inget speciellt.

full fart på en ny vecka. händer inget speciellt. jobb 8-15 varje dag och träning på kvällen. imorn har vi match och för att ta oss vidare till svenska cupepfinal så måste vi vinna mot degerfors.
Ska jobba på IIS i ef.m 15-18 så det blir att dra till träningen direkt efter. Hoppas det har kommit in lite nya kläder :)

Simma lugnt!


great weekend with the best team - LV.

hemkommen från ännu en great weekend med bästa laget! Vi har haft massa skoj, vunnit alla matcher, bott på scandic och ätit asgod frukost! Och så har vi tom klämt in lite snabbshopping i Kista galleria och Sollentuna centrum.
Men nu äntligen har vi ledigt två helger i rad! Så jäkla skönt ska det bli ändå. Ladda upp inför serien. Det är bara ett par veckor kvar nu. Tiden går fort när man har roligt.

A är på bortamatch och kommer inte hem förens några timmar så jag ska packa upp väskan, städa lite och ner och sola tänkte jag. Sen är det soffan som gäller.

Nåndag imorn. Jobb. träningsledigt på kvällen men kör nog ett gympass ändå. Ja, då är en ny vecka snart igång igen.


already gone.

morn morn! nu ska jag off to work, så hinner inte skriva så mkt. Det är en fin morgon iaf med bitande kyla och härlig höstsol. Hoppas det håller i sig hela dan.

Hare bra allesammans!


du finns i mina drömmar när jag sover.

träningen gick superbra. Matilda fyllde år. Grattis! Men eftersom jag jobbar imorn och måste va fräsch så håller jag mig kvar i Linde medans några i laget drar hem till födelsedagsbarnet och firar lite. Jag sparar mig till lagfesten första oktober ;) Det är nästa helg det. Nu ihelgen drar vi till Sollentuna för att spela turnering. Det har varit mycket volleyboll nu och nästan alla helger har varit mer eller mindre uppbokade men nästa helg har jag stora planer för mig och lovely. Kvalitétstid ska det bli lördag söndag!!




behind these hazel eyes.

Har jobbat på särskolan 8-15 idag. Perfekta tider!
Det har inte varit annat än regn ute hela dagen så mycket data, teori och sköna raster har det blivit.
Ska snart iväg och gymma lite innan volleybollträningen tänkte jag men måste först fixa spotify. Det bråkar med mig hela tiden så jag får ladda hem det på nytt.

annars har det inte hänt så mkt idag. så jag sätter nog punkt här.



min tågresa ner till Borås.

Ihelgen spela vi Knallecupen i Borås och min resa dit var minst sagt intressant och jobbig. Jag jobbade nämligen i fredags och var tvungen att ta tåget själv ner för laget och coach åkte på förmiddagen.
Jag hann inte åka så långt med tåget från Örebro, typ en timma bara, så smäller det till och gnisslar som bara den under tåget! sen tar det tvärstopp. Det visa sig att vi kört på en älg! Eller som tågpersonalen själv så fint sa "Den stod ivägen". Och efter en tids väntat och försök av personalen att fixa skadad som älgen gjort under tåget så säger de att vi inte kan åka längre med detta tåg för skadorna är för stora. Suck och stön!
Det var bara att invänta ett annat tåg som kom och "evakuerade" oss.
TVÅTIMMAROCHFEMTONMINUTER försenat!!
Jag var lagom trött och sliten när jag äntligen kom fram till laget i Borås.
MEN! Vi vann igår mot Falköping i finalen så en guldmedalj och två pokaler följde med hem! Och då åkte jag faktiskt bil som tur va.
Det lyckas alltid hända nåt när jag åker tåg... varje gång. Slår aldrig fel!!



måndag morgon.

Det har inte blivit så mkt inlägg här på sistone men det har att göra med att jag jobbade två jobb förra veckan (8-15 och 15-18) och sen träning varje kväll på det!! Så jag har varken haft tid eller ork att titta in här.
Men den här veckan blir nog lite lugnare. Jag fortsätter jobba på särskolan som assistent och idag när det är studiedag så passar jag på att jobba några timmar på IIS. Ska försöka hinna dra in till Örebro efter jobbet också, vi är nämligen träningslediga ikväll!!! Wiihooo, hur skönt är inte det liksom!


se hur sommaren blir höst.




mina roliga dagar som blond är nu över.

