bubbleroom inspirerar.


let's play for a big W.



Jag kan inte minnas sist jag fick sova ut en morgon.. så himla skönt och uppskattat att inte behöva stiga upp ur sängen förens tio. Idag ska vi spöa Falköping som kommer och hälsar på hemma i vår arena. Hoppas det kommer lika mycket folk idag som det gjorde vid premiären - det var maffigt!

 


dricka te, tända ljus och julpynta.

va i kyrkan imorse och lyssna på juvlig sång och en rolig präst som prata om "han den där gubben" (=jesus) inför första advent. Julstämning på hög nivå!

Efter jobbet blev det träning i vanlig ordning och sen har jag städat och julpyntat mest hela kvällen. A är på bortamatch och kommer hem sent.. jag hade tänkt att tvätta också men jag tycks inte vara ensam om att behöva det.. har varit upptaget non stop i flera timmar nu..

imorn är det match också. mot RIG Falköping. 14.00 Lindesberg Arena - be there!!

over&out

superglam all from H&M.





















snart första advent.




snart är det första advent och jag måste köpa ljus, band och plocka granris i skogen sen ska jag pyssla ihop en adventljusstake!



långa längder.



Hade jag kunnat bära upp en lång klänning/kjol lika grymt som den här bruden hade jag inte tvekat..



full av förväntan.

fick precis ett sms om att mina vinterskor har anlänt! wiiie
ska springa och hämta de nu...


partylooks all from H&M.





















Frös mig igenom 0-6 i Lindehov även fast j...

img_3277 (MMS)

Frös mig igenom 0-6 i Lindehov även fast jag laddat upp med varmsockar och stickad tröja. Nu ska jag tina upp med en kopp te :)


man kan ju inte annat än älska julen.




jag är sugen på att julbaka! lussebullar, pepparkakor, bullar med kardemumma och madel.. hmm.. vart ska man börja. Jag ska söka på nätet och se om det finns några recept med en liten mindre onyttigare variant..

 

 

 

 


det skulle sitta fint.


onsdagsmorgon.



Godmorgon!
Idag blir det jobb till 15 och ikväll hockey i Lindehov. Ska försöka hinna med att tvätta, städa och lite sånt tråkigt också.. måste göras. Kan hända att det blir lite julshopping, om jag känner mig själv rätt. haha

 


kompis det går bra nu.



på kostfronten rullar det på bra. Jag är så nyttig nu! har inte ätit godis på typ tre veckor vilket verkligen inte är vanligt i mitt liv (men det ska bli). Och jag känner att förändringarna blivit nya vanor.
Nästa vecka ska jag lägga i en till växel!
Snart jul :)


det smakar jul.

Peter Jöback sjunger att han kommer hem till jul och jag myser med mitt hemmagjorda julte.

Tips! skumma mjölk med kanel och kardemumma och he ner det i te't! Julkänsla på högnivå.

 


stickat från Cubus.

 


julklapp till honom.


så jäkla snyggt, fräscht och redigt! Finns att klicka hem på hm.se
Julklapp kanske?!
 

 


Lanvin for H&M-kollektion.



klockan 8 imorse slog hm.se upp portarna för den efterlängtade Lanvin for H&M-kollektion!

 


Ikväll blev vi i laget bjudna av klubben p...

Ikväll blev vi i laget bjudna av klubben på spa/relax med bubbelbad, bastu, god mat mm. Det var superhärligt!


mittuppslaget i na - inte dåligt det :)

img_8719 (MMS)

mittuppslaget i na - inte dåligt det :)


bildregn från helgen.

   

 Fotograf åke lager


Cupmästare!


Lindesberg Svenska Cup-mästare

Efter en trevande inledningen kom Lindesbergs fysiska spel igång och laget kunde ta sin andra raka cupseger efter att man besegrat Hylte/Halmstad med 3–1 (21–25, 31–29, 25–23, 25–20). – Det känns jättebra, säger Lindesbergs Kaisa Wallin efter segern.

Hylte/Halmstad inledde starkast och kunde vinna det första setet efter ett stabilt spel samtidigt som Lindesberg gjorde en del enkla misstag.

– Vi spelade bra i första set men från andra set fick vi slita hårt för att ta poäng, säger Boris Bengtsson, tränare i Hylte/Halmstad.

Det andra setet var riktigt jämnt och först vid ställningen 30–29 kunde Lindesberg slå in setbollen och därmed kvittera till 1–1 i set.

