Lite mer från lördagens möte.

Ett artikel från hemsidan:
"Skåningarna var helt enkelt ett par steg bättre än norrlänningarna på de allra flesta punkter. Lagen följdes poängmässigt åt fram till första tekniska time-outen i första set, men sedan var det EVS för hela slanten. Med vassa servar lyckades de hålla Norsjö borta från riktigt heta avslutsmöjligheter. Först i tredje set fick Norsjö ordning på sin servemottagning och kunde således också spela en mer rejäl volleyboll, och det bjöds stundtals på riktigt bra spel från båda sidor.
-Engelholm är bättre än oss i alla moment i matchen, men vi rycker upp oss i tredje set och vi känner definitivt att vi har höjt både vår lägsta- och högstanivå markant jämfört med tidigare, säger NVK:s tränare Anders Ingelsson. -Framförallt märks det att EVS är väldigt stabila och effektiva i det s.k. transitionspelet, alltså där man vänder försvar till anfall.

För vår egen del gäller det att jobba vidare på den mentala biten, vi blir lite tveksamma i vissa moment, och det har man inte råd med på den här nivån, fortsätter Ingelsson.

Poängbäst i matchen var Ewa Kalinowska i EVS med sina 10 poäng och i hemmalaget stod Sara Lindahl för 5 poäng. Anders Ingelsson vill också framhäva Caroline Nordén, som för andra matchen i rad står för en riktigt stabil insats.

Norsjö- Engelholm 0-3 (13-25, 12-25, 18-25)

Publik: 457

/Olov Larsson, NVK Nyheter "




Och här är lite bilder:

En idol, helt klart. Lina är grym!

Yvonne spränger sig igenom deras block.

Publiken. Ser ni Anders och hans pappa ;)
 
Yvonne spelar bagger.                                  Ciss till Freja =)

Kalinowska fick jag aldrig chans att blocka men Slodnik stoppade man upp några gånger ;)

"Koppla senare" Becka ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till min blogg.