I'm.a.human.

Då har man gjort sig representabel (stavning?) och ska nu bege mig ner på stan... det blir en liten fika sen möta A. Om han inte får gå tidigare från jobbet så hinner vi inte med shoppingen.. När man inte har bil måste man tajma bussar och grejjer.. och här i Linde går de inte så jätteofta.. inte vad man är van vid i kära Sthlm ;)




Like.a.zombie.

Oj vilken seg morgon det varit. Klockan är snart tolv och jag har inte kommit igång än. Jag tog sovmorgon till tio och det var inte lätt att kliva ur sängen må jag säga... A är redan på jobbet.. han börja kvart i sju imorse. Tappert! och när han slutar två idag så ska vi åka till Örebro och shoppa! Yejj!
Dags att göra sig till människa...



Black.and.white.

Avslutade denna sköna dag med 30 min löpning. Kändes lite halvtungt att springa.. tog mig ut vid nio och då var det perfekt sval luft.. tidigare är det för varmt att springa tycker jag.
Det blev en proteinsmoothie med blåbär (massa goa antioxidanter) och en liten knäckemacka med sallad och gurka.


Working.

Idag blev det jobb! Och även då solen stog högt på himlen utan moln och vi mätte 25 grader ute så hade jag kul och klagar verkligen inte! Så himla skönt att få jobba några timmar.

Ikväll blir det löpning men det måste bli lite svalare ute först och så ska jag på styrelsemöte med volleyboll om en stund.

Later.


Oh.it's.monday.

Jaha då var det måndag igen. Men det känns som lördag, jobbigt värre. Och jag har mycket att göra, många telefonsamtal som skall ringas och så några ärenden på stan.
A jobbar i vanlig ordning men vi hinner med en lunch på stan innan han börjar. Lite tid att umgås ska hinnas med!




My.favorite.shoes.




Midsommar.2010.

Midsommar var skoj! AC och Danne kom över på middag och medan grabbarna skötte köttet vid grillen så gjorde jag och AC iordning oss för kvällens party. Grabbarna lyckades med grillingen och vi begav oss mätta och belåtna till Jockes bakgård där det var uppställd med DJ, partytält, stolar och bord. Allas humör var på topp och likaså vädret. Det kunde inte bli annat än en lyckad kväll vilket det också blev!
Succé!


Trevlig.midsommar.

Godmorgon alla glada! Idag är det midsommar och humöret är på topp. Försöker tänka bort onda halsen och gå all in!

Våra tankar idag går till alla vänner i Skellefteå då vi har lyckats föra en tradiotion i graven! Jag vet, det är hemskt. Men ett sommarjobb här i Linde tvingade oss kvar.. Vi siktar på nästa år! Här kommer härliga minnen från förra midsommar!

 

Vi ses på festivalen!


Hanging.in.there.

Gårdagen spenderades i butiken (nya extraknäcket). Och jag fick vara helt själv, snacka om givet förtroende. Och jag trivdes nåt otroligt och hade superkul. Hoppas det blir många många fler dagar där.

Halsen och febern kändes ytterst lite bättre idag men jag tog mig till vårdcentralen och fick konstaterat att det inte var körtelfeber och streptokoker gav det inget utslag på heller men det var nåt värde som visade sig vara mellan virus och bakterie. Hur som helst fick jag pencillin utskrivet så det ska man börja knappra EFTER midsommar ;)
Har jag härdat två dagar med arbete kan jag härda en midsommar också!




En snikpik på min nya bikini som jag bara älskar!


Sick.but.happy.

Vakna upp med tokfeber och sjukt ont i halsen! Usch vad hemskt, jag kände mig halvdöd. Och vad händer då mitt på dagen, jo jag bli inringd för jobb i en klädesaffär här i stan och jag kunde verkligen inte säga nej eftersom det var första gången och hon ville att jag skulle jobba imorrn med. Så det var bara bita i det sura och försöka göra sig till människa med lite smink och en blommig kjol. Usch jag har aldrig genomlidit en dag på det här viset. Men jag klistra på ett smile och det gick superbra! Så himla kul. Och nu ligger jag i soffan och försöker kyrera mig med alvedon, te, vatten, ja you name it.. för att bli frisk så jag orkar hel dagen imorn.
Jag ser iaf framemot det! Ska sova bort sjukheten nu så jag bli frisk! Tankens kraft. Frisk. Frisk. Frisk...
God natt!


Goodbye.my.lover.

