Första dagen på nya jobbet.

Mitt huvud håller på att sprängas och jag är sjukt stressad till träningen så jag gör detta fort.
Uppstigning 06.45, tog bussen tillsammans med Petra som också gick på utbildningen med mig idag.
Vi blev inproppade med massa information om företaget och hur systemen fungerar och vi fick sitta som medlyssnare när andra tog samtal och växlade m.m. Xzakt är ett företag som jobbar med kundrelationer; kundsupport, växel, kundtjänst etc. Det verkar ganska kul, det är pengar om inte annat och en massa unga människor som jobbar där så det är kul att kunna socialisera sig lite mer utanför volleybollen ;)

Men nu har jag, äntligen, kommit hem.. Vi hade lite tur i oturen med bussen som inte kom men gjorde det tillslut ändå.. ja det var en lång historia. Iallafall så är jag hemma och har proppat i mig gröt och ska snart fara till träning. (Läs fara - norrlänningsvarning!) hehe.

Tråkigt att jag missade Anders också, han åkte på match innan jag hann hem så han har jag inte sett sen i morse... och ikväll kommer både jag och han hem sent.. men men det är väl så det komma att se ut nu när jag börjar jobba hemifrån och inte sitter vid datorn och jobbar hemma... men nu blir det alldelles för många ord..

Senare.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till min blogg.