Tjooohooo.

Nu är det inte långt kvar. Släpet är packat, fullpackat! och vi är redo att flytta. Jag ska göra några mackor till färden imorgon och sen lägga mig i soffan och glo på tv, bara slappna av. Det blir tidigt isäng ikvälll, ska försöka åka så tidigt så möjligt imorgon, vi har en lång resa framför oss.

Jamen juste, jag hann ju klämma in ett styrkepass imorse också, körde bara ben. Armarna var trötta efter gårdagens pass och musklerna behöver återhämta sig och bygga upp. Det blev iaf bencurl, benpress, djupa knäböj, hamstring och utfall.


Kläm in lite träning.

Mitt uppe i flytten och allt som hör till har jag klämt in lite träning också.
Det har inte varit så bra som tidigare men att städa, packa och lyfta kartonger det är fasen jobbigt och träning i sig.
Iaf så var jag på gymmet innan lunch idag och körde överkropp. Det blev mycket armar, axlar, bröst och triceps. Sen några "volleybollövningar".
Till lunch blev det sen lite pasta och kyckling och massa sallad + en loka. Lite bubbel är gott :)

Ikväll kl sju så var jag iväg på ett spinningpass också. Det var ett jobbigt pass med korta intervaller men med högt tempo och jag var nära att få mjölksyra :P
Var inte så sugen på massa mat eftersom kl hann bli åtta, så jag åt några nötter och fyllde på med massa vatten. Det är sanslöst så mycket man svettas under ett spinningpass och så mycket vätska man förlorar. Så det är viktigt att fylla på igen, annars blir man så trött och hänging nästa dag.


Moving.

Oj, oj här var jag dålig på att uppdatera. Det har inte hänt så mycket roligt de senaste dagarna. Det har bara handlat om packa och flyttstäda. Vi hade besiktning idag och det gick smärtfritt. Imorgon blir det att hämta släpet och fylla det med alla våra grejjer, sen åker vi på lördag morgon. Så kul det kommer att bli!
Igår "flyttade" vi temporärt in hos svärföräldrarna, de bor i stugan och vi sover i deras villa. Hur bra som helst. Det är ju lite svårt att bo och sova i lägenheten nu när alla grejjer är nerpackade och sängarna står på sniskan. Men det här är hur bra som helst.
Ååååh jag vill bara åka NU! Ska bli så spännande och roligt, en utmaning vi ska ta oss ann tillsammans! Vi kommer lära oss mer om varandra och växa starkare i vår relation. Ja jag vet, det kanske låter lite klychigt, men det är ju så - inte sant!?

Träningsledigt.


Gammal bild.



Jag kör på träningsledigt idag, man ska lyssna på kroppen. Och just nu säger den att jag ska ligga lågt, bara ta det lugnt och vila. Så då tänker jag göra det. Det är inte bra att träna då kroppen säger ifrån, man kan lätt skada sig eller köra helt slut på sig själv.
Att flyttstäda och packa är ju en sorts träning i sig, och det har vi faktiskt hunnit med i dag, mitt i 50 års firandet.



 

Paris Kate & I - fyndat.

Svärmor 50 år idag och det har firats med massa mat, tårta och presenter. Vi var hos de två svängar, en gång vid lunch och en gång till middag :) Perfekt - Slippa laga mat!
Innan vi åkte i förmiddags så hann jag springa ner på MQ mittemot och fynda. Jag var egentligen ute efter en jeansklänning från Zoul jag spanat in men det fanns ingen kvar i min storlek. Men som tur var så hittade jag tre olika blusar på rea. Den blommiga hade jag idag med ljusa jeans till.

Alla toppar är av märket Paris Kate & I.




Spinning som kvällspass.

Det blev ett hårt spinningpass ikväll med höga tempoväxlingar och intervaller i 1 h. Instruktören Kicki är superduktig också, hon puschar och har bra pass med bra musik man blir ännu mer taggad av.
Det kändes bra och lätt i benen idag. Spinning är verkligen "befriande", man svettas som en galning och rensar kroppen på slagg, det är bra!

Nu är jag nyduschad och helt slut. Ska mysa ner mig i soffan med fruktsallad till Lipstick Djungle.


