En dag kvar.

Tänkte köra ett träningspass imorse men eftersom jag körde ett hårt igår och jag är så taggad inför resan imorgon så finner jag ingen motivation, eller inspiration för den delen.. Det är inte mycket kvar att göra nu, växla pengar och zippa igen resväskan. Sen är vi redo!
Gu så skönt det ska bli, och jag har kollat på nätet - det kommer bli bra väder!

  

Måndag

skönt soligt

Natt: 23°C  Dag: 32°C

Fredag

vackert soligt

Natt: 19°C  Dag: 28°C

Tisdag

behagligt molnigt på morgonen

Natt: 23°C  Dag: 30°C

Lördag

behagligt mycket moln

Natt: 21°C  Dag: 28°C

Onsdag

behagligt soligt

Natt: 23°C  Dag: 30°C

Söndag

skönt molnigt på morgonen

Natt: 22°C  Dag: 32°C




Regnigt idag.

Det är så mycket på gång och att göra nu, därför är jag lite dålig på upptaderingen. Men jag ska bli bättre, I promise!

Idag började jag inte jobba förens 12 så jag hann några ärenden på stan. Jag hade tänkt gå upp och träna men Top Model och dåligt väder höll mig kvar i soffan. Lagom till tiotiden då affärerna öppnade så tog jag mig ut och postade bl.a. ett brev till mamma. Det är ju morsdag på söndag så jag skickade henne en liten present =)

Gick till Body Shop och då var det en liten skylt som sa Drop in Ögonbrynsplock. Jag slog till och fick mina bryn fint noppade. Det skulle egentligen kosta 85kr men de bjöd mig på den lilla treatment =) Sjysst!

Ett litet inköp på Lindex blev det också. Superfin tunika. Jag är inte så mycket för färgglada plagg, gillar mest basic-stuff, men den här var så fräck och somrig så jag slog till för omväxlingsskull.



Den blir nog supersnygg med brunbränd kropp och stajlad med stora smycken! Eller vad tror ni? ;)

Inte långt kvar nu.

Det har inte blivit så mycket träning ihelgen. Igår var det en slappardag, ingen baksmälla, men jag hade några timmars arbete lite städning hemma och sen var det bara soffan och en godisskål som gällde.

Så nu är det faktiskt skönt med måndag igen.. och det är ju inte långt kvar till turiket =) På fredag åker vi, så det är mycket som ska hinnas med tills dess. Men jag börjar med idag. Jobbar till 14.30 och då är det raka vägen till gymmet. Ska köra ett svettpass, måste rensa ur kroppen lite. Sen middag och sola - måste bygga upp en liten bränna innan freag ;)

Lördagen i bilder.

I lördags var vi ute i Nisses stuga och hade det jättemysigt. Solsken, en skvätt regn, grillspett, supergodmat, trevligt sällskap, badtunna, kubb, luftgevärsskytte och bastu är bara några ord som beskriver kvällen.
Och här kommer kvällen i bilder :)

Fler bilder finns på facebook.

Beautiful sunshine.

Idag har man ett sånt där roligt arbetspass på jobbet. Delat pass som det heter (12h) Man jobbar 8-12 sen har man ledigt fyra timmar (snacka om långlunch) och sen jobbar man fyra timmar till... Sen får man åka hem, en fredag! Pjuuuh.

Men mellan arbetspassen så hann jag med att cykla hem, äta, kolla på djurpoliserna och köra ett stenhårt pass på gymet. Det var skivstång i alla möjliga övningar och avslutade med löpning i högt tempo. Gaah it feels good!

Nu är det tack och lov bara en timma kvar sen ska jag hem till sambon och äta god middag som han lagat, lax och potatis. Avslutar kvällen med en lugn stund i soffan,  kanske lite godis (hoppas han köpt choklad) och en dramakomedi på tv.

Och imorgon kommer det hända grejjer ;)
Over and out.

Jag har en bra magkänsla.

Säsong 09/10 kommer jag spendera i Lindesberg tillsammans med min sambo :)

Här är en artikel från norran


Josephine till Lindesberg

Josephine Tegenfalk som förra säsongen spelade i Norsjö Volley har skrivit på för Lindesberg.
Josephine kom till Norsjö från Elverket i fjol och gjorde en mycket bra säsong. Kronan på verket var när hon i mars fick Svenska volleybollförbundets utmärkelse "Årets genombrott".