Skönt att sola lite idag. Men det tar på krafterna minsann.
En tråkig sak som hände när vi bollade var att A's bagger var lite bångstyrig så bollen hamna i vattnet och strömmen i ån gjorde så bollen tillslut hamna i sjön. Hej då kära boll!


Lunch.time.

Igår kände jag mig helrisig med ont i halsen, nacken, huvet och feber.. Men idag känns det bättre! Har bara lite ont i halsen men jag är ju inte i ryggläge som jag typ var hela dan igår.

Jag har gjort iordning picknickkorgen med diverse godbitar så vi ska bara haffa filten och volleybollen och bege oss ner till nån fin gräsplätt och ha en mysig lunch.




Sunday.

Det blev en sen kväll igår. Vi kolla på en film och efter den gick sambon och la sig medans jag kollade vidare på svt när de visade bröllopsfesten och tårtätandet. Så himla coolt! Jag vill också ha en elvavåningshög tårta som väger 250 kg och är 330cm lång! haha
Idag jobbar sambon dygn och jag har en hel söndag med tråkväder att fylla med något att göra. Hmm... Blir nog lite löpning och sen myskväll i soffan.
Vad ska ni göra idag?


Bild: http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/


The.wedding.

Jag sitter bänkad framför tv medan Sverige skriver historia. Bröllopet kändes för mig inte så stort förens jag slog på tv igår och blev tagen av alltihoppa. Det är ju magnifikt! Ska faktiskt bli kul att se vigseln och allt idag.


Bild: http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/


Yesterday.




Jacka H&M
Tröja Gina Tricot
Jeans Levis
Skor Converse


Big.boost.

Jag fick ett ryck innan middag och tog mig ut och löpte runt sjön. 7 km på tiden 35 min.
Jag överraskade mig själv med både tiden och orken. Har aldrig sprungit runt Lindesjön förut och när jag var klar fick jag mig en härlig boost! Stolt och skönt.
Nu är jag förtjänt av ett glas rosé och lite toblerone ;)
Magmusklerna ska få jobba lite till småstadsliv nu också!
Trevlig fredag kväll allesammans.

Gammal bild.


New.and.fresh.

Nu är jag glad, för nu har jag snygga fräscha naglar ;) Malin är inte bara trevlig och snygg, hon är skitduktig, och billig! ;) inte niohundrafemtio jäkla spänn som en annan tjej skulle ha. Till typ hälften av det priset kan du få fina naglar hos Malin!




It's.friday.baby.

Regnig dag. Inte kul att vakna upp till. Men vad gör det, det är ju freeedag!
Har ett litet fotojobb på Bellas nu på förmiddagen sen ska jag fixa naglarna hos Malin kl 11.
Så egentligen borde jag göra mig i ordning nu men jag har det så bra här i soffan... en liten stund till..

 




Fashion.news.




Hot.practice.today.

Shit, vilket träningspass med handbollsbrudarna det blev idag. Efter uppvärmningen körde vi:
Olympic x 2
5x3 frivändning
5x3 frivändning med stöt
3x3 ryck
3x3 sittryck


Efter styrkan så gick vi ut och körde rusher där vi tävla mot varann sen gjorde vi något som var helt nytt för mig och kallas "Sjutti-tjugo":
Man jobbade i en stor fyrkant med olika slags hopp, steg och rusher på sidorna från hörn till hörn. Då gjorde man alltså detta i 70 sekunder och så vilade man i 20 sek. Och så här höll vi på i evigheter. Jag var helt slut efter och trodde att träningen var slut. Ack så fel jag hade! Då gick vi ihop två och två:
Sneda situps 2x8
Finnen 12 st
Vindrutetorkarn 10 st
Armdrag 10 st
15 armhävningar
16 situps + 16 sneda situps
(tror jag fick med allt)

Iaf, så är jag helt slutkörd men oj så skönt det är efteråt när man är klart med ett hårt träningspass!


Svalkande gott efter svettig träning.


The.balcony.

Jag har köpt en sopkvasst och gjort fint på balkongen. Riktigt mysigt att sitta där nu.

Före

 

Efter
 




Vad tycks? :)


Make.me.tan.

Började med att sola på ballen imorse medan älsk var och lyfte lite vikter på gymet. Jag har blivit dålig på att promenera eller springa före frukost men jag har kännt mig som en zombie varje morgon den här veckan. Få bli bättre nästa vecka. Snart ska vi ner och äta lunch på stan. Så himla bra väder så det bli att sitta ute någonstans!
Ha en bra dag allihoppa!


Out.all.day.

