Efter skånetrippen.

Ja alltså det gick väl både bra och dåligt i helgen...
Först så var det en sjuk resa ner till skåne, upp 05.15 för bil till Umeå sedan flyg till bromma och ytterligare ett flyg till skurup och sist bil till matchen mot engelholm. De bjöd på bra motstånd, som alltid, och vi blev bra matchade mot de så det var kul. Tråkigt att vi förlora bara.. vi spela sjukt bra i första set men med deras stabila spel var det svårt att hålla jämna steg resterande set.
Dagen efter var det match mot Svedala och där körde vi verkligen över de i första och andra. Satan så bra vi var =) men som alltid och för alla lag är 3e set svårt. Svedala höjde sig snäppet och deras nr 6 utmärkte sig rejält i block. De tog två raka set och inför 5e var vi mer taggade än nånsin. Vi VILLE verkligen vinna, och guess what!? Det gjorde vi också =) Vi var starka och tog en ledning med 6-0.. ( Bra servat Carro;)!! ) Men egentligen skulle vi faktiskt tagit de med tre raka och fått 3 sköna pinnar i tabellen men men.. en vinst är alltid en vinst.
Hemresan var lika jobbig som ditresan och mitt inatten kunde jag säga hej till kudden. Gad, vad slut man var.. och så upp idag och jobba.. Man är lagom flummig nu ska ni veta =P ganska så övertrött!




Kommentarer
Postat av: carro =)

tack jossan :) desamma!

2009-01-19 @ 23:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till min blogg.