När Norsjö efter säsongen drog sig ur elitserien fick Josephine se sig om efter en ny klubbadress. Nu är det klart att det blir Lindesberg.

En anledning till det valet är att det finns hockeylag i närheten som är intresserade av Josephines sambo Anders Söderström. Han spelade förra säsongen i Clemensnäs.

- Lindesberg kändes helt rätt. Vi fick ett starkt stöd från klubben från första början, säger Josephine.

Flyttlasset går i början av augusti. Fram till dess får hon sköta träningen på egen hand.

Målet inför nästa säsong är att fortsätta utvecklas och att en redan vass serve ska bli ännu vassare.

- Jag hoppas få en topplacering i serveligan. Det är ett litet mål, säger Josephine.

Har ni några frågor?
Kommentera inlägget så svarar jag :)


Lindesbergvolley.

Artikel hämtat från Lindesberg

Årets genombrott klar för Lindesberg Volley
Det är med stor glädje vi kan presentera att passaren Josephine Tegenfalk, utsedd till "Årets genombrott" i svensk damvolleyboll 08/09 av tränarna i elitserien, har skrivit på för Lindesberg Volley. Josephine kommer att bli en viktig kugge i Lindesbergs nya spelmaskineri. Hon kommer att bidra till att lagets spel blir mer varierat än förra säsongen. Josephine är van vid att köra många centerattacker från sin tid i Norsjö och detta kommer hon att få möjlighet att utveckla i sin nya klubb. Varmt välkommen till Lindesberg Volley, säger vi till Josephine Tegenfalk!  
  
Foto: Åke Andersson, Norsjö.  
Juryn, bestående av tränarna i elitserien, som utsåg Josephine till "Årets genombrott" i svensk damvolleyboll 08/09, presenterade följande motivering: "Med flyt i aktionen, variation och ljuvliga fingerslag på en jämn, hög nivå har Josephine tagit Västerbotten med storm och bevisat att hon hör hemma i Elitserien."   Fakta om Josephine Tegenfalk   Position: Passare Längd: 170 cm Född: 1988 Säsonger i elitserien: 2 Moderklubb: Vallentuna Senaste klubb: Norsjö

Jag lider

av en släng bloggtorka, som det så klyftigt kallas, för tillfället.
Lägger upp två bilder i brist på annat...


Återkommer vid ett senare tillfälle, nu är det middag hos svärföräldrarna som gäller :)


Glömde ju även tillägga att på de här bilderna har jag extensions :)


Juste.

Måste ju visa hur min nya frisyr blev.


:)

Jahaja.

Satan så trött jag var imorse, så jag tog mig en lång snooze till nio. Steg upp åt god frukost och sen tog jag en sväng till gymmet. Patrik, på 360, sa att jag skulle göra ett kond.test = springa så fort som möjligt 2km. Gaaah! Inte roligt, men jag körde på och fick väl inte sådär jättebra tid. Inget jag är stolt över och inget jag tänker lägga ut här =) haha ne skojja, jag kan bjuda på min kassa kondis. Jag sprang på 9,35. Men det är roligare att inte vara på topp från början utan att se reslutat och ha ett mål att sträfa efter... Är ändå huvsat nöjd ändå om jag tänker efter, eftersom jag aldrig gillat att springa eller ens ängat så mycket energi åt konditionsträning. Men men, efter det så körde jag lite styrka. Biceps, axlar, benböj, benpress och lite "pinnövningar". Sen tog motivationen slut och jag körde mage som avslutning och cykla hem. Inget superpass men bättre det än inget.. :)

Hjäääälp!

Den här dagen går ju så sjukt sakta. Och bara tanken att jag har samma jäkla skitpassa imorgon till 22 gör mig deppad.
Ge mig nåt bra pepp tack, I need it!!


Blond again.

Hela helgen har ju bara varit en stor försmak av sommaren. Riktigt varmt och härligt! Därför har jag inte setts till här på ett tag.

Men nu är det måndag och vardagen börjar igen med jobb och jobb, så vädret är helt oberoende nu ett tag framöver..

Iaf, så är det ju den 18 maj idag.. och om 35 minuter ska jag sätta mig i frisörstolen hos Elin på Clive Russel och bli BLOND! =D

Lateeeer ;)

Lördag.

Hittills: Barbell 1h, mage + rygg, löpning.
Nu: lunch, dusch.
Senare: Fint väder = ute hela dagen, några ärenden på stan.
Ikväll: Grilla, festa, umgås!