Har varit ute hela dagen idag. Så himla skönt att få lite solenergi! Det behöver jag i denna stund, det är lite oklart med vissa delar gällande volleybollen och det gör mig stressad. Så en avkopplande dag på stan med bästa älsk gjorde susen.

Nu ska jag invänta säsongsavslutningen av Grey´s Anatomy - så himla spännande förra veckan!!


Good.night.sleep.

Oj så mör i kroppen jag är. Två dagars hård träning känns i musklerna. Men frukost på ballen väckte iaf liv i mig. Men idag blir det iaf lugnt på träningsfronten, tror jag. Måste vara redo till träningen med handbollsbrudarna imorn!
Dagen bjuder på massa solsken så det blir nog en lunch på stan sen har jag möte 13.30.
Inget annat planerat!
Hej så länge :)


Walking.

Blev en 2h promenad idag med lite situps och armhävningar inräknat. Var superskönt väder att gå i. Blev också lite solning efter det. Kort och gott.
Over&out.
Godnatt!

Sunny.day.

Tre av fem check!
Nu ska jag ta mig ut på en långpromenad och avsluta med en solning.
Heeej!


Från Ukraina. Fick pris för turneringens bästa passare. Superglad!


Jag gick in helhjärtat med svenska färger!


To.do.list.


Good.practice.today.

WOW! Jag är helt slut. Träningen med handbollsbrudarna var riktigt jobbig, men kul. Vi började med att
springa 4 min och jogga 3 min * 4 (sammanlagt 28min)
sen körde vi massa basicövningar på matta.

Det positiva var att det gick bättre än förväntat på löpningen. Och nu vet jag att jag ligger bra till med sommarträningen gällande löpningen. Jag måste bli lite bättre på styrketräningen bara men bygga muskler kommer lite senare under sommaren enligt min plan. 

Efter träningen blev det en proteinsmoothie;
blåbärsfil
hallon och en banan
honung och kanel
2 skopor proteinpulver

och två käckemackor med avocado, sallad, gurka, ost och paprika på.

Nu ska jag fortsätta kolla på topmodel så visar jag vad jag köpte efter det!


 

Yes.please.

Nu tänkte jag åka in till Örebro på en lunchdejt. Kan hända att det blir lite shopping också! 





Workout.of.the.week.

Veckans träning!

Måndag
: Löpning 30 min, 8 x 100 m sprint.
Tisdag: Löpning 30 min, 200 situps.
Onsdag: Aktiv vila - promenad 1 1/2 h.
Torsdag: Löpning 5 km, 10 x 100 m sprint.
Fredag: Löpning 40 min innan frukost.
Lördag: Löpning 5 km innan frukost. Styrketräning axlar, mage, rygg efter frukost.
Söndag: Aktiv vila - promenad 1 1/2 h.



I.just.wanna.know.

Vad jobbigt det är att inte veta. Att inte ha ett beslut att rätta sig till. Hur blir det? Vad gör man? Tankarna far som ett virrvarr innanför pannbenet på mig. Jag vill ju bara veta, veta hur det blir. Så jag vet. Så jag vet vad jag ska göra.




I.will.give.you.an.answer.

Hej! Jag mâste bara frâga nu när jag har sett sâ mânga gânger att du springer innan frukost. Var fâr du energin ifrân? äter du verkligen ingenting innan löprundan? Det kanske är ett bra sätt att bränna fett pâ för det kan ju inte finnas sâ mycket annan energi tillgänglig, men är det verkligen bra? Fâr du inte ont i huvudet t ex?

Svar: Jo alltså oftast tar jag en halv banan eller några klunkar blåbärssoppa (inte mer för då får jag håll) för att få lite snabb energi. Jag tycker det är skönt att springa innan frukost för om jag ska springa efter måste jag vänta så länge innan frukosten lagt sig i magen osv.. och så vill jag ha träningen bortgjord så tidigt som möjligt så man inte behöver tänka på det mer under dagen :) Jag har aldrig hört att det skulle vara dåligt eller "inte bra" att springa innan frukost.. jag kör ju typ bara 30 min. Och jag vet många som promenerar typ 1h innan frukost för att bränna fett och så men det tar ju sån tid - snabbare att springa och så får man kondis på köpet, och snygga ben ;) Jag har aldrig fått huvudvärk eller nåt sånt tråkigt..
Hoppas du är nöjd med svaret! :)


Playing.with.the.camera.


Oh.my.love.



Min dröm var redan du.


It's.a.workout.