18.25 Zlatans entré på Camp Nou.

Sambon tjatar hela tiden om hur jäkla KUNG Zlatan är, men jag fattar inte grejjen. Visst han är bra men inte så jävla bra att han ska få sig tid på tv där han entrar nån jäkla fotbollsplan för ett klubb-byte. Why?
Jag tycker han är divig, alldeles för divig. Andra säger att han får det för att han är Zlatan. Men bara för man heter Zlatan och är bra på att sparka boll så får man inte nån ensamrätt på att vara divig och dessutom oödmjuk. 
Det är inte så att jag ogillar honom men jag har bara inte kunnat fatta tycke om han. Jag är nog den enda på jorden som tycker såhär.. Men då får det vara så.

Tänk att man kan lägga runt 750 miljoneren fotbollsspelare. Jag tycker det är absurt, alldeles för stora summor det handlar om. Jag vet inte, men hallå.. svält? fattiga barn? forskning? medicin?....
Är det värt det?

Nej, nu ska han inte få mer space här...

Morgonträning.

Gårdagens söndag var en ren vilodag. Det var lugna puckar hela dagen med massa gott att äta. Jag har hållt en strikt diet hela veckan men igår fick jag unna mig lite! Det blev middag hos svärföräldrarna i deras stuga och sen en spelkväll med Retro, popcorn och godis. Riktigt mysigt var det.

Imorse kl 10 tog jag mig ut i det äntligen fina vädret, det har inte gjort annat än regna de senaste dagarna. Det blev en runda på 5 km och idag kändes det riktigt bra. Jag sprang i högt tempo och körde intervaller sista biten mellan lycktstolparna på parkbron, ca 200 meter kanske.





Sminket från Make Up Store.

High tech lighter (platina) 155 kr.
Den här är perfekt att ha på ögonlocket som en primer innan man applicerar ögonskuggan för att få den att sitta och hålla länge.
Det brukar ju annars ha en tendens att försvinna in på kvällen. Det är ju så frustrerande att sminka sig snygg och några timmar senare så har det nästan försvunnit, det ser inte alls ut som det gjorde från början.
Men då är som sagt den här superbra att ha. Var försiktig när du applicerar, så du inte tar för mycket det behövs bara ett tunt lager. Det kan annars lägga sig i vecket på ögongloben och det är inte snyggt.
Den går även att använda som highlighter och läpglans.










Rouge (sand) 155 kr.
Den här rougen är fräsch och kan användas både vid en neutral sminkning och en mer festmake.
Arbeta rougen från tinningen och ner mot kinden. Mät så du har 2-3 fingrar från näskanten till kinden, där ska du stanna med rougen. Annars kan det se rätt kladdigt och översminkat ut.

Jag brukar använda två rouger. En lite mörkare för att skugga under kindbenet och en ljusare för att få lite färg på kindbenet.












Middag på O'learys ikväll.

Snart ska vi iväg på middag med Linda, Tobbe, Pärtan, Madde och några till. Vi blir åtta stycken och det kommer bli hur trevligt och kul som helst! 

Outfiten ikväll blir svarta jeans och ett svart v-ringat sidenlinne med mörkröda naglar, röda skor och ett rött armband som detaljer.








 


Sminkkursen.

Make Up kursen avklarad. Jag fick många bra tips och köpte en hel del (visar imorrn). Först så fick jag mina ögonbryn noppade och ansiktet tvättat på djupet. Tjejen som sminkade mig var jätteduktig, hon sa dock att hon inte var utbildad, utan självlärd. Först blev jag lite skeptisk och sådär kärringaktig: "Jaha vadå, då ska inte du sminka mig. Jag vill ha en riktigt makeup artist". Men schii på mig det visades sig att hon var jätteduktig, och hade smink som sitt största intresse.

Det är ju alltid svårt när andra sminkar än, man är så van vid det man själv gör. Och jag måste medge att när jag kom hem så ändrade jag lite. Jag tyckte hon sminkade ögonen lite för mycket för min smak. Men som sagt så var hon jätteduktig.


Såhär såg det ut innan jag tog bort lite på ögonen.