Ha en bra dag, det tänker jag ha! :)

Äntligen fredag säg.

Åh vad roligt det ska bli idag. Jag är superladdad! Shit alltså, det kan inte vara bättre än såhär en fredag! Jag ska jobba på underbara Xzakt till 19 ikväll! På en fredag!!(?) =D =D

Känn ironin!
Seriöst, jobba till sju en fredag..? Why god, why?




Måste lägga upp en bild på denna heta, starka, ståtliga kvinna.
Helt klart en förebild!

Jag gillar rubriken!
Real women  have curves.

Något nytt.

Jag har testat något nytt idag. Efter jobbet cyklade jag hem och åt lite mat, lax med kroketter.. Sen bestämde jag mig för att ta mig till gymmet och köra ett pass. Poweryoga stod på schemat från åtta till nio. Det passade utmärkt och jag som aldrig testat yoga förut blev taggad av utmaningen. Och det var verkligen en utmaning! Man vred kroppen och stod nästan på huvudet i vissa ställningar. Instruktören sa sen efter passet att man kan få diverse biverkningar om det är bland de första gångerna man kör yoga.. typ huvudvärk, en finne kan ploppa upp, svettas m.m... Och jag måste medge att lite skallebang närmar sig. Men det är lugnt för det kändes verkligen som att man rensade kroppen och att det är nyttigt!
Poweryoga är nåt som kommer upprepas framöver :)

Morgonpass och massage.

Jag bara älskar dessa mornar, de är så underskattade! Även då man börjar jobba 12 så är det skönt att gå upp i tid och ta sig ett träningspass. Det var precis det jag gjort idag. Gick upp med sambon och när han gick till jobbet tog jag mig till 360, fick först en massage för min rygg och sen körde jag ett hårt löppass. Sprang 4 km sen gjorde jag några tunga mag och rygg övningar. Skönt att svettas ordentligt, det känns att man rensar ut kropper på lite slagg o sånt...
Sen en skön lugn duch och kycklingsallad till lunch.

Nu redo för jobb till 18!

Tröttmössa.

Det är hur skönt som helst att jobba 9-13 som jag gjort idag. Då har man hela eftermiddagen att göra massa saker, tvätta, städa, gå på stan, laga middag m.m m.m.. men man måste ju ha energin till det också. Tyvärr har jag inte haft det så det har blivit en eftermiddag på soffan och en lite tupplur i sängen... vi gjorde ett tappert försök att gå på stan men det var ingen höjdare.. Ska iaf ta mig iväg på träning snart då älsklingen ska spela innebandy som alla andra onsdagar kl sju! Då blir det löpning och ett biceps eller triceps pass, har inte riktigt bestämt än.. men får se vad jag känner för när jag väl kommer till gymmet! Hmm jag kanske ska gå på nåt pass.. ska se om det är nåt bra nu ikväll..

Jo men det får bli en timmas Barbell.

Later.

En latte på CK.

Det blev tre pinnar på stan. Två rosa och lila nagellack och sen ögonbrynswax. Det ska tydligen vara jättebra, ist för att noppa. Jag får prova ikväll och se vad jag tycker om den metoden.

Btw, jag ska berätta om min latte historia. Jag var på Kitchen på CK och beställde en latte (jag glömde säga att det skulle vara en chokladlatte). Så när jag tog en slurp så smakade den starkt och inte så gott. Jag samlade mod och gick till kassan, berättade om min smakupplevelse och då sa hon jamen du vi fixar en ny... - Ta med lite choklad i! - Ja visst inga problem.
Det kallar jag service. Trevlig, inga motfrågor. Den nya latten smakade mkt bättre!
Och min självkänsla växte en smula på köpet.

Den här låten får mig att minnas tillbaka inför alla matcher vi haft i Norsjövolley, och hur Kerri spelade den på sin Ipod så högt att vi andra kunde vara med och digga! I like it! Miss you Kerri :)

Och Beyonce är ju förjävla het!

En metafor.



Vi står på perrongen och tåget har anlänt.
Ett JA,
och tåget börjar rulla!


Operation töja ut nya jeans.

Jag har köpt ett par jeans på Stadium häromdagen. De kostade bara 99kr (ord. 499). Det var rea på rea!
MEN de är, precis som alla andra jeans för tjejer, mkt tajta. Lyckligtvis är det stretch så efter liten stund av användande så kommer de töja ut sig någon storlek. DÅ kommer de sitta bra, men nu är de som sagt mkt tajta.
Någon som ha några bra töj-knep? ;)


Full rulle.