– Det var ett avgörande set, hade vi vunnit det hade vi fått se en annan matchbild, säger Boris Bengtsson som trots förlusten är nöjd.

– Vi vann över Sollentuna i semifinalen och pressar Lindesberg med sina amerikanskor så vi ska vara nöjda, säger han.

Efter förlusten i första set kom  Kaisa Wallin in i Lindesberg vilket gjorde att Lindesbergs servemottagningen och försvarsspelet blev bättre.  Samtidigt började amerikanskorna Marjorie Giordano och Klaudia Grelowski göra poäng.

– Hela laget spelade bra och trots förlusten i första set visste vi att det gällde att jobba aggressivt, säger Kaisa Wallin.

I fjärde set orkade inte Hylte/Halmstad stå emot Lindesbergs fysiska spel. Laget som tog  tidigt ledningen med några poäng som laget höll hela setet.

– Det är riktigt kul att spela såna här matcher, säger en nöjd Kaisa Wallin.

I matchen om tredje pris var det Sollentuna som tog initiativet mot Gislaved redan från början. Gislaved kunde aldrig riktigt bjuda upp till motstånd när flera av lagets spelare var frånvarande på grund av skador. Sollentuna vann med 3–0 (25–17, 25–20, 25–19).


en tidig födelsedagspresent.




jag måste ju ha världens bästa svärmor. Förra veckan hittade jag ett par vinterskor som jag verkligen ville ha men de fanns inte i min storlek. Då hjälpte svärmor till och åkte till Umeå för att skicka hem ett par till mig. Och dessutom blev det en fin födelsedagspresent!

Hoppas de sitter som smäcken nu :)


kom nu jul.

det var verkligen inte lätt att stiga upp ur sängen imorse. Har börjat tagit rosenrot för att bli piggare så hoppas det hjälper. Men sen är det ju också den tyngsta månaden på året. NOVEMBER. Och då är det segt för mörkret faller på, träningsmängden är enorm, matcher, cuper, jobba, jobba, jobba.. och så minimal sömn för att hinna med allt hemma också. Men jag längtar till första advent, då ska jag ladda batterierna med härlig julstämmning! Det ger mig alltid lycklig och positiv energi.

Årets Julklapp.



det var som jag förutspådde! Årets Julklapp är en espressomaskin!
Jag vill ha en!

closer.




har smällt i mig en shake och ska bege mig till träning nu! Hejsvejs!


halva nöjet.





 



snart är det ju faktiskt dags att börja göra julfint hemma och nåt i den här stilen kommer nog pysslas ihop. Det är ju lite roligare när man arbetat med julpyntet för hand istället för att köpa allt färdigtåklart.

 

 

 


hang with me.

min brukare var sjuk idag igen så det blev en lugn dag för fröken T. Inte mig emot! Bowling stod på schemat efter lunch och en latte innan det. Älskar mitt jobb! haha

Bra idag är också att vi har tidig träning. Och jag ser såå fram emot efter för jag har lagat värsta goda middag som ska förtäras tillsammans med lovely (för en gång skull kan vi äta middag ihop!)


igår.




















slarvmaja.

Har slarvat lite med kosten idag. Inte ätit riktiga måltider utan mest småätit hela tiden känns det som. (förutom lunchen då som blev fisk, mos och sallad på jobbet)
Bättring imorn!
Nu ska jag ta mig till trädgårdsgatan på styrelsemöte!
Hejsvejs.

new in.


Har en mysig stund för mig själv. Rensa ta...

img_5063 (MMS)

Har en mysig stund för mig själv. Rensa tankar och fundera. Nyttigt för själen :)


Snygg topp från H&M.

 



Snygg topp från H&M!
299 :-



hon passar in perfekt.


smaskens.



taktik och träning står på kvällschemat och innan det ett gympass. Är lite trött i benen efter allt hoppassande och blockande igår så jag hoppas det blir mycket baklinjeträning för mig idag! :P

ska ladda upp med en smaskig smoothie!


änglar finns.



en riktigt bra dag.

Vilken skön dag! Inte nog med att solen skiner och det är sådär lagom isigt i luften.. min brukare var sjuk även idag så jag och en annan elev som inte skulle bada imorse gick direkt till skolan och kolla på film. Animerat! (=bäst) sen satt vi och rita en massa. När de andra eleverna kom blev det lunch och nu har vi haft datateori en timma, vilket för mig innebär surfa på nätet. Jaa, det är en väldigt soft och skön dag! Lättförtjänta pengar kallas det visst ;)


12/52.