Det var inte lätt att slita sig från sängen imorse men jag tog mig upp tillslut. Det blev en löprunda på 5 km innan frukost som fick bestå av proteinsmoothie, mackor och juice och sen en sväng på gymet där det blev mycket axlar.


Garderobsrensning pågår!




Let.me.hate.for.a.bit.

Får man hata skyways? snälla bara lite då?! Jag hatar de MYCKET! Jag och sambon hade nämligen i god tid (typ 2 månader sen) bokat flyg till Skeå den 7/7, för att vara lite smarta och spara pengar eftersom biljetterna var så billiga. MEN nu helt plötsligt får man ett jäkla mail från skyways att alla flyg mellan 5/7-9/8 är inställda. "Tyvärr" skrev de. Jag blir ju galet irriterad. Så nu måste vi boka flyg med SAS ist och eftersom det bara är typ 3 veckor kvar innan vi ska åka så är ju priserna skyhöga! Dummadumma skyways! USCH!!


Finally.friday.

Idag är det jobb 9-12.30 som gäller. Sköna små timmar. Och jag var så duktig imorse och sprang 40 min innan frukost! (Klapp på axeln). Nu blir det proteinsmoothie, mackor och apelsin/jordgubbs juice - mums!






What.to.do.





Run.faster.

Nu ska jag ut på en 5 km löprunda och sen köra 10 x 100 meter sprinter. Så skönt det kommer vara sen när det är över - längtar! haha



Kepsen köpte jag idag för ynka 90kr.


Good.money.shoping.

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är ägare till ett par haremsbyxor. Japp! De är supersköna och med rätt accesoarer till kan det bli riktigt hett.
Mer än byxorna så blev det en keps, bronzepuder och en svart klänning som åkte ner i shoppingbagen. Är så nöjd med kursen, den gjorde sig rättvisa i plånboken min.



Så här klädde jag mig idag - shorts, linne, halsband från H&M och cardigan är från Rut m.fl.


Shabby.chic.feeling.

Blev inringd för jobb imorse så till halv fem idag har jag lekt med goa små barn och haft en allmänt soft dag.
På kvällen blev det en 1 1/2 h promenad och sen ett superbra avsnitt av Grey's. Måste nog youtuba säsongsavslutningen så jag vet hur det slutar. Dör verkligen Shepard?! haha jag vet, töntvarning. Men jag kan inte vänta till nästa vecka för att se vad som händer!!



Dessa köpte jag igår, lite shabby chic feeling.


Lite.läsning.

Idag blev det en lunch på Bellas sen lite shopping på Hon&Han. Köpte två jättefina shabby chic style saker. Visar sen.
Och så blev det en hel del läsning.





Jeansklänning från H&M
och vita converse åkte på idag.


Run.for.your.life.

Igår när jag kom hem tog jag näst intill direkt på mig löparskorna och tog med mig respektive ut på en löprunda på sisådär 30 min. Sen körde vi 8x100m sprinter. Trötta i benen belönade vi oss själva med supergoda våfflor!


Ljuva.natt.

Ni anar inte hur skönt det var att sova i sin egen säng inatt. Vi landade på arlanda söndag kväll och så gick det inga bussar hem till Linde så jag fick ringa pappa som akut hämta mig på terminalen och så sov jag på hans soffa. Så kom inte hem till älskling och Linde förens igår eftermiddag. Så uppskattat med en mjuk stor ren säng och framför allt slippa skeda med tre andra tjejer på tvären i två ihopsatta sängar ;) No affence brudar! Vi hade det mysigt men tre nätter är nästan tre nätter för mycket!


EM-Brons.Ukraina.2010.YMCA.

Tredje våningen, ofrächa toaletter, äcklig mat, mögliga väggar, rostiga duschar, trasigt kakel, hemlösa hundar... ja jag kan fortsätta på det här spåret ett tag till men ni förstår nog vilken standard det var i Ukraina.. Men det gjorde faktiskt inte så mycket för vi hade så jäkla kul! Den här resan är verkligen ett minne för livet. Jag har fått nya vänner, nya erfarenheter, jag uppskattar livet och Sverige mycket mer än tidigare, jag har ett EM-brons med i bagaget hem och så blev jag utsedd till tureringens bästa passare. 
Vi (Sverige) bjöd ju även på nakenchock under banketten till låten Sexi bitch och det var bara EN av höjdarna under helgen! Så ni kan ju bara tänka er vilken händelserik helg det varit förutom volleybollen!
 
Jag avslutar med att citera Emelie - det här var "en KUNG jävla helg"! :D
 


Fler bilder finns på facebook ;)


Välkommen till min blogg.