Japp, då var man brunett då! Det är sjukt ovant och jag bli lika chockad varje gång jag ser mig i segeln, men det går nog över om ett par dagar. Det ser dock väldigt nyfärgat ut och det är ju inte så jättesnyggt men det blir bättre efter nån tvätt.


Det är svårt att fånga den verkliga färgen på bild, det blir alltid så annorlunda beroende på ljus osv.
Men det är lite mörkare än på bilderna.


snart dags för en förvandling.

God morgon! Idag har man stigit upp med tuppen och till gråmulet höstväder men det gör inget för snart ska jag bli brunhårig haha. Ska traska iväg till Fia på Hårstudion snart och jag hoppas verkligen hon kan göra mig nöjd ;) Det är svårt att färga från blond till brunett, det får inte bli grönt och inte för rött... Resultat kommer senare idag!
Jag kommer även jobba på dagis i efter lunch så får se om jag hinner visa en bild då eller om det blir i ef.m.

Ha en bra dag allesammans!


några bilder från elitturneringen.


big W.

Vi vann! Jajemän, hela turneringen. Vi förlora inte ett enda sett! Ni kan kallas oss oslagbara :) haha okej nu ska vi inte överdriva och få vattenskalle. Men det kändes skönt att vinna, såklart. Det blir bara bättre och bättra på vår sida och jag ser framemot kommande träningar så vi kan slipa ännu mer och bli ännu bättre inför alla seriematcher, cuper och allt som ska spelas och vinnas!

Jag är helt slutkörd och kommer bara ta det lugnt ikväll. Kan hända att det blir en solning och sen mysa ner i soffan.
over&out.


en dag utan gränser.

God morgon! Nu har jag laddat med rågbröd och gröt till dag två av elitturneringen. Igår gick det vägen för oss och vi vann alla matcher. Idag är det semifinal och förhoppningsvis final!






vilken färgton, det är frågan.

Inte många dagar kvar tills jag blir brunett nu! Men frågan är hur mörkt jag ska färga.. hmm..



Eller kanske ännu mörkare!?


elitturnering i Lindesberg Arena.

GAME DAY!!
Yes, då var det dags för helgens Elitcup. Många matcher idag och imorn så det vara bara att ladda imorse med fiberhavregrynsgröt - en favorit!

Lördag: 10:00 Lindesberg-StavangerSöndag:   10:00 Semifinal 1
            11:30 Sollentuna-RIG Falköping
            14:30 RIG Falköping-Lindesberg
            16:00 Sollentuna-Stavanger
            17:30 Stavanger-RIG Falköping
            19:00 Lindesberg-Sollentuna
 
Söndag    11:30 Semifinal 2               
               14:30 Match om 3:e pris
               16:00 FINAL



nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys.

Blev jobb på dagis 6 timmar idag, tillsammans med snygga Emelie och 9 toksöta men speedade barn. Vi lekte disco, dega och bara busa massa. Det var en händelserik dag som tog nästan all must ur mig. Men det var ju bara att ladda om en timma och ta sig till hallen - träningsmatch mot Stavanger. Tre snabba set och nu hem, äta god mat, kolla film och käka godis sen få mina åtta timmars sömn och upp tidigt imorn för att spela en träningscup!


du visste nog att jag hade mina skäl.

Snart är det jobb till 18 som gäller, i klädesbutiken IIS här i stan. Ska bli skojj! Det har kommit massa nya höstgrejjer så det kan hända att ett och annat slinker med hem. Direkt efter är det träning som gäller så jag kommer inte hem förens sena timmen.. får se om jag hinner med ett till inlägg då.

Juste, en god nyhet är att jag fått ett längre vik som ev. leder till fast jobb. Såå håll tummarna :D

Ha en underbar niondeseptemberdag!


då ska vi se vad vi har på oss idag.





kofta - gina tricot
jeans - miss sixty
skor - h&m



ge mig kylig höst och koftor som värmer.