God morgon, god morgon underbara lediga dag!
Jag tog en liten sovmorgon till åtta, åt frukost, kollade på Djurpoliserna i Houston (mkt bra program), oljade in trallen på balkongen och sen begav jag mig till gymmet.
Jag körde ett hårt överkroppspass; axlar, bröst, biceps, skulderblad. Och mage och rygg så klart men där tog jag det lite lugnt med de sneda övningarna eftersom ryggen inte har blivit helt hundra än och då är det dumt att göra nåt förhastat så jag får lika ont som i början. Men jag slog mit rekord på brutalbänken, nu är jag uppe i 26! Bara tio kvar så har jag slagit systrarna Harlins rekord :)

Nu tänkte jag ta mig en liten lunchbit som ska bestå av sallad och nyttigheter, ev. en latte på stan också. Dagen bjuder på bra väder och då blir man sådär glad och shoppingsugen, så det kanske blir ett inköp eller två. Får se!

Ny plagg från H&M.

Tyvärr har det inte hunnits med ett träningspass idag, endast lite cykling hit och dit. Det har varit fullt upp efter jobbet med planering, snack och liknande om nästa säsong... Så jag kommer köra en träningsdag imorgon, minst två pass, för jag är ledig från jobbet.

Vi tog oss en sväng till svärmor vid åtta då vår beställning från H&M hade kommit. Jag hade beställt fyra plagg, två av de åkte tillbaka och två behöll jag. En superfin bikini i marinblå/vit randig och en söt bh; svart med ros prickar.


Den sitter som en smäck och jag är helt förälskad! I love it!


Ja hej, jag heter Laila Bagge...

Guess what! haha helt sjukt! så jäkla coolt! =) Jag jobbar ju på Xzakt som är kundtjänst för vissa företag, bland annat åt ett tv, telefoni och bredbands operatör. Och jag sitter och tar samtal och hjälper kunderna med diverse saker.. så helt plötsligt får jag ett samtal och jag svarar precis som vanligt: Hej, mitt namn är Josephine, vad kan jag hjälpa dig med?
Då hör jag en röst säga: Ja hej, jag heter Laila Bagge!
Jag får hennes personnummer och knappar in i system för att få upp hennes kundbild. Oh My God, det är verkligen hon! Rösten är bekant från Idol och jaaa helt sjukt!
Asså hallå JAG har pratat med LAILA BAGGE =D Så jäkla coolt!
Självkart spela jag proffsig kundtjänsthandläggare och hjälpte henne med hennes ärende. Hon var riktigt trevlig och tackade så mycket för bra service. Efteråt var jag helt uppe i varv :)



Jaja jag vet, jag är lite kändiskåt. Men so what! =)

Run for your life.

Jag har inte kunnat träna nån styrketräning på sistone pga ryggen, men löpning har jag kunnat köra. Har hållt mitt ord och har sprungit minst 2 km varje dag. Idag sprang jag tex 4 km! Och för en gång skull så tycker jag det är relativt roligt att springa, eller snarare skönt, så då är det bara att köra på så länge den känsla håller i sig. Man vet aldrig hur länge den varar.




Officiell ursäkt.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! 
När jag kommer hem säger älsklingen: Jag har läst din blogg, du har ju skrivit fel!!
Det är nämligen så att skrov är bara hamburgare med pommes, inte pizza och kebab. Ursäkta mig!
Hur som helst så är det ett bra uttryck :)

Bäst i test.

Läste i veckorevyns senaste nummer och där hade de BUS-test och då var den jag använder, Åhléns, bäst i test.
Jag kan verkligen rekomendera den.
Endast 80 kr och man får färg efter bara några timmar.
Luktar inte illa.
Håller länge.
Lätt att aplicera.






Påhittigt och bra.

Tiden har gått väldigt fort i helgen.
Igår jobbade jag fyra timmar sen gick jag och älsklingen ut och åt middag på Tatung.. som en liten dejt! Sen var det Twiglight hemma i soffan med godis som gällde. Riktig mysig kväll.

Idag har det regnat, regnat och åter regnat men det har inte gjort någonting för jag har jobbat heeela dan.