Frukost: yoghurt, havrepuffar, färska hallon och blåbär

Lunch: vårrulle, ris, sötsursås

Mellanmål: bar, banan, te

Volleyboll

Kvällsmål: shake/smoothie knäckebröd med kalkon, gurka, paprika

det blev några ändringar i matschemat, speciellt efter träningen för vi körde mycket hårdare och längre än väntat (med tanke på den långa bortamatchen igår).


my girls.


2010-11-15.


(me 'n Crys, party at my house)

Dags för träning. Men det blir nog lugnt idag eftersom vi kom hem så sent inatt (läs ca halv tre).
Laddar upp med en god, nyttig och mättande shake!

 


jag väntar på dig.

När jag kom till skolan idag så visade det sig att min elev va hemma å va sjuk så det blev inte många timmar på jobbet idag. Stannade till lunch sen gick jag på stan och handla lite julprylar! nu längtar jag så himla mycket till att december ska börja.

Attans vi torska! Vi som spela då bra i bö...

Attans vi torska! Vi som spela då bra i början. Aja. Det är en lång väg hem. Är väl framme sådär vid två inatt. Och så upp å jobba imorn 8-15. Träning på kvällen. Bra liv! Ursäkta min bitterhet men jag är sjukt trött...


tillsammans är man mindre ensam.

Bra shopping idag! dessvärre blev jag lite nere när jag hitta ett par skitsnygga vinterskor som inte fanns i min storlek. Och de tycks vara omöjliga att beställa från internet.. eller hitta en norsk sida som har de, men då tillkommer ju frakt och grejjer.. Aja, får se om de är värda besväret!

Har haft en supermysig taco/filmkväll med bästa underbara!
och nu ska jag hoppa i säng för imorn bär det av söööderut till Ängelholm. Bortamatch!


Nu drar vi till marieberg och shoppar loss!

img_3015 (MMS)

Nu drar vi till marieberg och shoppar loss!


10/52



Frukost
: yogurt, havrepuffar, färska hallon och blåbär

Mellanmål: macka i ugn (ost, tomat) + kaffe

Lunch: spenatsoppa, morot

Middag: köttsoppa, två knäckebröd med kalkon

Kvällsmål: proteinbar, banan

(ost, ett glas vin och kex!! = mysfredag)



inreder med lite kärlek på väggen.



köpte ett jättefint enkelt shabbychic-hjärta på hon&han idag. och så lite julgrejjer men än är det faktiskt för tidigt att ställa fram.

Imorn bli det Marieberg för hela slanten och jag hoppas på att hitta ordentliga vinterskor!!

Nu ska jag dra på träning sen ha en efterlängtad mysfredag!



9/52

Gårdagens
Frukost: smoothie (herbalife)

Mellanmål: proteinbar

Lunch: kyckling, sallad, currysås,

Middag: fiberhavregrynsgröt

(Match)

Kvällsmål: proteinbar


hemmapremiär och seger.




na.se



vi vann igår! jajamen. En perfekt hemmapremiär - tv, publikrekord (närmare 500) och en rysande femsetare!
ni som är sugna på detaljerat resultat och läsa mer om matchen gå in här och här!

 


taggaaaaaa.





Okej, nu är det snart dags för matchsamling och hemmapremiär!
Let's go LV!!


H&M news.



H&M har fyllt på med lite nytt. Jag är såld på den gråa koftan till höger!

 


torsdag.


Godmorgon! Idag startar vi med en supergod smoothie av färska hallon, blåbär och såklart herbalife!
Jobbar till 15 sen är det full fokus och laddning. It's gameday honey!!

 


8/52

Frukost: fiberhavregrynsgröt (wow vilket långt ord)

Mellanmål: Proteinbar

Lunch: korvstroganoff (inte det bästa kanske, men jag tog mer sallad)

Mellanmål: Proteinbar

Middag: en tortilla med kyckling och massa sallad


det finns alltid tid för shopping.

 


Jag hann prova lite kläder när jag låst och räknat kassan innan jag sprang iväg till trädgårdsgatan.
Nya favvojeans från miss60. 26or - yeah baby!! Topp från Gestuz, och så en vit basic t-tröja i världens skönaste material från MbyM.

 


oj vad lugnt det är i butiken..

img_2787 (MMS)

oj vad lugnt det är i butiken.. ska hänga lite med världens bästa brudar sen efter stänging :)


med snön kom julkänslan.



nu blev jag riktigt sugen på lussebullar.



7/52.




Sakta men säkert går det framåt. Har haft en väldigt lyckad första vecka. Men det är långt kvar till jul och sen jobbar jag ju också för att den här förändringen ska bli livslång i slutändan.

