädesbutiken IIS. Sen förstår massa träningar på kvällarna och på torsdag drar vi till Norge för att spela NEVZA! Men det är nästa vecka det!
Ikväll efter träningen tänkte jag och älskling ha lite quality-time! Kanske blir en discobowling och filmkväll eller en god middag på resturang.


it's a new record baby.



gick precis in och kolla statestiken.. WOW vilket rekord vi slagit här gott folk! Så himla kul med massa nya läsare.
Tummen upp på det!


uppladdning.

img_4457 (MMS)

Snart dags för träning :)


målmedveten!

Snart är det all in som gäller. Jag ska göra en STOOOR förändring i mitt liv och jag är peppad till tusen! Den här gången ska jag fan grejja det! Inga bakslag eller misslyckanden. Nej nu är det bara sucess som gäller. Den här gången kommer jag göra det. Jag känner ett lyckorus i hela kroppen när jag tänker på det!

 


blogga via mobilen.

Du börjar med att logga in på din blogg, stannar kvar på Mitt konto och väljer Inställningar. Där skriver du in ditt mobilnummer och väljer sedan Spara inställningar.



Nu kommer det skickas en verifieringskod till din mobil. När du fått den skriver du in koden och väljer sedan Spara inställningar.



Sen är det bara att börja blogga via mobilen. Du kan välja att blogga med MMS (bild och text) och med SMS (bara text). När du skrivit ditt inlägg skickar du det till nummer 0730-12 11 63 och inlägget sparas då på din blogg. Det kostar inget extra att mobilblogga utan du betalar den vanliga taxan för SMS och MMS (detta kan alltså skilja sig mellan olika operatörer).

Om du har flera bloggar på ditt konto måste du skriva ditt Blogg-ID i SMS:et eller MMS:et.
Så här skriver du då: Ditt blogg-ID [mellanslag] Ditt inlägg.
Exempel: 833005 Idag har jag jobbat och...

Ditt Blogg-ID hittar du på din bloggöversikt, under Sammanfattning. Kom ihåg att gå in under bloggen du vill att inläggen ska hamna på.





Infon är hämtad härifrån.


SMS-inlägg

img_3156 (MMS)


haha jaaa det funkar! Ska prova att blogga...

haha jaaa det funkar! Ska prova att blogga med en bild också...


Nu testar jag att blogga från mobilen :)

Nu testar jag att blogga från mobilen :)


alla som inte dansar är...

nu har jag dammtorkat, plockat, gjort om lite i köket, dammsugit... känner för att gå ut på en mysig kvällpromenad men det vågar man ju inte när det härjar våldtäktsmän i länet.. usch!
Får springa ner till tvättstugan ist och köra nåra maskiner.. men det är ju knappt man vågar det heller. Det är ju bara som taget ur en skräckfilm att bli dödad eller nåt i tvättstugan nere i källarn! Gaah! det är ju halloween och allt. Nej men usch, nu får jag sluta. Jag är trött!


 


can't wait.

Jag har beställt världens snyggaste väska på smartguys.se! Kan knappt bärga mig till leveransen. 5-7 dagar skulle det ta för det skickas från Danmark. Men hur som helst.. Visar det när jag får hem den :)



dagens inspo.


den här bruden bloggar för spotlife.se. Grym blogg och snygg dagens.


vill ha från Åhléns.








söndagsträning på gymmet.

 


Nyss hemkommen från gymmet. Först blev det 30 min på cykeln sen 30 min med fokus på mage och rygg. Sen jobba jag med småmusklerna kring fotleder och knän.

 


give me some.






Jag är sugen på lite wiiiine! ;)

 

 

 

 


i miss you when you're gone.


Så jäkla skönt att det är fredag nu. Inte för att det kanske blir så mycket vila men för att helgen i sig bara är så jäkla skön. Ikväll är det träning 17-19 sen får vi se vad som hittas på. Imorn träning 10-13, kanske shopping, fest(?).. och söndag städ, tvätt och hocketkväll!

 


bästa laget, Lindesberg Volley.


Foto: Rolf Karlsson, Bildmakarna


heartbeat.

Jag jobbar och står i mest hela dagarna, på kvällarna är det volleyboll och jobb med Volleytrycket som gäller.
Idag har det varit träningsledigt och då har jag spenderat massor av tid i soffan och bara myst i min sköna mysdress ;) och så klart jobbat med tidningen.





want you to make me feel like I'm the only girl in the world.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...