Och såhär blev slutresultatet!

Make Up.

Kl kvart över tre ska jag på såndär sminkkurs på Make Up Store. Jag köper nästan allt mitt smink därifrån och nu börjar en del av mina produkter ta slut. Och eftersom jag kommer handla för, iaf minst 500 kr, så tänkte jag att det lika gärna är bra att ta en sån privatkurs som de har. Den kostar 495 kr och då sminkar de en och ger massa tips och sånt.. Och så får man produkter för det beloppet. Hur bra som helst!
Jag ska nog satsa på en kvällsmakeup!





  

Gamla flumbilder.




Morgonjogg.

Imorse blev det en joggingtur på 5 km. Det kändes verkligen tugnt. Benen var lite trötta från det hårda spinningpasset igår. Men jag kämpade mig igenom med bra tempo. Ipoden spelade Coldplay och det var kvaft ute,  det blåste sådär lagom så det fläktar lite skönt. En kall skön dusch och lunch. Nu är jag redo för dagen!







Spinning är bra.

Inte mycket blogg idag, vi har haft fullt upp.
Kan ju börja med att säga att gårdagens middag var king! Mycket god mat med mycket bra sällskap. Vi satt och pratade fram till halv elva :)

• Imorse sprang jag 5 km och det kändes huvsat bra. Hade bra tempo genom hela rundan.
• Sen blev det lunch, gårdagens pannkakor i micron. Funka bra!
• Lämna lite möbler och sånt som vi inte ska ha med i flytten, hos sambons föräldrar. 
• Spela beachvolley med några kompisar (mitt lag vann alla set ;) hehe
• Till middag blev det en kycklingsallad och den var djävlusk god.
• Kvart i sju fick jag nåt ryck och drog till gymmet och körde spinning en timma.
• Nu är jag äntligen hemma och kan ta det lugnt. Ska kasta mig in i duschen och sen göra en fruktsallad till kvällsmål.

Fullt upp idag som sagt, men I like it!
Imorrn blir det lite bättre inlägg...


Lite stressad.

Efter lunchen hos farmor blev jag mätt som en plätt! hehe :P Skämt å sido (ja jag försökte vara lite rolig där)
Tog en snabbfika med Petra på Kitchen sen tog jag mig ut på en löprunda och det kändes mycket bättre idag. Högt tempo 2-2,5 km. Snabbt in i duschen och göra ordning mig, nu ska vi på middag hos ett annat par. De bjuder på lax och potatis. Snacka om att vi har det bra nu, vi behöver inte laga mat alls idag :) Det är najs.

Puss å kram, hela dan.


Gammal bild, från förra året.


Lillördag.

Godmorgon, gott folk. Inte bättre väder idag, men det regnar inte iaf så det är ju skönt.
Jag och sambon tog oss till gymmet vid tio imorse och körde genom kroppen lite lätt.
Jag körde 3 övningar ben, biceps, triceps, latsdrag, bröst, axlar, mage och rygg. Inget tugnt, bara lagom sådär för att få igång kroppen igen.
Stadsfesten i följd av semester på Gotland och sen en dunderförkylning på det har hållt mig borta från allt som träning heter. Men nu känner jag mig 99 % frisk, bara lite hosta. Så jag kör på med träningen igen, säsongen börjar ju snart!

Det blev en 2 km löpning igår kväll också. Eller löpning å löpning, mer jogging... Men iaf!

Nu väntar pannkakor hemma hos sambons farmor. Gott med lunch.






Söndag? Nej, tisdag.

Det känns som det var söndag igår. Det bara regnade och var surväder hela dagen.
Hästridningen var superrolig! Jag fick en häst som heter Starlight (fläschigt namn). En timmas ridlektion = träningspass. Jag hade glömt bort hur jobbigt det är på lektion. Det ska skenklas, trycka med ytter, inner, gå på tygel.. ja allt sånt! Men som sagt, superroligt var det iaf! :)

På kvällen blev det flyttpacka för hela slanten. Nu är det inte mycket kvar hemma, allt ligger i kartonger och nästa vecka kommer det roligaste - flyttstäda! :P

Godmorgon.