Två gobitar från H&M jag fick hem förra veckan:
 





Och två myskoftor jag vill ha:


  


ett riktigt schmäck-par.

Hämta ut mitt paket från H&M idag. Tre jeans och ett par skor. Dock åker två par jeans tillbaka för det var inte riktigt som på bilden.. Men ett par behåller jag, ett riktigt schmäck-par! (de sitter alltså som en schmäck) och skorna är också keepers!




september med riktigt höstväder.

Klockan är bara halv tio och jag har redan hunnit med 4a maskiner tvätt, hänga upp, torktummla, städat lite, ätit frukost och snart bloggat! Ska snart iväg till jobb och det är ruskigt höstväder utanför så det blir gummistövlar på. Ikväll är det träningsledigt så ska upp på ishallen och kolla när lovley har träningsmatch.

Hej så länge.



mina blonda dagar är snart över.

Pjuhuu vilken träning. Säsongens bästa! Känns riktigt bra, både i kroppen och knoppen. Men det är ba kul :)
Mycket spel, fart och fläkt, många rallybollar tunga spikes, grymma digs och takade block.. Ser lovande ut inför helgens cup på hemma plan i vår brand new arena!

Uppstigning 7 imorn för tvättstuga och sen jobb 10-14. Jag har det bra! Love my life :)


Mina blonda dagar är snart över.


en helt vanlig tisdag.

Steg upp tidigt imorse för att köra ett tungt pass på gymet. Blev benböj, frivändningar, löpning och lite mage, rygg.
Vi tränar på rätt bra nu med volleybollen så all energi går åt till det tyvärr. Hade möte med CC angående jobb och jag får nog veta i veckan hur det blir med det - fingers crossed!

Efter en lunch med Crystal och Pula så begav jag mig hemmåt, tog en snabb powernap och nu städning. Det ser för jäkligt ut hemma. Köket har blivit som ett kontor och vardagsrummet och sovrummet har vi inte ens gjort klart efter tapetseringen. Skärpning!

Måste hinna äta nåt innan träningen ikväll så det får räcka för nu. Hejsvejs!


det var en helg full med aktiviteter.

Helgen har varit väldigt bra! Nyttig och lärorik. Vi har alla i laget kommit varann närmare och jag har lärt mig saker om mig själv jag inte visste om tidigare.
Vi hade tiokamp, simma i en iskall sjö, gick på dass, satt uppe till nattens småtimmar, bodde i en supermysig stuga, träna skiten ur oss och bara hade så himla kul!
Vi satte upp mål och prata om hur vi ser varann och vad vi förväntar oss av varann - mycket nyttigt!

Nu har jag fått mina härliga åtta timmars sömn i min underbara säng tillsammans med min underbara sambo. Tillbaka i vardagen! Idag blir det vi som tar lilla pärlan till bl.a. stadium outlet och lager.
Träning ikväll.. (och jag har träningsvärk!!)



en helg full med lagbygge.

Det har varit en stressig dag idag. Har jobbat tillsammans med sambon på särskolan som assistent och det var mycket roligare och givande än vad jag trodde. Blir jobb där imorrn med. Och appropå imorn så är det träning direkt efter jobbet och sen vidare till secret location där vi kommer ha teambuilding hela helgen. Vi har blivit indelade i grupper och fått några uppgifter men än så länge är det allt vi vet. Det här kommer bli minst sagt en intressant och spännande helg! Självklart tar jag med kameran så söndag kväll kan ni vänta er massa inlägg och massa bilder!!

Ha en bra helg alla glada :)


det finns en tid.

Det är mycket på gång nu så håll tummarna att det går vägen :)
Försökte lägga in bilderna från i helgen här igår men det ville inte och nu hinner jag inte.. så blir nog ikväll.
Ska jobba idag, imorn och på fredag! Och eftersom det är träningsledigt från volleybollen ikväll blir det lugnt efter jobbet.. eller ska nog till arenan och köra ett svettigt pass på gymet ändå :P

Ha en bra dag!



Välkommen till min blogg.