Inte riktigt som vi tänkt oss.

Matchen igår borta mot Elverket, min moderklubb, gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss.
Elverket gjorde en bra match och läste spelet galant vilket gjorde det svårt för oss. MEN, det var ju riktigt kul att spela - mindre kul att förlora men tellushallen är ju alltid gamla goa tellushallen ;)
Kul var det ju också att träffa pappa, se massa bekanta ansiktet och få många varma kramar av vänner och gamla lagspelare å tränare! 



 

Linde hittade ingen rytm

Vallentuna Lindesberg lyckades inte rubba meriterade Elverket på bortaplan.
Ett superstabilt hemmalag vann med klara 3–1.
– De gjorde inga misstag, konstaterar passaren Josephine Tegenfalk.

Lindesberg lyckades inte alls följa upp den imponerande premiärsegern mot Svedala. I stället bjöd laget Elverket på massor av gratispoäng genom egna misstag.
– Där var den stora skillnaden. Vi stod och väntade på att de skulle göra misstag, men det hände nästan aldrig, säger Josephine Tegenfalk.

För Lindesbergs passare var gårdagens match speciell. Tegenfalk är volleybollfostrat i Vallentuna och spelade i Elverket så sent som för två säsonger sedan.
– Visst är det alltid speciellt att komma hem. Man känner igen hallen och folket här, säger Josephine. 

Men om det var roligt att återse de gamla kompisarna utanför planen hade Tegenfalk det tyngre på banan. Elverket satte press på Lindesberg med bra servar och då mottagningen svajade fick Josephine springa mycket för att få tag i bollarna.
– Det gjorde att jag var tvungen att lägga de flesta bollarna ut mot kanterna och att centerspelet därför blev lidande. Det innebar också att vi blev lättlästa, säger Tegenfalk.

Källa: NA.se




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till min blogg.