Snart ska jag iväg på en ridlektion med svärmor. Kuuul :)


Litet äventyr.

Jag har varit med om ett litet äventyr så här på kvällskvisten. Jag var ute på en långpromenad med Tordans hund Kia medans Tordan och Anders spelade tennis. Jag hade varit ute i ca 1 ½ h och var påväg tillbaka till tennisbanan, då kommer det en lös hund springades mot mig och Kia. Hunden blir nyfiken på Kia och jag blir överraskad, jag tar i hundens halsband och tittar omkring för att se nån eller höra nån som ropar på hunden. Men icket, det är helt öde. Jag går runt lite och ser en security-kille. Jag frågar om han vet nåt men även där utan resultat. Anders och Tordan ser mycket skeptiskt på mig när jag kommer tillbaka till de med en främmande hund. Vi går runt och letar efter nån som verkar se ut att leta efter en hund.. än en gång utan resultat. Vi ringer till polisen och ger en beskrivning på hunden och så.. Han säger att ägarna oftast brukar anmäla hundar bortsprugna inom 4 h och undrar om jag kan ta hand om den under tiden. Absolut, inga problem! :) Security-killen tycker att "det är bra nån bryr sig" :) Men såklart, jag kan ju aldrig bara lämna hunden där utan ägare och allt.. aja, tiden går och vi beslutar oss för att gå hem med hunden och vänta. MEN då plötsligt ringer mobilen och polisen säger att de har ägaren på andra linjen, våra samtal kopplas ihop och vi bestämmer möte på en skola i närheten. Återförening! Så många tack har jag nog aldrig fått av någon förut.. Det var lycka i högsta grad :)


Slutet gott, allting gott!

Det visade sig att hunden, Ville, hade hoppat ut från hundburen i bilen. 
Troligen för att han fick upp ett spår, en lukt som var roligare än att vara kvar där.




I survive.

Det där gick ju bra. Det blev en promenad på en timma, och jag överlevde.
Lite lunch nu och sen ut på stan för några små ärenden. Undra vad man sen ska hitta på idag.
Hoppas på bechvolley ikväll iaf, bara vädret håller i sig.


Tålamod.

Nu är det måndag och jag är fortfarande förkyld, inte som i början, det har blivit bättre. Men jag orkar inte vänta på att bli helt hundra. Så jag testar, jag tar mig ut på en powerwalk så får vi se vad som händer :)


Kvällen med brudarna.

Lördagen var grym! Vi hade verkligen supertrevligt och kul, bara vi tjejer :)
Det blev en kinamatsbuffé och vin, massa tjejsnack och bra musik. En perfekt kväll helt enkelt! Tack :)

 
 




ps. våra grabbar vann inlinesturneringen i Glommersträsk ;)



Lördag.

Godmorgon. Egentligen hade jag vela ha värsta långa sovmorgonen, men var tog mig upp till slut. Om fem min ska vi brudar/flickvänner aka hockeyfruar ;) till Glommersträsk och hejja när våra respektive spelars hockeyinlines - nånting. Det är en årlig turnering och förra året kom de tvåa.. I år hoppas vi på en första plats :P
Nej nu måste jag dra.








Födelsedagsfirande.

Ikväll var det födelsedagskalas hos sambons kusin Maria. Förrätt, grillat och tårta. Det var supergott och jag är supermätt!
Nu är det dags att sova. Upp tidigt imorrn, för då är det inlinesturnering för grabbarna i Glommersträsk sen fest med brudarna med middag och MASSA tjejsnack :) Och jag har en nyinköpt klänning som jag nog ska ha :P
Mer imorrn, jag hinner nog slänga in några inlägg på eftermiddagen..
Sov gott kära läsare.



Superfynd.