Frukost: shake, en banan

Mellanmål: proteinbar

Lunch: en potatis, fisk, morötter, ärtor, vatten

Middag: havregrynsgröt

(Volleyboll 2 1/2 h)

Kvällsmål: proteinbar, te


nionde november.



I helgen gick det jättebra med kosten. Jag skippade brödet och juicen på hotellfrukosten och åt mig mätt på äggröra, bacon, fil och musli. Lunch och middag så tog jag mer av det gröna, kokta grönsaker, fisk och kyckling. Alltså lite mindre av ris och potatis.
Till mellanmål åt jag bananer, nötter och riskakor och såklart herbalife proteinbars.
De här små förändringarna har gjort mig piggare och gladare! Jag är inte ens sugen på godis och sånt längre. Hoppas det fortsätter så!


2010.11.9

startade dagen med lite morgonsim. det var kalaskallt i poolen så avslutade sen med att värmas upp lite i bubbeln. Härligt!

Idag blir det jobb till tre sen hoppas jag på att sno lite tid av Fia och hennes nyfödda Texas!
Träning 18-21 med taktik första halvtimmen.

skönt att få sova i sin egen säng igen.



Kom hem tre inatt, efter ca 12h bilfärd. Ingen höjdare direkt men men. Jobbade inte idag så det var väldigt bra för min rygg. Den har pajjat efter den här helgen så det var bra att kunna rehabba och vila lite.
Tog en promenad för att väcka kroppen i den härliga men superkalla-snart-vinter-väder. Sen blev det en långlunch med mina härliga amerikanskor Margie och Crystal.
Hämta ut ett paket från H&M ocskå men det var megaflopp på den beställningen. Inte ett jota satt ens någorlunda. Så det blir att skicka tebax alltihopp!


keep winning.

Big W today! Spela mot Oslo idag och de var bättre än väntat. Tog ett set från oss men vi tog tre av de och spelar en viktig match imorn. Det gäller att vinna för att gå vidare till final! Efter matchen tog vi en fika och jag är så stolt över att jag inte gav efter de härliga frästelserna :) jag tog bara en kaffe. Ett steg i rätt riktning.

sight-seeing.

Har gått runt och statsvandrat lite i Stavanger idag. Och trots regnet så är det en mkt fin stad med söta vita hus och Norges äldsta kyrka. Den var cool! Och när vi ändå är i samma genre så upptäckte jag en liten bit av himmlen när jag gick in på hm. Alltså wow vilken skillnad från sverige. Jag köpte ett halsband och leggings. Såklart att det blev lite shopping. Vi vann matchen med 3-0 också. Så nu är det dax att sova. Träning imorn 9.00 sen match 15.00. Nattinatti

2/52

Lyckades hålla hyfsat bra kost igår på resan ändå. Föll inte för några godisfrästelser :) Frukost: shake Mellanmål: banan, nötter Lunch: kycklingburgare Mellanmål: risifrutti, vindruvor

efter 13 timmar bilresa.

Det tog sin lilla tid att komma fram men tur så har jag lätt för att somna vartsomhelst närsomhelst! Vi kom fram igår natt halv tolv och det var bara lägga sig och sova på hotellet igen. Vakna upp i morse med värkande rygg, nacke, huvve, ben.. Ja hela kroppen är mör och i smärta! Haha men det är bara bita ihop. Match ikväll. Nu promenad.

1/52

Idag har jag hämtat utt mitt paket. Och det innehöll alltså... trummvirvel.. herbalife!!
Jag har bara hört massa bra om detta och att det verkligen fungerar till det syfte man är ute efter. Och i mitt fall då prestationshöjare och mer fitforfight ;)

Typiskt nog åker vi bort tor-sön med volleybollen på Nordic Championship i Norge så det blir en utmaning att planera kosten och inte slarva på hotellfrukosten och dylikt ;) Men ska verkligen försöka vara så nyttig som möjligt!

Frukost: macka med kalkon, proviva mango, kaffe

lunch: kinawok

middag: shake

Träning: volleyboll

kvällsmål: proteinbar


Jag hade tänkt att köra helhjärtat och stenhårt fram till julafton. Det är första "hållplatsen".

SMS-inlägg

img_2107 (MMS)

Min nya väst från IIS. I just love it. Och den är ännu snyggare på ;)


our dreams will come true.


i'm not ever alone, you're not ever alone.


på jobbet i måndags.