Jag tog mig friheten att äta lunch på Frasses också. Här uppe finns ju inte Donken... Det roliga, och smarta, är att norrlänningarna kallar ett snabbmats-mål för ett skrov. Bra slang och väl använt. Det inkluderar pizza, kebab, hamburgare.. ja all snabbmat i stortsätt.
Jag gillar det uttrycket! =)

Vini Vidi Vici.

Jag ljög. Jag vet, förlåt. Jag lovade att ta med kameran i högsta hugg men jag GLÖMDE den hemma! Baah, vad dålig man kan vara då. Men vi hade jättekul ändå, det var så skönt att vara hela laget samlat. Prata massa minnen från säsongen, spekulera om framtiden och tjoa och tjimma. Precis sådär internt och roligt som vi har det när vi är tillsammans. Det är självklart sorligt att säga "farväl" men blicken är framåt och det är en ny säsong på gång med nya satsningar och nya mål. Vart blir nästa destination?




Tack för en underbar säsong!
I love you all tjejer :)

Bittersweet.

Idag ska jag på jakt efter ett par träningsbyxor sen ska jag till Norsjö för en avslutning med laget. Vi ska spela brännboll, men eftersom min rygg inte blivit hundra än så får jag hålla pointscore eller nåt :), sen blir det bad och middag.

Smörgåstårta och trevligt sällskap.

Det var en mycket trevlig och lyckad dag igår. Älsklingens mamma, pappa, farmor och mormor kom på fikabesök vid tretiden. Då blev det även lite presentöppning. Av mig fick han ett par rutiga short från Esprit och ett naturvitt linne från Carlings och Osis, dust it.
Hehe måste bara berätta, älsklingen fick pengar av sin farmor och det första hon säger är att han ska bjuda mig på middag! Hon är bara för härlig :)

Sen blev det en liten pause och vi fixa till nästa besök. Smörgåstårta med goda vänner och kaffe med kaka. Riktigt trevligt!

  


Någon blir visst 25 idag.

Grattis på födelsedagen älskling!
Imorse överraskade jag älsklingen med en ros, ljus, kort och litet paket på sängen. Han blir 25 idag och familjen kommer på fika vid tre sen kommer vännerna vid sju och då är det smörgåstårta och, såklart, hockey!

Nu ska jag titta på topmodel (är ledig från jobbet idag) sen ska jag ut på stan och shoppa lite grann. När jag var ute igår och handlade presenter och diverse ting så såg jag massa fina kläder men jag hade inte tid med egen shopping så jag tar det idag istället. hehe!


Aldrig mer?

Här är artikeln som Norran gjorde om mig idag:



Josephine fortsätter i eliten

Josephine Tegenfalk kommer att spela elitserievolleyboll även nästa år. Men ny klubbadress är ännu inte klar.

Josephine kom till Norsjö från Elverket inför förra säsongen och blev snabbt en av de tongivande spelarna i laget. Hon belönades också med Svenska volleybollförbundets utmärkelse "Årets genombrott".

Josephine tänker fortsätta sin elitsatsning och då är spel i Norsjös division I-lag inget alternativ.

Hon har fått anbud från några elitserieklubbar men har ännu inte bestämt sig för var hon ska spela nästa säsong.

- Det måste matcha med min sambo så att han kan spela hockey. Vi håller på att kolla runt lite grand.



Jag kommer sakna det fantastiska intresset från publiken och tidningarna, tur att jag klippt ut och sparat alla artiklar genom säsongen ;) Kul att ha när man blir äldre om inte annat.

En annan sak som är lite kul, men ändå lite sorglig på samma gång är att, bilden som Norran publicerade i denna artikel är den första bilden som togs och visades i min absolut första artikel i tidningen (första träningen i Norsjö) och nu är det mest troligt den sista bild som visas i den sista artikeln om mig.
Hoppas de väljer att skriva om mig fler gånger, annars blir jag lite sorgsen om det här är den sista artikeln.. Jag har lite svårt med tanken "aldrig mer".

Please don't leave me.


Rainwdrops falling on my head.

Det har bara varit rent pissväder hela dagen, regn, regn och åter regn. Men det har inte stoppat  mig. Jag har varit på stan och storshoppat inför morgondagen. Älsklingen fyller 25 så det blir lite kalas här. Så jag har handlat lite presenter och sånt :)

Sen har jag även hunnit med ett besök hos kotknäckarn. Känns lite bättre i ryggen men den är inte hundra än. Ska dit igen nästa vecka.