Japp, vi hann med hela checklistan..typ, nästan.
Vi fynda ialla fall rejält på Shape idag. Vi hängde på låset, precis som 100 andra hungriga kunder som fort förvandlades till gamar när dörrarna öppnades. Det var rätt komiskt att se. Folk var ju som galna på rean, de hög allt de såg och armbågades och knuffades. Men vi fick vår soffa tillslut! En divan i färgen "sand" för 3495 kr! Ordinare pris var ca 11000, fatta vilket dunderfynd vi gjorde. Sen blev det några handdukar och inredningsgrejjer och en sjukt lång kötid. Stod i typ en timma innan vi kom fram till kassan, och då hade kön sträckt sig längs väggen  runt hela butiken, och den var minst lika lång när vi var framme.. Stackars personal, de måste varit helt slut efter den här dagen :)
Men vi är glada!



New.

Tadaa! En ny design. (ser ni ingen skillnad från förut eller att sidan ser konstig ut, testa tryck F5)
Det är Yvonne som gjort denna läckra design åt mig :) Hon är verkligen superduktig! Thank you vännen :)



Något på gång.






Snart kommer det hända grejjer här i bloggen. Så håll utkik!!





Ordning&reda.

Det är redan fredag! Shit vad fort tiden går. Schemat idag är iaf fullspeckat.

* Ev. köpa soffan på Shape.
* Gå på stan - Måste hitta nåt att ha på mig till lördagkväll (fest med brudarna).
* Två vänner från Östersund kommer och hälsar på över en fika.
* Födelsedagsmiddag hos sambons kusin.
* Kolla Miss Li på Trästocksfestivalen.

Pjuuuh! :)

Jarå.

Juste, jag måste ju berätta! Killen som var här igår och kollade på lägenheten sa att han tar den :) Han ville ha den så nu är det bara papper som ska skrivas. Woohoo, så skönt, slipper vi dubbla hyror och så har vi ännu en sak på checklistan att kryssa för.

Nu ska jag köra min lilla måbättre-kur: nässpray, ipren, vitlök, gurgla saltvatten och KanJang.
Imorrn ska jag vara frisk! för jag vill börja träna.. säsongen startar ju om bara 3 veckor, då vill jag vara fit for fight!


Dagens låt.


Svenskt sommarväder var det ja.

Äntligen börjar man vara på bättringsvägen. Jag vill vara frisk! Nu! så jag kan börja träna igen.. jag vill ut och springa, köra pass och styrketräning på 360... Men den här gången ska jag vänta tills jag är helt frisk och inte göra som alla andra gånger - träna ändå. För då sitter förkylningen i många fler veckor.. Det är bara att ha tålamod.

Idag har det iaf inte gjort så mycket annat än regna och åska så inte mycket aktivitet idag. Dock tog jag och sambon en sväng till jysk, shape och jacks för några små inköp. Ut med det gamla och in med nytt.
Det är verkligen nyttigt och roligt att flytta. Man kastar mycket skräp och byter ut mycket med nytt och fräscht!
Vi spanade in en soffa på Shape som, om vi har tur och den finns kvar imorrn, går på rea! Jag vet några som kommer hänga på låset imorn ;)

Hoppas.

Det har varit skitbra väder idag men jag var tvungen att städa.. Det kommer nämligen en kille ikväll som ska kolla på lägenheten. Vi såg hans annons på blocket häromdagen och han vill ha en lght som matchar våran så fort som möjligt. Det skulle verkligen vara kalasbra om han vill ta den här från första augusti när vi flyttar till Lindesberg, annars står vi där med dubbla hyror och det är ju inte så roligt!
Håll tummarna!

Nu när jag äntligen är klar med städningen ska jag gå ut på en liten promenad.







 


Kvällens låt.


Lady in black.

Dagens. Mycket simpelt, less is more som man brukar säga.
Kortbyxor Carlings, linne H&M, klocka Ur & Penn.


Det blev en lunch på stan - latte och brieostmacka på Kitchen. Mycket gott! Sen så klart en liten sväng i butikerna. Man kan ju inte hålla sig undan när det står REA överallt. Det blev ett randigt linne, lite oversize känsla, sköna färger. Blir nog bra till jeansshort eller leggings.
Visar även min underbara väska från Topshop som jag köpte i Stockholm när vi var där igår. I looove it!





Nu ska jag sätta mig på balkongen i det fina vädret och läsa i min bok!


Borta bra men hemma bäst.