Idag har det hunnits med många ärenden på stan.. skickat paket, hämtat paket, kollat affärer, apoteket, lunch, jobbat med volleytrycket, synundersökning, lämnat papper..

ikväll blir det träning och sen packa. Vi reser till Norge imorn för att spela NEVZA, det blir en ca 13 h lång facking jäkla bilresa dit OCH HEM!! gaaah jag vet inte hur jag kommer klara detta...




nya direktiv.

nej, vet ni vad kära vänner. Jag håller allt på samma blogg/sida.. och ni som har klagat och inte gillar att jag "bara" skriver om träning och hälsa kan ju bara scrolla ner lite lätt när det dyker upp inlägg om just detta ämne.
Det blir lättare så! Men vi håller det för enkelhetens skull under kategorin Träning&Kost.


0.

Jag vill bli ett hälsofreak. Men inte i en tråkig benämning utan en positiv och friskfläkt-benämning. Vi får se hur det går, jag känner ju mig själv! Men den här gången känns det riktigt bra och motiverande. Och jag gör det för själen och välmåendets skull. Inte för nåt hetsigt ideal eller liknande, helt fel. Mer ur en träningssyn.

imorrn gåt startskottet för ett hälsosammare liv och tillvaro. Jag vill prestera bättre på volleybollplanen, jag vill bli mer fit men självklart vara piggare och må bättre. Inifrån liksom. Min vän Linda har kört på detta nu ett tag och det verkar riktigt bra. Så jag tänkte också prova!  

Och för att inte tråka ut er som inte har det minsta intresse av detta (jag har fått några kommentarer om att jag inte gör annat än tränar blablabla..) så håller jag denna specifika del i min andra flik. Den bredvid BLOGG högst upp på sidan. Den hette tidigare OM MIG men tillsvidare COOMING SOON. (Tills jag kommit på ett bra namn, eller bara tills jag inte kommer på men måste skriva nåt :P)


imorgon är första dagen på resten av mitt liv.

fick hem en avi idag. imorgon hämtar jag mitt paket fullproppat med... ;)
japp imorn börjar det! och jag är fortfarande mer motiverad then ever!

rubrik?

shit vad ont i bena jag fick idag. Det är jobbigt att arbeta i butik ändå! Kan man inte tro men 8,5 h utan rast och knappt få sitta ner och vila fossingarna är ingen lätt match. Sen var det ju bara att kriga vidare på träningen. Men det gick bra.. och tv märktes knappt av. De jobba snabbt och effektivt. Vet inte när det kommer sändas dock men får försöka hitta nån länk från internet.


och eftersom mobilbloggandet inte ville funka idag så kommer inga bilder.. får fixa imorn!


follow your dreams.



God morgon allesammans. Idag jobbar jag på IIS heeela dan. 10-18. Hoppas lovely kommer förbi med lite lunch och gör mig sällskap!
Visst är det ett fint halsband!? Jag gillar smycken med "budskap" på. Det finns fler att välja på hos oss på IIS ;) oxxo design!

hemmagjord chai.



Jag har myst ner mig i soffan i mina nya myssockar tillsammans med lovely och en hemmagjord chailatte/te! Improviserade lite med två olika sorters te, skummad mjölk och kanel. Hyfsat bra!


nytt i garderoben.

vi fick in jäkligt mkt snyggt på IIS idag! en skitsnygg väst i skinn och fårpäls (fusk såklart) fick följa med hem. Visar bild imorrn ;)
jobbar imorrn också, öppning-stägning. Sen bär det direkt av till träningen. TV kommer och ska göra reportage!

monday morning.



Det är höstlov för skolorna den här veckan och då blir det jobb på IIS ist för mig. Men det är bara kul.
Jag har ett stort paket som väntar på posten.. Hoppas det är min nya väska!





on the road again.

igår var det många timmar som spenderades i bil. Till Gislaved, spela tre snabba set och sen hem igen. Roligt var iaf att vi stanna i Jönköping påvägen ner för lunch och svängde in på IKEA. Såklart shoppa vi litegrann!
Det IKEA som är här i Örebro tycker jag inte alls är nåt att hänga i julgran. Dåligt sortiment och litet. Nej, alla andra IKEA som jag varit på är mkt bättre!

Som sagt så var det tre snabba set igår. Till oss då, för att förtydliga det hela! Tre sköna poäng. Men det som var mindre skönt var min nacke som gav mig en äcklig huvudvärk. Jag har aldrig varit med om dess like. Tur vi har en massageterapeut i laget!


Välkommen till min blogg.