Jag har också agerat frisör hemma. Är lite chockad över att jag fick förtroendet att klippa älsklingen men det blev faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv :) positivt överraskad!

Back hurts.


Jag har fortfarande ont i ryggen. Inte bra.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv :)


090505

Det blev ett morgonpass på gymet idag också, den här gången lite längre. Sprang 2,5 km sen körde jag ett styrkepass med fokus på triceps och skuldrorna. MEN, när jag kör sista övningen på maskin innan jag tänkte köra mage och rygg som avslutning så knäpper det till i korsryggen - och jag kan typ inte böja mig! =/ Inte bra, inte bra alls! Så nu är jag något orörlig och har relativt ont. Hoppas det ger efter sig och släpper efter ett tag, orkar inte ta mig till någon naprapat eller liknande... 
Snart är det jobb 12-18 igen som väntar och pannkakor (här uppe även kallad plättar) till lurre.
See ya later.




Knut.

Jag har ju nästan lyckas övertala älsklingen till att skaffa en liten vovve. Han kommer att heta Knut, för det har jag redan bestämt :), men vet inte riktigt vilken ras som skulle passa oss. Han får inte vara för stor och inte för liten spä och spinkig.
Någon av de här raserna kanske:
   


Har ni något bra förslag?

Ren inspiration.

Jag bara älskar den här bloggen! Hon har så sjukt snygga ben också - vältränad, där man ser musklerna.
En förebild helt enkelt.

New trend - hiss eller diss?

Morgonpasset på 360. Det blev en kort visit på gymet, men bättre det än inget. Jag sprang 2 km sen körde jag mage och rygg. Maxade på brutalbänken och slog mitt eget rekord. 25 st! =) wohoo. Vad har ni för rekord? Jag vet att volleyboll-legenden (om man nu kan kalla henne för det) f.d passaren Dewi Surjadi hade 32 som rekord i Elverket! Bra fysad :) Men det ska vi nog kunna slå till slut. hehe.

Och juste, btw, har ni sett det nya trenden?

 
Lite längre modell.

Och den kortare modellen.

 Vilken tur jag har då. Jag äger ju hur många kortbyxor som helst, genom volleybollen.
Jag kommer bli superinne! yeah - känn ironin ;)
 

Söndags eftermiddag.

Skönt och tugnt benpass avklarat!
Det var curl, gute, benböj, press m.m som stog på träningsschemat. Sen en massa rygg och mage. Bålstabben är stommen till all träning och reslutat =)

Sen blev det lite solning också, så nu är man bruuuun.



Och eftersom jag varit superduktig idag är jag välförtjänt av lite popcorn och lysmelk - Mums!


Skärpning.

Jobbet har avdankats i rask takt. Har inte hänt så mycket och knappt några samtal blev det. Fasen vad skönt det är med lättförtjänta pengar ;)
Ida på jobbet skrämde upp mig rejält också med att svininfluensan kommit till Sverige(!) Läs aftonbladet. Inte bra!

Jag har även kommit underfund med att jag är dålig på att ladda upp bilder, och det ska det bli ändring på.
Vi börjar här med en bild från imorse. Lät håret självtorka så jag fick lite vågigt hår med volym, och mittbena på det.



Rysningsframkallande.


Bra start på dagen.

Liten sovmorgon till nio sen var det en 2,5 km löprunda innan frukost. Det blev fiberrik gröt, proteinpulver och ett glas mjölk :)

Nu är det jobb 12-18 som väntar. Inte tråkigt med 100% ob-tillägg!

Godmorgon.

Kvällen igår var toppen och nu är det en timmas gympass som väntar för mig och älsklingen.
Vädret är underbart, hoppas det håller i sig nu!
Idag ska vi också till Rusta för att köpa balkongbord och stolar, till Expert och titta på en ny mobil till mig och sen några till småärenden.
More later. Ha en bra dag!!

Solsken och jobb, ingen bra kombination.

Idag är det typ Skellefteås varmaste och soligaste dag på året! Och jag sitter innanför fyra tråkiga väggar och jobbar! Inte roligt men bra betalt. Dessvärre ringer det inte så mycket heller, inte så konstigt kanske - de flesta ligger väl hemma och är bakis eller är ute i solen och glassar, så det finns inte så mycket att göra. Därmed ett blogginlägg :)

Ikväll ska vi på middag + filmkväll hos svärföräldrarna. De bjuder säkert på något gott, det är de bra på :) och god efterrätt!


Välkommen till min blogg.