Skönt att sova i sin egen säng och vakna upp hemma i lght. Idag bjuder Skellefteå på bra väder så det blir att försöka vara ute så mycket som möjligt. Kanske en fika på stan.
Sambon har kommit hem från morgonträningen, men för mig blev det ingen sådan.. Jag har åkt världens dunderförkylning! Inte kul alls!! Usch.
Jag får gå på apoteket och köpa mig liten måbättre-kur av något slag.

Nu ska jag sminka mig och get dress for...

Ha en bra dag!




Gotland - Måndag.

Hemresa. Båten gick nio så det blev en hyffsat tidig morgon. Vid lunchtid var vi framme på centralen och då passade vi på att shoppa! Jag köpte en skitsnygg chanel-inspirerande väska på Topshop och en parfym på Åhléns 585kr Flowerbomb by Viktor & Rolf:


Gotland - Söndag.

Sista dagen. Den spenderade vi hos farmors bror O och hans underbara A-M.
A-M är min förebild och idol. Hon är helt amazing! Jag önskar att alla kunde få träffa henne och få en glimt av den energi, positivitet och mentala förmåga hon har. Helt otroligt. Och jag är sååå glad att jag har A-M nära mig. Det var hon som lärde mig, eller fick mig att inse att det faktiskt finns en mening med allt!
Hon gav mig en bok; Rensa i röran, som jag snart redan läst ut. Den rekomenderar jag till alla som har svårt för att slänga saker, rensa o så. Jag har alltid haft lite svårt att slänga saker, t.ex ett par örhängen som jag fått i present för massa år sedan men aldrig använt för de passar inte min "smak". Men jag håller fast vid minnet och har därför svårt att rensa och kasta bort sånt.. Men efter att bara kommit halvvägs i den här boken så förstår jag mer. Det handlar om energi, den mentala och känslomässiga biten.. Ja, mycket mer än vad man egentligen kan tro. Det är så svårt att förklara men jag kommer skriva mer om den här boken senare. Nu, tillbaka.. vart var jag.. Jo juste vi var hemma hos O och A-M och fikade, samtalde och bara hade hur mysigt och trevligt som helst. De är helt underbara människor och inspirerar mig något så otroligt varje gång jag är och hälsar på!

Här kommer några bilder vid havet:




Gotland - Lördag.

Idag hämtade vi lillsyrran (vi har samma pappa) på flygplatsen. Hon bor i Halmstad och flög därför direkt hit till Gotland.
Vi åkte runt lite i stan och köpte presenter till farmor, hon fyller inte år förens om några dagar men vi passade på att fira henne när vi väl var där och hälsade på.
Vi grillade och hade trevlig på kvällen med hela släkten på Gotland. Riktigt mysigt var det :)
Man ses alltför sällan egentligen, det blir nästan bara en gång per år och det kan definitivt vara nån gång till!


Årligt kubbspel.

Gotland - fredag.

Blåsväder på Gotland men det stoppade inte oss. Bara solen skiner :)
Jag, pappa och pojkvännen åkte in till Visby efter att ha tagit en liten sovmorgon och sovit ut lite, hämtat några timmars sömn.
Vi gick runt på de underbara kullerstensgatorna inne i stan och njöt av den vackra miljön Visby bjuder på. Det var fullt av turister i all dess klass. Japaner, Tyskar, Bratz. Ja nästan flest Bratz ;)
Vi gick ner till båthamnen och såg de stooora båtarna. Tänk vilken lyx, att äga en sån. Och tänk så mycket pengar man kastar bort, det kostar över 10.000 att tanka en sån där bjässe. Men det är kul att titta på.
Sen gick vi runt på några events, marknaderna, almedalen... och sista stopp var på en glassbar - Ben & Jerry! Mumma säger jag bara :)



Juste, kanske ska förklara att vi bor hos Farmor och hennes sambo Totte aka Munken i Gothem under vistelsen på Gotland.


Resa till Gotland - Torsdag.