Only Girl lyrics


you are my sweetest downfall.














sanning?



















knallecupen.




a good day with to lovely americans.

det blev bara jag, crystal och margie som åkte till marieberg. fast det är inte så bara och bara egentligen!
vi hade riktigt mysigt och fick oss ett par härliga kap var. crystal gick iofs lös på gina tricot men det var bara skoj =)
jag bytte min jacka på stadium till en hel och det känns genast så himla bra. i love my new jacket! sen blev det också ett par skitsnygga höst/vinter skor i skinn från din sko. men jag är fortfarande lite osäker på om jag inte skulle tagit de svarta ist. köpte med mig den bruna modellen hem. hmm.. måste suga lite på den karamellen.

nu ikväll har jag uppdaterat min iphone och efter 4 timmar så håller den fortfarande på.. hoppas på att den är klar snart för jag är jäkligt trött och ska upp och jobba imorn..


tröjan köptes på H&Ms barnavdelning idag. Mycket bra, snygg och framför allt billig! :)



crystal, you have do facebook the pic on us 3 with the orange hats ;)


en ledig helg är lika med massa shopping.

jag har gått och blivit dunderförkyld. Inge bra! Men det stoppade mig dock ändå inte från att köra en heldagsshopping i Örebro igår. Jag köpte massa bra grejjer.. Kan visa bilder senare..
Gick in på stadium det första jag gjorde och det första jag la ögonen på var min nya vinterjacka! :D Lycklig! Men när jag kom hem såg jag att det var ett pyttelitet hål bak på jackan så jag ska byta den idag.
Jag, Margie, Sam, Crystal och Klaudia ska nämligen till Marieberg idag :) så det blir ju perfekt. Hoppas även hitta skor på skopunkten.. får se hur det går.

Ikväll blir det att mysa ner sig i soffan och kyrea mig!





dags för lite inspobilder.


Vad är inte bättre än peppbilder på sig själv. Då vet man att man har befogenhet att ta sig dit igen eller bara hålla kvar formen! Det händer ju lätt att man kanske lägger på sig några extrakilon och vad är då inte bättre att bli peppad av sig själv.
 Många har bilder på kändisar på tex kylskåpet för att peppa sig själva till att träna.
Så att ha sig själv som pepp-bild känns ju mycket mer rättvist, eller hur? :)
Nu är det dags att bli lite inspirerad att bättra på kosten och lägga in ett extra löppass kanske!


grönt är skönt.

jag har världens myskväll här i soffan. Datan i knät, strötittar lite på tvn och en godisskål vid sidan om. så ska en fredagskväll spenderas när ens bättre hälft är på lagtjohej/teambuilding(?).
Imorgon blir det Örebro och förhoppningsvis storshopping! Behöver en ny vinterjacka för min förstördes nere i källaren när det var översvämning i somras. Funderar på en grön!
och appropå grönt - checka in denna snygga klänning från H&M som Therese så snyggt har stylat med boots m.m


en fullträff som gillas skarpt.

fick hem mitt paket från svensktkosttillskott idag och gissa om jag var nöjd med mina köp. Två träningströjor från röhnisch hade jag beställt och de satt som en smäck! det är ju alltid en chansning när man handlar på nätet med storlekar och så men den här gången var en fullträff. Nöjd!


det är disig höst i Lindesberg.




helgen som varit.

Det märktes att det var första helgen utan volleyboll på väldigt länge i fredags. Vi var alla rätt trötta och slitna men trevligt hade vi! och jäklar vilka goda pajer det bjöds på.



På lörda'n åkte jag och älskling till IKEA och handla sängbord, pläd, kuddfodral och lite annat smått och gott! Sen gick vi lös inne på Marieberg Galleria. Eller vi och vi, JAG gick lös! :D
Blev en massa fina oversize tröjor, träningskläder, sockar, leggings m.m 








ikväll blir det röjj.

äntligen fredag! Jobb till 13.30 sen är det gym 1h som gäller. Efter det är det bara att börja ladda inför ikväll. Lagfest i högsta grad står som kvällaktivitet! ;) ska bli riktigt skojj! Middag och bästa brudarna - kan ju inte bli annat än succé.


gammal bild.


Välkommen till min blogg.