Uppstigning kl 5(!) med typ ingen sömn alls. Jag hade jättesvårt att sova så jag kom väl upp i ca 2 ½ h sömn bara..
Vid sex tog vid flygbussen ut till Falmark och checkade in. Flyget skulle gå 7 men när klockan började närma sig 7 och vi inte fått gå ombord på planet än så började vi ju undra. Och svar på frågan fick vi när personalen berättade i högtalarna att planet hade oljelekage och det går inte att ordna utan en tekniker blabla bla. Vi fick då sätta oss på en buss i 1 ½ h till Luleå (!) och ta ett plan därifrån. Fyra timmar efter beräknad ankomst var vi iaf framme i Stockholm :)
Pappa kom och hämtade oss på Arlanda och då åkte vi och lillebrorsan till Vallentuna och åt lunch på Våning Ett.
Efter lunch for jag och pojkvännen vidare till Täby där vi träffade mamma och hennes särbo. Vi fika lite och möttes av ett johedrans spöregn. Inte så kul men vi var tvugna att kasta oss ut i det då vi skulle traska ner till bussen och ta oss till nynäshamn.
Till slut hamna vi på Gotlandsbåten och 3 h senare på havet var vi äntligen framme 01.30.

Vad vi har lärt oss av den här resan: Res inte nonstop från 5 på morgonen till 01.30 utan 8 h sömn.


It's alot.

Jag tvingade ut mig på en morgonjogg idag och det var ta med fasen inte lätt. Usch så tugnt det kändes. Jag kämpade mig igenom och tillslut blev det 4km.
Jag ska göra ett nytt försök ikväll, annars blir det en timmas powerwalk!

Ikväll ska jag också hinna med att handla på BUS på Åhléns, det är inte lätt att hålla brännan eftersom det inte varit sol på typ en vecka.. och jag vill helst inte lägga mig i ett solarium och åldras i förtid! så jag fejkar med BUS ist, funkar skitbra.

Juste, måste ju packa det sista inför resan också.. vi ska till Gotland imorn :) 7 går planet och sen har vi en heldag i Sthlm. Då ska jag passa på att träffa familjen och på måndag när våker hem från Gotland ska vi shoppa i Sthlm hela dagen innan vi tar planet hem på kvällen.. Lovely!!

Jag slänger in ett till inlägg ikväll!
See you.

Aldrig mer.

Surströmmingen igår var ingen hit, absolut ingenting för mig. Det var första och sista gången! Jag gav det en ärlig chans men allt runt omkring, när de låg där i burkarna utan huvud och rensningen.. nej, tack!
Vi såg MJs minnessermoni och jag måste erkänna att tårarna var inte långt borta...

Over and out.

Bootylicious.

Ganska simpelt idag. Sköna mjukisar från Casall och Tshirt från Soc. 



Såhär har jag hoppat omkring idag och donat på hemma men snart ska jag duscha och byta om till lite finare kläder. Vi ska nämligen till svärföräldrarna där kusiner, mormor och moster till Anders kommer och vi ska äta surströmming.
Det är tydligen någon slags tradtion, men jar har aldrig ätit det förut så det ska bli spännande.


Long time no see.

Linda, nu var det alldeles för länge sen vi sågs.
Nu får du faktiskt ta och komma hit :)



Vi är ganska lika här och vi är ganska snygga.


Tvåsamhet.

Idag firar jag och älsklingen ett år som sambos :) Tiden går fort när man har roligt!
Det var för ett år sedan vi flyttade ihop i denna fina lägenhet här i Skellefteå och det har ju gått över förväntan jäkligt bra! ;)

Något annat jag även firar denna dag är ett år med bloggen. Samma dag som jag och baby blev sambos så skrev jag mitt första inlägg.


070708


Raindrops.

Man vaknar utav spöregn, vilken trevlig morgon! Men vad passar inte bättre en sån här dag än att städa, packa och dona på hemma.. Inte så kul kanske men blir det ett litet uppehåll så ska jag ta mig ut på en träningsrunda.
Snart lunch.

Måndag.

Såklart ska det börja spöregna när jag är halvvägs på min timmes promenad. Men det var ganska skönt och uppfriskande iofs. Tråkigt bara att det är början på juli och ingen sol. Svensk sommar var det va!?

Idag är schemat fullspäckat med diverse små ärenden.
Nu ska jag tex ner på stan och köpa kuvert och frimärken till mina SEKO papper som jag ska posta.

Jag måste bara få in en liten hyllning till min underbara pojkvän också! Han är helt oslagbar.
Jag vaknar vid nio och då hör jag hur han står i köket och diskar :) Tvättmaskin är på centrufigering och första svängen med tvätt har han redan hängt upp på tvättlinan. Haha han är ju bara för gullig.
Och när jag kom hem efter min powerwalk så står han och lagar lunch åt oss. Vilken man jag har :)
Love you darling <3

It's over.

Jaha då var festivalhelgen över. Det går fort när man har roligt! Vi hamnade i Wallmanstältet igen, även fast vi sa att vi skulle byte tält, men det gör inget för vi har galet kul ändå.
Jag träffade tillexempel en gammal bekant från Vallentuna(!) Helt sjukt :)

Och jag tog ju med kameran men orutinerad som det visade sig att jag var så hade jag inte laddat batteriet. Så kameran dog efter ett par bilder.


Gabban och jag.

Anna och Maggie, två riktigt bra tjejer :)

Jag har sett Kevin Borg idag.

Nu sitter vi i Tobbes aka West basement och inleder kväll tre! På menyn står det pizza och rosévin.
Nu går vi  in och krigar.
Bilder och mer uptade kommer imorgon ;)

Första dagen - check.

Festivalveckan har inlätt :) Vi har gått in för en tredagars!
Igår var det en relativ lugn tillställning med lite förfest på flotten och sen hos John, som även vill bli kallad Bulten :)
Vi tog oss in på området vid tio halv elva och då fick vi stå i kö i typ 30 min. Tänkt bara hur det kommer blir fre - lör!?
Men vi kom in tillslut och det var bra drag i Wallmanstältet. Jag fick mig en öldusch lagom till hemgång av nån random person som lev knuffad. Inte kul, men tur att vi var påväg hem som sagt.

Nu är det dags för dag två!
Seee ya.

Give me time.

Asså nu vill jag bara att säsongen ska börja. Vi har så sjukt mycket att fixa inför flytten, och när vi väl flyttat har vi sjukt mycket att göra där. Vi har ju fått en lägenhet i Lindesberg men vi har inte sett hur den ser ut (spännande!?), ingen aning vilka färger det är på väggarna bara att den är renoverad 2007 och så har vi en planlösning. Så det ska bli kul att se hur den ser ut invändigt. Och om det är katastrof så ska vi måla om och fixa när vi kommer ner första augusti... Det är mycket nu :)
Å innan vi packar, städar och flyttar så ska vi till Gotland en vecka, Stockholm ett par dagar, turnering i Glommersträsk, svärmor 50 år, och nu är vi mitt uppe i festival veckan. Som sagt, det är mycket nu :) Men jag gillare'

Sen ska man ju hinna träna på hårt också så man är fith for fight när säsongen börjar... juste!!





Dagens.



Först tog jag på mig det till vänster men sen kände jag att de röda shortsen inte var så bekväma, så jag bytte om.
Det blev svarta shorts från Carlings, T-shirt  - Gina Tricot och blus - Cubus.

Idag är första dagen på Stadsfestivalen så det är full håll i gång på stan. Marknader, karuseller och matstånd. Där kommer helgens festande att hålla till!
Jag köpte ett par solbrillor i en av ståden och imorrn blir det nog lite mer shopping. Det är fortfarande rea i butikerna, så jag kanske kan fynda. Annars är jag bara ute efter några fräscha nagellack och smått å gott.


Hej å hå.

Måste bara få dela med mig av min duktighet. Under fem dagar har jag sammanlagt sprungit 1,5 mil :) Jag har haft som mål att på en vecka springa in 2 mil. Det är ett bra sätt, för vissa dagar orkar man inte springa så myket och andra dagar kan man springa hur långt som helst. Nu har jag två dagar på mig att springa 5 km, peace of cake! En runda broarna runt så är jag i mål, och då kan jag vila den andra dagen =)



Löpning är mycket bra träning
Fördelar:
Kondition
Formar kroppen
tar inte så lång tid
luft
natur

Nackdelar:
Ensidigt

















Välkommen till min blogg.